Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta

sâmbătă, octombrie 11, 2014 14:08

Victor PontaÎn lipsa unui sex sănătos, pe muntele de bani furați, țoapele PSD-iste încep să se creadă în Evul Mediu și să aprecieze cetățenii României după numărul de copii, 0 (zero) la unii. Este și cazul Gabrielei Firea Pandele, această nesatisfăcută de un eventual eșec al mitomanului plagiator. Aliniindu-se găștii de mafioți și securiști din presa celui mai ignorat dintre politicienii români în Vestul civilizat, această țață, care ar trebui să facă piața nu să-și arate nudul din creier pe unde apucă, a comis-o spunând că Johannis nu are copii, adică are o problemă. Haideți să vedem, tanti Firea, miile de probleme ale mitomanului, care speră să vă dea liber la furat, mafioți ordinari ce meritați niște gloanțe în ceafă.

Ponta și-a părasit prima nevastă și primul copil pentru a se căsători cu Daciana Sârbu, cu care avusese până atunci o relație extraconjugală.

În 2006, Victor Ponta a divorțat de soția sa, Roxana Ponta, acceptând să plătească o pensie alimentară pentru băiatul Andrei. Un an mai târziu, în 2007, președintele de astăzi al PSD s-a căsătorit în secret cu amanta, Daciana Sârbu, la ambasada României din Republica Populară Chineză. Încă și mai ironic este că personajul politic care astăzi face paradă de creștinism și ortodoxie s-a căsătorit religios abia în iunie 2008, la câteva luni după nașterea fiicei sale, Irina, și mulți ani de relație extraconjugală. Însuși Tata Socru a recunoscut într-un interviu că multă vreme s-a împotrivit legăturii dintre cei doi, conștient fiind că Ponta, care era căsătorit și avea deja un copil, practica adulterul pentru a se alătura familiei unui personaj din structura centrală de putere a Partidului Social-Democrat.

Anii au trecut și ginerele lui Sârbu se proclamă astăzi demn de a deține funcția de președinte al țării. Este și român, și mândru, și creștin-ortodox, și familist, și procuror, și unionist, și social-democrat, și uselist, și proeuropean, și prochinez, și patriot, și dornic de relații „firești” cu Moscova. În general, este orice pentru oricine și oricând – cameleonul perfect, omul fără nici un Dumnezeu.

„Familista” Vrânceanu

Gabriela Vrânceanu s-a căsătorit în 1993, pe când avea doar 20 de ani, cu Răsvan Firea, un bărbat cu 17 ani mai în vârstă, fost atlet și antrenor de atletism. Când acesta a murit în 2010 în urma unui atac cerebral și altor probleme de sănătate, văduva l-a îngropat fără a o anunța pe fosta soție și nici măcar pe fiul din căsătoria anterioară. Doar opt luni mai târziu, Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu primarul din Voluntari și a devenit Pandele, suspect de repede pentru cineva care pretindea că a rămas până la sfârșit alături de primul soț.

1,2 la Limba si literatura romana pentru fiul „femeii complete” Gabriela Pandele

„Nu ești un om complet fără să crești un copil”, a spus Gabriela Firea Pandele în aceeași conferință de presă în care l-a atacat pe Iohannis pentru că nu este părinte. Pentru a vedea ce „om complet” este soția primarului Pandele, e nevoie doar să aruncăm un ochi pe rezultatele odraslei Ștefan Firea, copilul care a rezultat în urma căsniciei cu Răsvan Firea. La sesiunea de Bacalaureat din vară, băiatul a avut notele 1,2 la Limba Română, 5,15 la Istorie și 3,6 Sociologie, făcându-se de râs. Abia în sesiunea de toamnă a putut lua examenul de Bacalaureat cu media de 6,73, obținută numai el știe cum.

PSD nu crede în familie, după cum nu crede în Dumnezeu sau în patrie

Declarația purtătorului de cuvânt al lui Victor Ponta privind lipsa copiilor din familia Iohannis necesită un răspuns tăios. Deși familia există pentru a crește copii, nu toate familiile pot avea copii. Nu este o rușine, ci o realitate. În România, ca în atâtea alte țări, există numeroși oameni care nu pot deveni părinți. Ar fi bine ca aceștia să înfieze dintre numeroșii copii care se află astăzi în orfelinatele acestei țări, dar decizia le aparține. Nu sunt obligați să dea socoteală purtătorului de cuvânt al candidatului PSD din alegerile pentru președinția României.

Afirmații precum cele făcute de Gabriela Firea Pandele trebuie pedepsite exemplar și amintite pe tot parcursul campaniei electorale pentru a nu permite electoratului să uite vreun moment cu ce soi de oameni se înconjoară contracandidatul PSD. Ele trebuie sancționate cu atât mai aspru cu cât vin în urma unor alte mojicii făcute în dulcele stil clasic al mașinăriei de dezinformare a PSD. Aluziile la etnia germană și religia protestantă a candidatului ACL, pretins insuficiente pentru un om care dorește să reprezinte o țară locuită de români majoritar ortodocși, au fost doar primele salve ale campaniei Victor Ponta. Urmează multe altele, dar ipocrizia premierului și a Gabrielei Firea Pandele sunt tot atâtea motive pentru a nu permite echipei PSD să scape nepedepsită.

P.S. Atacul lui Firea nu are nici o bază „patriarhală”, „fascistă” și „ortodoxă”, după cum visează unii stângiști lipsiți de talent și minte. PSD nu crede în familie, după cum nu crede în Dumnezeu sau în patrie, dar este gata să se folosească și de familie, și de Dumnezeu, și de patrie pentru a obține câteva voturi în plus.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta”

 1. PSD-iștii au început să caute prin chiloții altora says:

  octombrie 23rd, 2014 at 20:00

  […] Victor Ponta, ca să începem cu tătucul minciunii, demagogiei, plagiatului și incompetenței crase, de ce și-a părăsit soția însărcinată pentru picioruțele Dacianei? […]

 2. Mitomanul Ponta a îndatorat extern România cu peste 8 miliarde de euro says:

  octombrie 29th, 2014 at 19:45

  […] Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta […]

 3. Ortodoxia îngroapă România says:

  noiembrie 15th, 2014 at 22:09

  […] doar și ei mint atunci când umblă după bănuți mai ceva ca Sile Cămătaru. Ce contează că Ponta și-a părăsit soția însărcinată pentru nurii Dacianei Sîrbu, doar și ei își părăsesc credința ori de câte ori fac politică. Să nu știe acești Iuda […]

 4. fazanino says:

  decembrie 18th, 2014 at 17:40

  Madam pandale a contribuit l esecul lui Ponta prin istericalele pe care le-a facut!

 5. Cum le-o (ne-o) trag PSD-istii din toate pozitiile | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 14th, 2015 at 17:23

  […] Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta […]

 6. Cum a condamnat mitomanul Ponta Romania la subdezvoltare | A șaptea dimensiune says:

  iulie 13th, 2015 at 13:31

  […] Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta […]

 7. Paradoxurile educației din România | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2016 at 7:32

  […] Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta […]

 8. Campania electorală a mafioților PSD-iști atinge culmile absurdului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 3rd, 2016 at 20:50

  […] Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta […]

Adauga un comentariu