PSD-iștii au început să caute prin chiloții altora

joi, octombrie 23, 2014 20:00

PSD, cancerul RomanieiȚoapele și mafioții din PSD au găsit, în ultima vreme, teme de dezbatere politică tocmai potrivite pentru ciobanii și tiganii ce formează preponderent electoratul PSD-ist. Aceste teme se pot rezuma prin sintagma “căutatului în chiloții altora”. Așa se face că bovina comunistă ce spală creiere la TVR, Monica Ghiurco adică, o întreabă pe Elena Udrea dacă este amanta lui Traian Băsescu, ca și când nivelul de trai al oamenilor din această țară ar depinde de relația Elenei Udrea cu Traian Băsescu. Și tot în ultima vreme, Gabriela Vrânceanu Firea, de profesie țață PSD-istă, îl acuza pe Klaus Iohannis de faptul că nu are copii. În acest spirit PSD-isto-erotic, haideti să ne punem alte câteva întrebări legate de personajele socialiste cu față bovină din România.

  • Victor Ponta, ca să începem cu tătucul minciunii, demagogiei, plagiatului și incompetenței crase, de ce și-a părăsit soția însărcinată pentru picioruțele Dacianei?
  • Ilici “KGB” Iliescu de ce nu a avut copii, mai ales că rusoaicele (soția sa este rusoaică) sunt recunoscute pentru apetitul de a face copii?
  • Călin Popescu Tăriceanu, tot din tabăra PSD, a avut 5 soții și zeci de amante de-a lungul vremii. De nu-l întreabă nimeni despre schimbarea femeilor din viața sa mai des decât a ciorapilor?

Să cobori discursul public la nivel de bordel de Ferentari mi se pare ultima mojicie a unui partid de hoți și mafioți. Iar norocul acestor patrupede politice este unul singur: românii nu au ouăle ucrainienilor, altfel ar fi demult în paradisul socialismului multilateral dezvoltat, acolo unde milioanele de euro furate de PSD-iști nu mai ajută la nimic.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “PSD-iștii au început să caute prin chiloții altora”

  1. Cum le-o (ne-o) trag PSD-istii din toate pozitiile | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 14th, 2015 at 17:22

    […] PSD-iștii au început să caute prin chiloții altora […]

Adauga un comentariu