Pixel Fold, telefonul pliabil de la Google, ar putea să apară în prima jumătate a anului 2022

sâmbătă, ianuarie 22, 2022 16:38
Posted in category IT

Google Pixel FoldDe luni de zile auzim zvonuri despre Pixel Fold, misteriosul telefon pliabil de la Google, iar acum noi detalii fac lumină asupra numelui său potențial și a unui preț oarecum accesibil. Dispozitivul ar putea fi numit „Pixel Notepad” și ar putea fi mai ieftin decât popularul Galaxy Fold 3 de la Samsung.

Potrivit unei surse, Google Pixel Notepad poate avea un design similar cu Oppo Find N. Mai mult, acea sursă a continuat să-l numească Pixel Notepad în loc de Pixel Fold.

Pentru moment, numele „Notepad” este doar numele intern de lucru și există întotdeauna posibilitatea ca lucrurile să se schimbe de acum până la data lansării.

Google Pixel Notepad pliabil poate avea un design care seamănă oarecum cu un Notebook – fiind puțin mai scurt și mai lat decât alte telefoane pliabile de pe piață. Sursa a mai menționat că Google Pixel Notepad ar costa într-adevăr mai puțin decât Galaxy Fold 3 de la Samsung, care începe de la 1.799 USD. Cu toate acestea, sursa nu a precizat cu cât mai puțin.

Se pare că telefonul pliabil Google va ajunge mai întâi în Statele Unite, va fi foarte limitat și, în cele din urmă, va fi lansat în alte țări. Practic, acest telefon unic va avea un design distractiv, un preț ridicat și probabil că va fi greu de obținut la început.

Scurgerile anterioare de informaţii sugerează că dispozitivul pliabil va folosi noul procesor Tensor de la Google, va avea camere decente și va ajunge cândva în prima jumătate a anului 2022. Iată tot ce știm până acum despre Google Pixel pliabil.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu