Cum le-o (ne-o) trag PSD-iştii din toate poziţiile

miercuri, ianuarie 14, 2015 17:22

Victor PontaDin cei 25 de ani de democatie originală, mai mult de jumătate am fost guvernați de neocomuniștii și securiștii din PSD, alături de partidele satelit ale acestor gunoaie bolșevice. Dar aceasta nu contează foarte mult pentru ciobanul mioritic, plus țiganul infractor, din moment ce toată lumea se plânge că România a fost distrusă, dar PSD-ul este în continuare votat. Mai mult, “boborul” creștin din România, ce nu pierde nici o ocazie să se calce în picioare pe la tot soiul de pomeni ortodoxe, votează senin PSD-iști care fac sex cu minore (cum a scris presa despre Victor Ponta și gașca sa) sau bufoni încunjurați de prostituate, precum acest Radu Mazăre, cel care, spre a da un exemplu PSD-ist luminos copiilor de la o grădiniță, i-a întrebat, și s-a întrebat, de ce fetițele și băiețeii nu se încalecă, stând ei separați în acea grădiniță (vedeți și filmulețul de mai jos).

Citeam zilele trecute comentariul unui postac (plătit?) PSD-ist, care-i spunea unui nePSD-ist (nici măcar nu era antiPSD-ist, săracu’): “Să-i sugi p…la lui Victor Ponta!”. Plecând de la acest îndemn social-democrat, cu nuanțe țigănești, nu putem să nu ne amintim că, noi românii, i-am supt-o de câteva ori lui Viorel Ponta. Iată câteva astfel de momente.

 • I-am supt-o lui Viorel Ponta atunci când, într-o țară guvernată de gașca lui Puie Monta niște oameni dintr-un avion prăbușit au murit cu zile în Apuseni, în timp ce Victor Viorel chefuia.
 • I-am supt-o lui Ponta Viorel atunci când alți oameni dintr-un elicopter prăbușit au murit cu zile, în timp ce Puie Monta, deloc întâmplător, era tot la o petrecere, iar musulmanul Raed Arafat, cu un serviciu de urgență de căcat, nu reușea, prin oamenii lui din teritoriu, să pornească o barcă salvatoare. Oare în România nu se găsea nimeni să înființeze un serviciu de urgență funcțional, de-a trebuit să vină acest arabete cu Smurd-ul lui ce ucide oameni în loc să-i salveze?
 • I-am supt-o lui Ponta Victor și atunci când Românii din diaspora au stat zeci de ore la cozi, în frig și ploaie, bătuți de jandarmii italieni sau francezi.
 • I-am supt-o lui Victor Viorel și atunci când am acceptat să avem un numar imens de parlamentari, număr aparut, deloc întâmplător, după victoria USL-ului în alegerile din 2012.
 • I-am supt-o lui Puie Monta și atunci când, în cel mai pur dispreț față de legile acestei țări, acest Mickey Mouse și-a permis să modifice legi capitale ale țării, prin ordonanțe de urgență, fără să-i pese de consecințele nefaste ale acestor modificări.

PSD-ist fruntaș în călduri pe Facebook (căsătorit din 1989, soția profesoară de fizică, un copil, elev la liceu, familist ortodox model hă, hăăăă, hăăăăăăăăăă): * Cum îţi place să o iei? * Mi-ai sculat-o * Nu mai scapi de mine! Trebuie să fii a mea! * Vorbeam de p…ă ca să ţi-o doreşti! * Oricum mi se scoală rar * Să mi-o s…i * Dacă mă iubeşti, nu trebuie să îţi pară rău * Vreau tâtzele * Aş vrea să îţi văd p…zda * Eu vreau în tine * Să intru peste tot în tine * Ţi-aş muşca-o

Situaţie şocantă avându-l ca protagonist pe omul care conduce judeţul Argeş. Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, a intrat fără nicio jenă în discuţii aflate dincolo de limita vulgarului şi a perversiunilor cu o tânără de 27 de ani, agăţând-o pe Facebook şi promiţându-i marea cu sarea în schimbul unei relaţii sexuale. Spre ghinionul lui, însă, – prin profilul respectiv de Facebook – a agăţat de fapt un jurnalist.

Vreme de 3 săptămâni, în luna decembrie (cu alte insistenţe de la începutul anului până în prezent), omul politic s-a lansat în cele mai deşucheate conversaţii şi propuneri cu o necunoscută, nivelul dialogului neputând fi – în foarte multe cazuri – suportat de paginile unui ziar.

Încă de la primele mesaje, Florin Tecău a pus la dispoziţia „fetei” telefonul său mobil, număr (n.r. – plătit de Consiliul Judeţean) după care a continuat – prin SMS sau WhatsApp – să trimită valuri de mesaje şi propuneri indecente unei femei pe care nu o văzuse în viaţa sa.

În contul relaţiei pe care şi-o dorea, Florin Tecău s-a oferit s-o plimbe pe tânără în Franţa, la mare, să îi trimită şoferul să o aducă la Piteşti şi, eventual, să îi găsească un loc de muncă mai puţin solicitant.

Comportamentul lui Florin Tecău depăşeşte limitele normalului, fie şi pentru o persoană fără restricţii sociale şi publice. Omul care conduce judeţul a agăţat efectiv o necunoscută, căreia i-a transmis, în mod obsesiv, propuneri de o vulgaritate extremă şi imagini din aceeaşi categorie.

În cele trei săptămâni, Florin Tecău a vorbit cu misterioasa femeie la diferite ore din zi şi din noapte, de pe numărul său oficial de preşedinte CJ, inclusiv când se afla la şedinţe importante în ministerele din Bucureşti sau acasă, cu soţia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum le-o (ne-o) trag PSD-iştii din toate poziţiile”

 1. De ce Ponta vrea, din nou, sa i-o sugem | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 31st, 2015 at 21:11

  […] Cum le-o (ne-o) trag PSD-istii din toate pozitiile […]

 2. PSD-istii au adus sistemul de pensii in colaps total | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 23rd, 2015 at 19:04

  […] Cum le-o (ne-o) trag PSD-istii din toate pozitiile […]

Adauga un comentariu