De ce liberalii din România nu au nicio legătură cu dreapta autentică

miercuri, noiembrie 25, 2009 19:25
Posted in category PeNaLii

Crin AntonescuÎn ultima perioadă, băieţii jmecheri ai politicii româneşti, de la Vanghelie la Crin Antonescu, au sărit din studiourile securistului Voiculescu direct în beregata acestei ţari, pe care tot ei au violat-o din toate poziţiile în ultimii cinci ani. Cea mai bună dovadă că sunt mulţi, dar proşti, o constituie motivele alianţei PSD + PNL + UDMR + PRM. Pe aceşti ipocriţi nu-i interesează România reală, altfel ar fi ţinut cont de rezultatele Referendumului pentru suspendarea preşedintelui, ci doar ciolanul puterii.

Pe ei nu-i leagă nimic altceva decât ura împotriva omului care a încercat să facă o justiţie funcţionabilă pentru toţi, inclusiv pentru marii corupţi ai neamului, iar ceea ce este clădit pe ură nu rezistă timpului. Parcă peneliştii roşii în cerul gurii erau preocupaţi prin 2007 de Legea lustraţiei. Se mai aude ceva de această lege? Normal că nu. Tot pe peneliştii lu’ peşte îi frământau foarte tare legile privind despăgubirea cât mai rapidă şi reparaţiile morale acordate victimelor dictaturii comuniste. Se mai aude de aşa ceva? Normal că nu.

Până la urmă, aceşti liberali doar cu numele nu sunt preocupaţi decât de un singură problemă: accesul la ciolanul puterii. Cât priveşte doctrina liberală, aceasta-i pentru fraierii care au stat la cozi imense să-l voteze pe Antonescu-aliatul lui Ilici Iliescu, mânca-l-ar tătucul Ceaşcă de cravata roşie, pe care a ratat ocazia s-o poarte.

Aceşti liberali, care vor ajunge la lada de gunoi a istoriei, au cele mai de râsu’-plânsu’ isprăvi: în 2004 intelectualii s-au înghesuit să-i voteze, pentru ca Moliceanu să le mărească pensiile votanţilor lui Ilici; tot în 2004 sunt votaţi pentru a scăpa de pesedişti, iar liberalii lui Remeş guvernează în alianţă cu pesediştii. Acum îl susţin pe Prostănac, iar peste o perioadă se vor trezi într-o altă ipostază. Ceea ce Antonescu nu pare să realizeze este cum de a apărut un procent atât de mare al simpatizanţilor liberalismului economic şi de toate felurile.

Acest “Antonescu-gură mare şi atât” nu ştie că mulţi liberali sunt foşti bolşevici, foşti securişti şi foşti turnători atraşi de banul public, din care s-au înfruptat în Guvernarea Tăriceanu, cea risipitoare a banului public. Dragostea subită de liberali a “boborului” ne-a costat pe noi lipsa acută a fondurilor (vă mai amintiţi ce calcule făceau trepăduşii liberali în legătură cu mărirea pensiilor, că vor fi bani; unde sunt banii de pensii calculaţi în 2008 de “inteligenţii” tăi herr Tăriceanu?) în ziua de azi, precum şi datoria publică imensă lăsată moştenire de guvernarea liberalo-pesedistă.

Se spune că dacă te bagi în tărâţe, te mănâncă porcii. Acest Antonescu n-a învăţat nimic din politica liberalilor autentici şi faimoşi ai neamului românesc, după cum n-a învăţat nimic din măreţia lui Corneliu Coposu: acest erou al românilor n-a făcut niciodată pactul cu diavolul roşu, chiar dacă tentaţia era mare. Antonescu nu uita, amarnic tu vei regreta.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “De ce liberalii din România nu au nicio legătură cu dreapta autentică”

 1. Ce patesti daca-l refuzi pe mafiotul liberal Dan Radu Rusanu | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 17:07

  […] De ce liberalii din Romania nu au nicio legatura cu dreapta autentica […]

 2. Cum erau furaţi banii UE în guvernarea Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 11th, 2016 at 13:21

  […] De ce liberalii din Romania nu au nicio legatura cu dreapta autentica […]

 3. Guvernarea Tariceanu: cum incalca Norica Nicolai legea | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 26th, 2016 at 20:37

  […] De ce liberalii din Romania nu au nicio legatura cu dreapta autentica […]

 4. Parlamentar PNL: 12 case si 700 de euro lunar, din bani publici, pentru chirie | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 27th, 2016 at 20:34

  […] De ce liberalii din Romania nu au nicio legatura cu dreapta autentica […]

Adauga un comentariu