USL: 77% din optiunile de vot in decembrie 2015

luni, decembrie 21, 2015 18:53

USLDe ce românașii merită furați până ajung în izmene

Ce excepția unei minorități nesemnificative la urne, românașii nu dau doi bani pe faptul că politicienii sunt corupti și alte asemenea “fleacuri”. Dacă nu era tragedia de la clubul “Colectiv”, inculpatul penal Viorel Ponta si guvernul său de mafioți era și azi la butoane. Pe românași nu-i interesează hoții și coruptii, au dureri în fund când vine vorba de starea drumurilor sau a spitalelor, adică nu vor penaliza la urne politicienii responsabili de aceste crime.

PNL 40% + PSD 37% = USL 77%, mai frumos chiar decât în 2012, anul în care am fost la un pas să intrăm iarăși în gulagul rusesc

Am zărit la tembelizor ceva sondaje și cam așa arată. Nu cred că sunt false, adică ideea rămâne: PNL + PSD = USL va domina clar și în următorii ani politica românească. Ce contează un Fenechiu după gratii, un Oprescu, un Vanghelie sau un Mitrea, toți PSD-isti ajunși la Mititica după ce au furat pe rupte. Ce contează un Sova, o autostradă care se duce la vale, niște copii morți din cauza infecțiilor căpătate în spitalele administrate până atunci de guvernul mafiotului Puie Monta. Nimic din toate acestea nu sunt semnificative pentru cei 37% ciobani, țigani, țoape etc. care vor să trăiască în regimul mafiot PSD.

(De)Formatorii generațiilor viitoare, de votanți PSD-iști evident, plâng și azi după Viorel Ponta și sutele sale de lei

Dacă vreți să vedeți câtă moralitate și verticalitate există în Românica, mergeți în școlile patriei și vedeți ce înseamnă un plagiat, un corupt sau un mafiot pentru “elitele” României. Nimic grav, atâta vreme cât Romania TV și Antena 3 îi numără în continuare păcatele lui Băsescu. Putea să mai fure Viorel Ponta încă vreo 10 mililoane de euro, putea să mai plagieze pentru încă vreo 5 doctorate, pentru corpul prefesoral al României rusificate tot n-ar fi contat.

Cum (nu) se aplică legea “antilegionară” și, în general, orice lege în România

România este țara fărădelegii. Legea este doar un text de care râd și curcile. Vreți exemple din România PSD-istă? Se folosesc petarde de prin luna noiembrie, se circulă cu bicicleta pe drumurile publice de la 5 ani, se ucid animale cu o cruzime inimaginabilă etc. Și ajungem la asa-zisa lege “antilegionară”. Ce mai freamăt, ce mai zbucium, legat de respectiva lege. Furtună într-un pahar cu apă, evident. Nicolae Ceaușescu este elogiat la greu pe Internet, mai mult chiar decât înainte de apariția legii respective. Și? Au apărut și poze în care comunistul Ceaușescu era declarat erou alături de un Ion Antonescu sau Corneliu Zelea Codreanu. Cu această ocazie m-am lămurit definitiv cine sunt “legionarii” din Românica: niște bolsevici deghizati, care atacă UE, dar nu suflă un cuvințel despre păcatele imense ale românașilor fără educatie, fără morală, fără credință, fără nimic bun. Conform legionarismului bolșevizat de azi, noi suntem buricul pământului, doar că nu prea putem să facem nici măcar o amărâtă de autostradă, nu putem avea niște politicieni ceva mai curați, iar de 26 de ani furăm tot, dar ne mândrim că suntem cei mai cei din Europa.

Nu poți avea o țară cu adevărat europeană cu stafia lui Ceausescu în gând

Știți de ce USL are 77%? Dintr-un motiv extrem de simplu: românașul nu s-a despărțit nici azi de comunism, în modul de a fi si a gândi. În dictatura comunistă, corupția și hoția nu contau. Erau chiar omniprezente. Așa se face că nu contează, la vot, hoția și corupția politicienilor. Vom avea o altă clasă politică doar în momentul în care nu vom mai plânge după comunism, măcar în procent de 75%, și vom condamna crimele și tarele acestui regim. Abia după putem vorbi de un popor care nu va vota niciodată corupții și hoții. Până atunci, rămâne cum am stabilit: Mafia USL are 77%!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “USL: 77% din optiunile de vot in decembrie 2015”

  1. Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

    februarie 16th, 2016 at 19:46

    […] USL: 77% din optiunile de vot in decembrie 2015 […]

Adauga un comentariu