Pe când era Naşul mafiei PSD-iste, Adrian Năstase comitea socrulegiu după socrulegiu

sâmbătă, aprilie 18, 2020 8:52

PSDÎnainte de a se căsători cu Dana, fiica ministrului comunist Angelo Miculescu, Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica nomenclaturistului comunist Grigore Preoteasa.

În timp ce Miculescu a fost ministru al Agriculturii ceauşiste, Grigore Preoteasa a fost ministrul Afacerilor Externe în perioada 1955-1957.

Motivul pentru care Adrian Năstase a divorţat de Preoteasa nu avea, se pare, nici o legătură cu sfinţenia.

Dar iată că anii au trecut şi ambii socri ai lui Adrian Năstase s-au mutat la cele sfinte sau, poate, nesfinte.

În orice caz, ai ambii socri ai lui Adrian Năstase au murit, lucru care li se întâmplă foarte frecvent socrilor.

Grigore Preoteasa a murit în 1957, iar Angelo Miculescu la câţiva ani după evenimentele din 1989.

Dar iată că anii au trecut în continuare şi, în anul 2004, socrii răposaţi ai lui Adrian Năstase revin în actualitate.

Şi veţi observa, desigur, cât de diferit revin socrii lui Bombonel în actualitate şi ce discriminare există chiar şi la nivel de socri.

Să ne referim întâi la impozantul bust al lui Angelo Miculescu, dezvelit de curând (era 2004 şi mafia PSD-istă, cu criminalul Ion Iliescu la Cotroceni şi viitorul puşcăriaş Adrian Năstase la Palatul Victoria, era la putere în România – n.m.) în holul Institutului de Cercetări Agronomice, parte a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice. Bustul acesta enorm se datorează, fireşte, mai puţin vastei agriculturi a lui Miculescu, cât faptului că tatăl Danei Năstase a ştiut, la un moment nepotrivit, să îşi aleagă ginerele potrivit.

Şi acum vine momentul culminant al socrilegiului comis de Adrian Năstase: în timp ce ultimul socru o duce bine-mersi în holul Institutului de Cercetări Agronomice, Grigore Preoteasa are o viaţă de apoi destul de grea cu fostul său ginere. Prin decizia premierului Adrian Năstase de demolare a mausoleului din Parcul Carol, Grigore Preoteasa, care este îngropat aici, se vede dat afară din spaţiul locativ care ar fi trebuit să-i aparţină pe vecie.

Pentru cei care au deschis mai târziu decriptările acestea funerare, repetăm: primul socru al lui Adrian Năstase, Grigore Preoteasa, este scos afară din mormânt prin decizia fostului său ginere, ajuns prim-ministru. În numele tatălui-socru şi-al ginerelui, amin! (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu