Programul zilnic al premierului Romaniei, Puie Monta pentru prieteni

joi, aprilie 16, 2015 11:25

Puie MontaCelor care se întrebă ce (nu) muncește Victor Ponta într-o zi obișnuită la Palatul Victoria, le pot răspunde, intuind, următoarele: nu fiți răi, dragilor, Puie Monta chiar are un program strict de lucru, din care câștigă toată suflarea PSD-istă, mafioți pe care pușcăriile îi așteaptă de zeci de ani, plus suficienți gură-cască ce se aseamănă cu mitomanul Ponta în multe privințe. Bun, acum c-am lămurit problema, iată și programul de lucru al celui mai plagiator, mitoman și prostănac Premier din istoria recentă a României.

 • 11 AM: trezirea după o noapte de coșmar în care a visat că PSD-ul este scos în afara legii, iar România a devenit un fel de Suedie a Balcanilor.
 • 11:30 AM: Analizat prioritățile zilei: blocarea anchetelor DNA în Parlament, prezența la Romania TV și Antena 3, mers în Dubai pentru recreere.
 • 12 AM: Trimis aceeași telegramă de felicitare Rusiei, UE și SUA, din partea lui “Victor Ponta, mândri că suntem români PSD-iști și putem fura liniștiți”; oricum fraierii nu se prind, iar Victoraș se dă bine cu toată lumea.
 • 1 PM: Vizită la cramele lui Sebastian Ghiță, alias Ghita_TV, și planificat următoarea campanie anti-Băsescu; Romania_TV va aduce în prim plan, în următoarele seri, cum chiulea adolescentul Băsescu de la cursurile de economie politică și materialism dialectic.
 • 2 PM: Vizită fulger la sediul PSD, pentru un prânz cu Dragnea, ocazie cu care “fă Dragnea” va afla ultimele “zvonuri” despre “săraca Udrea”, bucățica desfiintată de PSD-iști în ultimii 8 ani, din cauza căreia nu avem noi câteva sute de km de autostradă.
 • 3 PM – 5 PM: siesta de prânz; Victoraș asculta din nou cuvântările lui Ilici “KGB” Iliescu, pentru a învăța (ceea ce ne prea reușește, fiind un golănaș ceva mai mic si mai obraznic) cum să vorbești fără să spui nimic.
 • 6 PM: intrat pe FaceBook pentru a mai posta ceva; “Felicitări Simona Halep! Mândri că suntem români!”
 • 7 PM: Pregătit o “limbă” pentru fundul lui Iohannis, în amintirea întâlnirilor de la Grivco, în care bătrânul securist Felix Voiculescu a pus România pe butuci PSD-iști și liberali; cam mafioți acești butuci, dar cu dezinformări zilnice la Romania TV și Antena 3 fraierii nu se prind.
 • 8 PM: Pregătiri pentru intervenții TV; câți de “Jos Băsescu!” să fie: 7 la Antena 3 și 13 la România TV, fiin’că prietenului Sebi Ghiță îi cam tremură chiloții în legătură cu anchetele DNA.
 • 9 PM: La Gâdea în emisiune, Victoraș își confirma statutul de mitoman și/sau infractor: cum a votat la 17 ani și 4 luni (legal se votează începând cu 18 ani; cel puțin așa era în 1990), cum l-a votat pe Ion Rațiu (atunci când nu avea drept de vot), cum trebuie preluat controlul politic asupra DNA, când va merge în vizită la Gâdea (sunt prieteni, se vizitează).
 • 10 PM: Intervenție telefonică la Romania TV, loc în care poți să spui orice tâmpenie fără să te contazică nimeni; numai dacă te numești Viorel Ponta, firește.
 • 11 PM: Viorel se gândește deja la nurii Dacianei, iar ca să-i treacă dorul ajunge, în compania lui Sova și a altor tineri PSD-iști, la niște minore, pentru un sex de-o noapte, în spiritul ortodoxismului PSD-ist.
 • 1 AM: În sfârșit, în pat; “fă Doina” visează, iar România nu se mai trezește dintr-un coșmar PSD-ist de 25 de ani.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Programul zilnic al premierului Romaniei, Puie Monta pentru prieteni”

 1. victor says:

  aprilie 17th, 2015 at 22:28

  Da şi când s-o trezi pe multi îi va popi! 16.11.2014 dupa ora 22:20 a fost o cumpana pentru Viorel si ‘poporul pesedist’. Atunci s-a scos cu recunoasterea prompta a infrangerii.Credeam (mentalul colectiv) ca i-a mai ramas o urma de umanitate. Dat’aviatoare poate nu vom mai fi atat de naivi…

 2. Guvernul Ponta mai aduce o mare companie in pragul falimentului | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 15:45

  […] Programul zilnic al premierului Romaniei, Puie Monta pentru prieteni […]

Adauga un comentariu