România, țara de jaf a PSD-iștilor

miercuri, august 6, 2014 9:08

PSDRomânia a intrat, odată cu invazia lăcustelor roșii rusești, într-o perioadă de jaf, practicată de barbarul fără creier și fără Dumnezeu. După 50 de ani de comunism, în care toți eram sclavii unui stat ce ne livra minciuni și întuneric, plus foame și frig, plus izolare și restricții, au urmat anii de anarhie roșie, în care foștii bolșevici au pus bazele republicii bananiere în care ei să fure în voie. Bazându-se pe o masă de idioți “ce muncesc și nu gândesc”, și care au impresia că țara este doar a lor, PSD-iști, sub diferite alte denumiri, au furat mai abitir decât turcii, tătarii și alte neamuri ce au mai trecut pe aici. Și au adus România la nivelul celei mai hulite și mai iresponsabile țări. O țară care-ți trezește scârbă și frică. Precum ebola sau alte maladii. Mihai Giurgea a găsit 20 de motive să-ți fie frică de România. Înainte de a le (re)vedea, mi-aș permite o mărturisire: România nu va deveni o țară cu adevărat europeană pe cale pașnică. NU. În România sunt două tabere clare: una a nostalgicilor comuniști, care țin PSD-ul în spate, și care vor să fure ca în comunism, să muncească prost, tot ca în comunism, dar să trăiască bine, ca în capitalism, doamnelor și domnilor. Cealaltă tabără este formată din persoane care înțeleg societatea de azi, își asumă regulile jocului și vor o democrație autentică. Același Mihai Giurgea scria odată că, dacă iese mitomanul Ponta președinte, va fi război civil. Așa cum în SUA s-a abolit sclavia în urma unui război civil, comunismul va fi cu adevărat aruncat la coșul de gunoi al istoriei numai după ce câteva mii de comuniști ar primi ceea ce merită: glonțul. Atunci când îi aperi pe criminalii bolșevici, nu poți aștepta respectul meu sau toleranța mea. Față de aplaudacii criminalilor nu există decât o singură atitudine: glonțul. Acum să nu mă luați că suntem în anul 2014. Dacă am fi cu adevărat o societate care nu tolerează faptele de secol XX, nu ar fi atâția idioți care aplaudă crimele comuniștilor. Repet, față de simpatizanții criminalilor, fie ei comuniști, fasciști etc., nu trebuie toleranță, ci să le vorbești pe limba lor. Iată cum arată țara de jaf a PSD-iștilor, în câteva secvențe.

Statistica arata o tara de palavragii fuduli, dar care mor de foame, de lene si de prostie.

 1. Cea mai bisericoasa tara din Uniunea Europeana (locui 1 la numarul de biserici pe cap de locuitor).
 2. Cea mai cacacioasa tara europeana (45% dintre romani n-au WC in casa si se caca in curte, fata de 2% in Europa).
 3. Romanii au doar jumatate din puterea de cumparare a europeanului mediu.
 4. Dar isi petrec timpul liber in mall-uri si hypermarketuri, iar noi mall-uri si hypermarketuri se construiesc in permanenta, in ciuda crizei.
 5. Romania este tara cu cea mai dura lege anti-arme din lume, singura care isi tine poporul complet dezarmat (motivand prin siguranta populatiei).
 6. Dar este tara cu cea mai mare coruptie din Europa – 40% (Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achizitii publice, 6.2 miliarde se fura).
 7. Romania este printre putinele tari care interzice complet prostitutia (pe motive de moralitate).
 8. Dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeana (peste Rusia si Ucraina), conform euobserver.
 9. Romania este tara cu cel mai mic somaj oficial din ultimii 25 de ani, in medie.
 10. Dar este singura tara unde 50% din familii declara ca nu au nici un membru angajat; iar 25% din familii au doar un membru angajat.
 11. Romania este printre tarile cu cei mai multi absolventi de universitate din lume.
 12. Dar este tara fara nici o universitate, macar in top 500 (sub tarile africane) si ale carei diplome NU SUNT LUATE IN SEAMA la angajare, nicaieri in Europa.
 13. Romania este tara unde scoala este obligatorie pana la sfarsitul liceului (12 ani platiti de Stat).
 14. Dar e pe locul 1 in Europa la scolari analfabeti (30%), iar 42% dintre romani cred ca Soarele se invarteste in jurul Pamantului.
 15. Romania este tara cu cel mai mare procent de insatisfactie la adresa clasei politice; romanii se plang in mod constant de coruptia si incompetenta politicienilor lor.
 16. Dar este singura tara unde nu a avut loc nici un miting anti-coruptie in ultimii 25 de ani si unde participarea publicului la actiuni anti-coruptie este minima.
 17. Romania este tara cu cea mai mica absorbtie a banilor europeni.
 18. Dar este tara cu cel mai mare procent de bani europeni furati (din putinul folosit) motiv pentru care Uniunea Europeana a taiat fondurile pentru infrastructura.
 19. Romania este printre cele mai nationaliste tari din Europa; romanii au protestat la inaltarea drapelului secuiesc.
 20. Dar este singura tara in care s-a refuzat incorporarea asta vara, impotriva Rusiei, romanii preferand sa-si vada propriul drapel dat jos si inlocuit cu tricolorul rus, decat sa fie inrolati.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “România, țara de jaf a PSD-iștilor”

 1. Decalogul PSD-ist al dezinformării says:

  august 22nd, 2014 at 15:02

  […] Ele au fost sintetizate în ceea ce poate fi numit “Decalogul Chomsky”. El se poate aplica PSD-ului, partidul crimelor din decembrie 1989, mineriadelor din 1990, 1991 și 1999, jafului economic din […]

 2. Sărăcia și prostia votează mafia PSD-istă says:

  noiembrie 14th, 2014 at 19:26

  […] România, țara de jaf a PSD-iștilor […]

 3. PSD-iștii au început să caute prin chiloții altora | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2016 at 17:15

  […] România, țara de jaf a PSD-iștilor […]

Adauga un comentariu