premiumbrand.ro, rețeaua ta online de magazine Sony Center

duminică, octombrie 19, 2014 11:07
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘtim cu toții că produsele Sony sunt de calitate, Sony fiind un brand recunoscut pe plan mondial. Intai haideti să ne documentăm online despre rețeaua de magazine Sony Center, in cazul in care vrem sa ajungem la unul din ele. Mai mult, putem comanda online produse Sony, la legătura anterioară fiind un magazin online. Produsele comandate vor fi livrate oriunde în țară prin firmele de curierat.

De exemplu, poate vreți să vedeți și să cumpărați online laptopuri Sony Vaio, care satisfac si cele mai exigente gusturi. Modelul SVT1122M2E, de exemplu, pe care-l puteți vedea și în fotografia de mai jos, are procesor Intel Core i3, 4 GB memorie RAM, tastatură detașabilă, 128 GB capacitatea hardului și Windows 8 instalat.

Sau poate vreți sisteme audio Sony, cu o calitate ireprosabila a sunetului. Puteți alege dintre mai multe modele de sisteme audio. De exemplu, sistemul audio complet Sony CMTV9B este un sistem audio cu CD player și redare de conținut prin USB sau radio FM/AM. Livrarea produselor comandate este gratuită, oriunde în țară, pentru comenzile cu valoare de cel puțin 999 lei. Plata produselor comandate se poate face ramburs, la primirea produselor, online cu cardul, prin virament bancar (ordin de plată) sau în rate. Mai multe detalii găsiți pe site.

Tot pe site, mai găsiți și alte produse marca Sony, din următoarele categorii de produse: televizoare și sisteme Home Cinema, camere foto și video, tablete și smartphone-uri, produse audio personale, dispozitive audio portabile, memorie, discuri, baterii și încărcătoare etc. Nu lipsesc resigilatele și Sony Playstation.

Așadar, dragii mei, dacă vrem produse marca Sony, adică de cea mai bună calitate, să reținem această recomandare și s-o folosim atunci dorim să cumpărăm o bijuterie de produs ce aparține brand-ului Sony.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu