Popor idiot, caut politicieni de același calibru

miercuri, august 28, 2013 13:20

Votanti PSDRomânia, la 23 de ani după ‘momentul’ decembrie 1989, continuă să fie divizată în două mari tabere: comuniștii și restul. Doar un război civil (și nu unul de uzură ce ar mai putea dura 50 de ani) ar rezolva problema.

La 23 de ani după revolta anticomunistă din decembrie 1989, sau măcar anticeaușistă, cine credeți că este personajul central al României așa-zis democratice: cizmarul Ceașcă, evident. Nici un alt politician, cu doctorate și cu calități clare, nu reușește să se impună, în creierul ‘colhoznicului’ cu mintea odihnită. Un popor de idioți nu putea vota decât cum a votat: un chiulangiu și un plagiator. Iar dacă ne gândim ceva mai bine, acești idioți ar putea vota niște criminali autentici, doar sunt mari amatori de sânge, vărsat din cei pe care nu-i agreează.

Pe ciobanii și țiganii din România nu-i interesează drepturile omului sau ‘nimicuri’ precum: libertate, toleranță, drept la opinie, respectarea legii etc. Nu, nici pe departe să fie interesați de așa ceva. Nu mai spunem de alte nimicuri, importante economic (dacă tot vor să trăiască bine): eficiență, competitivitate, policalificare, reconversie profesională etc. Așa încât, ling în continuare biciul unui cizmar care le mai arunca ceva firimituri, ca la niște sclavi, punându-i să-i lingă tălpile cu orice ocazie.

Eroii Timișoarei, împușcați din ordinul cizmarului, se răsucesc în mormânt, probabil, văzându-i pe foștii comuniști invadând ecranele televizoarelor și netul, uzi de admirație pentru Geniul Carpaților și Geniala lui soție (cu 4 clase).

România TV, acest post de căcat, are săptamânal (uneori chiar de mai multe ori pe săptămână) emisiuni dedicate Cârmaciului, dar nu crimelor comunismului, ci vieții odiosului. La aceste emisiuni sunt invitate mumii bolșevice precum dementul Vadim Tudor, pupincuristul Elenei Ceaușescu, și alți asemenea.

Nu se poate spune în nici un fel că România a scăpat de comunism, în aceste condiții. Francezii, în totalitatea lor, condamnă colaboraționismul cu naziștii din timpul ocupației germane, polonezii, în totalitatea lor, condamnă masacrele bolșevicilor din al doilea război mondial, românii n-au nici o treabă cu crimele trecutului.

Nu pot să uit o profesoară de pe aici, altminteri o minte deschisă și destul de tânără, care mi-a spus odată, atunci când veni vorba de Basarabia, ceva de genul “Nu mă interesează rușii ăia!”. Așa-i, cioban fiind sau țigan, ce trăiesc fără să muncesc, de ce mi-aș bate capul cu suferința altora.

Sunt uciși oameni nevinovați în Siria, ‘nu-i la noi, maică’, au fost executați de către ruși reprezentanții elitelor românești, ‘nu-i treaba mea, nu vezi că am limba ocupată cu curul lui Ceașcă’.

Toate acest gânduri mi-au venit văzând câte tâmpenii pot fi debitate pe net de cei pentru care au murit, înroșind străzile lui 1989, eroii noștri, ai celor care prețuim libertatea. Repet, doar un război civil ar lămuri problema (așa cum s-a lămurit în SUA problema sclavagismului). Nu cred în capacitatea unei părți însemnate dintre români de a înțelege și accepta valorile democrației. Iar aceste valori nu se reduc la jaful de azi, gunoaie care gândiți așa, ci la cu totul altceva, inclusiv la oportunitatea pe care v-o oferă societatea de azi de a debita tâmpenii, adică de a fi idioți. Iar un popor majoritar de idioți nu poate trăi bine.

Tutea versus Nastase

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Popor idiot, caut politicieni de același calibru”

 1. Incage says:

  august 28th, 2013 at 14:50

  Ideea e că, poate fac şi eu parte din acei Ciobani, dar nu asta e interesant, părerea mea e că oricine ar fi la putere, ar fura, poate mai puţin, poate mai mult, în fine, aşa e rasa noastră, deci, toţi o apă şi un pământ, şi eu dacă aş fi, tot pentru mine aş trage, nu ştiu de ce vă storciţi toţi creierii pe bloguri să criticaţi, toţi am fura. salut.(nu spune că nu)

 2. Cornel Căruntu says:

  august 28th, 2013 at 15:39

  @ Incage: Nu despre furt era vorba, ‘altruistile’! Ai auzit de ‘Sa nu ravnesti la bunurile aproapelui’? Iar banii publici sunt, pana la urma, ai celor de langa noi, ai celor ce cotizeaza, obligati sau nu, la prosperitatea generala. Tu ce ai spune daca cineva din familia ta ar lua cel mai pretios bun comun si ar spune ca-i a lui? Stii unde ajung hotii? Mai devreme sau mai tarziu. Oricum ajung intr-o viata de rahat.

 3. Deutsche Welle: Tineretul nostru se imbecilizează? | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 21:45

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

 4. Minciunile Revoluției: Generalul Milea, un criminal ridicat la rangul de erou (I) | A șaptea dimensiune says:

  februarie 26th, 2015 at 16:11

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

 5. Cică rahații de la Antena 3 sunt ziariști și își respectă statutul | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:10

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

 6. Postul infracțional Realitatea TV | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 14:14

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

 7. Minciunile Revoluției: Generalul Milea, un criminal ridicat la rangul de erou (II) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2015 at 15:21

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

 8. Așa-zișii revoluționari din gașca lui Ilici “KGB” Iliescu, niște escroci care s-au îmbogățit nemeritat | A șaptea dimensiune says:

  mai 1st, 2015 at 11:06

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

 9. 25 decembrie 1989, odiosul dictator și „savanta” sunt executați | A șaptea dimensiune says:

  mai 2nd, 2015 at 13:54

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

 10. Deutsche Welle: 11 septembrie 2001, hotarul între lumea de ieri și cea de azi | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 20th, 2016 at 20:34

  […] Popor idiot, caut politicieni de același calibru […]

Adauga un comentariu