Romania tiganizata de azi se trage din comunism

luni, iunie 27, 2016 16:13
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!„Mișto”, un cuvânt jegos țigănesc

Totul a devenit țiganizat în Românica. Și aceasta se trage din comunism. De acolo vine securistul Dan “Felix” Voiculescu. Cel care a furat banii dictatorului, sau ai Securității, de fapt ai poporului român. Și așa au apărut Antenele. La Antena 3 se spală creiere la greu. La Antenele 1 și 2 se țiganizează România. Numai țigani și țigăneli poți vedea. Curve, țâțe, fundulețe, “mișto”, maimuțăreli ale lui Dan Negru sau Mihai Bendeac. Și pe lângă toate țigani, țigani și iar țigani. România nu are alte subiecte publice în afară de țiganii omniprezenți la Antenele de rahat ale securistului Voiculescu. Țiganii au devenit reprezentativi pentru “românii” obișnuiți. Țăranii Gheorghe, Dumitru sau Ion, acei milioane care au udat cu sânge acest pământ de-a lungul secolelor, nu mai contează pentru așa-zișii ziariști ai infractorului Dan Voiculescu. Cei 10 ani de pușcărie (parca văd că iese mai devreme) sunt zero pe lângă răul făcut de acest individ României. Unii spun că ar fi țigan, la fel ca Ion Iliescu. Un lucru este însă cert: România milenară, România păstorilor și plugarilor, din care ne tragem cu toții, își dă ultima suflare ajutată de rahaturile numita Antena 1, Antena 2, Pro TV etc.

Lucian Boia: „Românii se trag mai mult din comunism decât din daci şi romani”

„Aşa că am spus, oarecum ironic, dar e un ton serios al celor spuse, că românii se trag mai mult din comunism decât din daci şi romani. Sigur, ne tragem din daci şi romani la distanţă de două mii de ani dar sunt convins că nu mai semănăm chiar atât de bine cu aceste popoare care aveau cu totul altă mentalitate decât oamenii de astăzi, însă de comunism suntem apropiaţi, suntem dependenţi şi chiar anumite lucruri care nu mai seamănă, sunt invers faţă de situaţia cunoscută din regimul comunist, tot din comunism se trag şi lucrurile astea, România actuală e izvorâtă din cei aproape 50 de ani de comunism care au schimbat cu totul traiectoria actuală a ţării” (Lucian Boia)

Lucian Boia: „Niciodată o utopie nu are cum să fie transpusă în viaţa reală. Nu se ajunge decât la crimă, la coerciţie, la abuzuri, aşa cum a dovedit regimul comunist.”

„Este o istorie stranie istoria asta a comunismului românesc, o istorie stranie în interiorul unei istorii stranii ea însăşi – comunismul mondial. Comunismul a fost o aberaţie până la urmă, care i-a putut introduce în eroare pe mulţi (…) a fost încercarea de a înrădăcina o utopie. Ori, niciodată o utopie nu are cum să fie transpusă în viaţa reală. Nu se ajunge decât la crimă, la coerciţie, la abuzuri, aşa cum a dovedit regimul comunist.” (Lucian Boia)

Sursa (citeste materialul integral)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu