Procuror DNA asasinat la comanda mafiei politice din Romania

vineri, noiembrie 3, 2017 16:02
Posted in category Justitie

Luminita SegaDepartamentul National Anticoruptie isi are eroii sai, morti la datorie, care si-au inchinat viata luptei impotriva mafiei care a sufocat Romania peste un sfert de secol.

Acest articol este un scurt remember si un omagiu adus unui magistrat incoruptibil. Langa strania „sinucidere” a procurorului Cristian Panait se asaza si foarte suspecta moarte a Luminitei Sega, procuror implicat in lupta cu criminalitatea organizata in perioada 1997-2004.

Pe 31 iulie 2006, cea care se ocupase de dosarele: „FNI””, „Bancorex”, „Bankcoop”, „Jimbolia”, „Tigareta”, „Magureanu Giurtelecul Hododului”, „ Iliescu-Costea”,„Eterna şi fascinanta Romanie”, „Stefan Riza”, in care figurau nume sonore precum Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Ioan Talpes, D.I. Taracila, Dan Voiculescu, George C. Paunescu, Ghe. Pascu, Virgil Magureanu, Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Mircea Cosea, Iosif Boda, Virgil Ardelean, Teodor Melescanu, Florin Georgescu, Adrian Costea, Mugur Isarescu, Constantin Iancu, Ştefan Riza, Dan Pescariu, Razvan Temesan, Sorin Ovidiu Vantu, precum si multi fosti securisti transformati, printr-o parodie de initiere, in masoni, a incetat din viata, fiind otravita cu metaloizi, in special cu aluminiu.

Procuroarea DNA a fost internata in Clinica de neurochirurgie a Spitalului Bagdasar, dupa ce a acuzat cumplite dureri de cap si in membre, devenind repede un caz dificil din cauza faptului ca un diagnostic precis al bolii parea imposibil de pus, chiar si de mari specialisti chemati la patul bolnavului. Alarmat de starea din ce in ce mai grava a pacientei si mai ales de imposibilitatea identificarii cauzelor, sotul Luminitei Sega a facut demersurile necesare pentru ca Spitalul Universitar sa trimita anumite probe biologice la Paris, pentru analize de laborator performante.

Specialistii Spitalului Salpetriere au concluzionat ca o cantitate suspect de mare de mataloizi se afla in sange si au recomandat internarea de urgenta la o mare clinica occidentala de neurochirurgie din Franta, Germania, Italia sau Austria. Familia Sega, dupa mari eforturi financiare, a reusit internarea procurorului Luminta Sega in renumita clinica AKH din Viena, unde specialistii au constatat o autodistrugere progresiva a creierului. Medicii austrieci, in scurt timp, s-au apropiat rapid de diagnosticul adevarat, care avea sa fie aflat in urma unor analize speciale.

Cazul Sega a starnit interesul profesional al celebrului profesor neurolog K. Wesely, care numai dupa cateva minute de investigare a dosarului medical si a pacientului a confirmat o stare de hipoxie cerebrala. Pe 26 aprilie 2006, pacienta paraseste Austria in stare de coma si este internata la terapie intensiva la Bucuresti.

In data de 31 iulie, a decedat. La scurt timp dupa inmormantare, familia Sega a primit rezultatul analizelor de toxicologie, efectuate asupra firului de par, in Italia, la Clinica de Toxicologie din Bergamo. Reputatul toxicolog dr. M. Leitha a consemnat in buletinul de analiza ca „se poate evoca o profunda intoxicatie aluminica”. Altfel spus, toxicologii de la Bergamo-Italia au descoperit „urmele biochimice” lasate in organismul procurorului Sega de substanta „aluminiu”, intr-o perioada lunga de timp, ceea ce s-ar putea traduce prin faptul ca procurorul DNA Luminita Sega a trecut printr-un proces de otravire lenta cu arsenic, administrat in doze zilnice.

Potrivit tratatelor de toxicologie si criminalistica, aluminiul nu poate produce o intoxicatie mortala decat daca este administrat in doze mici, timp indelungat, printr-o procedura zilnica. Cazul Sega a fost in atentia Asociatiei Magistratilor Europeni la Conferinta tinuta la Bucuresti in 2006, unde specialisti criminalisti au afirmat ca se intrunesc in acest context toate elementele care definesc un asasinat premeditat meticulos si pus in aplicare de cineva care avea acces la mancarea si bautura magistratului.

Colegii si prietenii procurorului au afirmat ca motivul crimei era insasi activitatea sa dedicata luptei anticoruptie si crima organizata care a tulburat pana la spaima nume mari ale Romaniei acelei perioade. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

5 Responses to “Procuror DNA asasinat la comanda mafiei politice din Romania”

 1. GIM says:

  noiembrie 2nd, 2017 at 21:44

  Iata de ce nu mai suporta cetatenii, regimul comunist (criminal) din China si cel „socialist”, din Romania, acela, comandat de PCR (PSD) in ultimii 27 de ani!

  Altfel, nu se explica realitatea pe care o traim; pacaleala la pensii si salarii si asaltul nemaintalnit vreodata, asupra Justitiei, din partea ciumei rosii; PSD (fostul PCR)

  Fie ca traiesti in regim comunist sau…socialist, de azi,
  Adica politica pe care-o duci, pe scurt: e de trai inuman,
  Nu realizezi decat o pacaleala, fiindca investitia; o razi,
  Adica pentru popor, acum si-n viitor; esti-un mare dusman!

  https://asapteadimensiune.ro/regimul-comunist-cel-mai-criminal-regim-din-toate-timpurile.html/comment-page-1#comment-345987

 2. Marincel Steluta says:

  august 9th, 2018 at 0:03

  Ma obsedeaza moartea procurorului Cristian Panait,care a fost supus la mari presiuni si metode securiste pt eliminarea fizica a lui si a distinsei doamnei procuror Sega.Ma numesc Marincel Steluta,am studii medii si am lucrat la Ministerul Mediului unde am fost avertizata,inca de la inceput,sa parasesc ministerul pt ca voi fi data afara.N_am inteles la inceput motivul,dar de_alungul anilor,m_am confruntat cu diversi functionari corupti,fosti securisti pe care Magureanu i_a pus la „treaba” lor murdara.Nu am nici acum raspuns cu ce am fost „drogata”,multe luni la rand,si spun asta pt ca ma apucau durerile de cap,incepand de vineri pana luni,cand imi mai reveneam.Consecinta acestor substante, imi crea o stare de apatie,indiferenta de fam.de tot ce era in jurul meu.Mi_am facut analiza sangelui la o verisoara care mi_a ras in fata cand i_am spus de suspiciunea mea,dar dupa cateva zile m_a chemat sa mi le dea,spunandu_mi sa merg imediat la medicul de familie.Fibrinigenul sarise de la 400 la 900.Persoana care procura substantele,parerea mea neverificata,cred ca a fost Ciobanu Olguta,din satul meu care a fost complicea lui Brahaian,prieten cu N Ulieru,etc.si care a fost ucisa de complicii ei,legata de picioare si maini cu un pietroi si aruncata in Dunare.Puteti sa studiati presa vremii,unde s_a scris.Am fost cobaiul kgb_istilor care pana la urma m_au dat afara din servici,dar am scapat cu viata.Am facut multe memorii la inst.abilitate,fara sa primesc raspuns,in schimb se amplifica teroarea asupra fam.mele.V_am scris din postura de Vitoria Lipan,dar va asigur ca am trecut prin aceleasi tratament ca al procCristian Panait.

 3. De ce Românica ţiganizată de televiziuni nu va avea niciodată „romanian dream” | A șaptea dimensiune says:

  august 14th, 2018 at 12:42

  […] Procuror DNA asasinat la comanda mafiei politice din Romania […]

 4. Oculta financiara a Romaniei, o grupare infractionala formata exclusiv din fosti securisti, activisti PCR si urmasii acestora | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 15:52

  […] Procuror DNA asasinat la comanda mafiei politice din Romania […]

 5. Ce naşte din comunism, mafiot PeSeDist se numeşte (II) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 19:42

  […] Procuror DNA asasinat la comanda mafiei politice din Romania […]

Adauga un comentariu