Armeanul Vosganian, omul ruşilor

sâmbătă, februarie 14, 2015 22:00
Posted in category PeNaLii

VosganianConform documentelor interne ale Ambasadei americane de la București, Vosganian este un politician pro Moscova cu arme și bagaje

Vosganian nu este doar un milog jalnic care aruncă cu acatiste în senatori ca să nu se ducă în fața procurorilor. Nu, e mult mai grav decît atît: conform documentelor interne ale Ambasadei americane de la București, Vosganian este un politician pro Moscova cu arme și bagaje.

Lui Vosganian nu-i păsa nici cît negru sub unghie că România cheltuia excesiv pentru gaz rusesc, dar îi păsa foarte tare că Ioan Niculae plătea foarte mult pentru gaz românesc, oricum mai ieftin decît ăla rusesc

Vosganian (spuneau documentele interne ale diplomaților americani de la București în 2008) insista ca legăturile cu Moscova să fie strînse și minimaliza faptul că România plătea unul din cele mai mari prețuri din Europa la gazele importate din Rusia. Mai mult, același Vosganian îl critica pe președintele Băsescu, cel care se opunea unor relații mai bune cu Moscova.

Deci, în 2008, cînd Vosganian îi cerea lui Tăriceanu să scadă prețurile la gaz românesc pentru Ioan Niculae (și de asta îl caută acum procurorii DIICOT pe la Senat), același Vosganian susținea că prețul enorm plătit de România Gazprom-ului rusesc era suportabil, era în regulă. Cu alte cuvinte, lui Vosganian nu-i păsa nici cît negru sub unghie că România cheltuia excesiv pentru gaz rusesc, dar îi păsa foarte tare că Ioan Niculae plătea foarte mult pentru gaz românesc, oricum mai ieftin decît ăla rusesc. Deci, în viziunea lui Vosganian, românii puteau fi cocoșați cu prețuri uriașe rusești la gaz, dar afaceristul megabogat Niculae trebuia protejat tot în dauna românilor cocoșați.

Și oarecum legat de subiect:

Parlamentarii romani IMPUSCATI pentru tradare

Au votat contra arestarii lui Vosganian, omul Moscovei:

  • Acelasi care a jefuit compania de armanent a Statului, ROMARM, de 1 miliard de lei, fix inainte de razboiul cu rusii
  • Acelasi care a obligat Romania sa cumpere gaze rusesti scumpe, dupa care le-a dat aproape gratis securistului Ioan Niculae (fapta pentru care s-a si cerut acum arestarea)

Bravo revistei Kamikaze, care arata pana unde a ajuns influenta lui Vladimir Putin: pana la Varujan Vosganian, ditamai liderul PNL si fost ministru al Economiei Nationale. Adica in inima Guvernului Romaniei.

Un cititor imi scria ieri:

Ma duc bucuros la razboi cu rusii, dar inainte de asta imi folosesc arma sa-i impusc pe toti politicienii. Esti de acord?

Da, cititorule: nu numai ca sunt de acord, dar cred ca este singura sansa a Romaniei. Ar fi o tampenie sa mergi la razboi si sa lasi in tara agentii inamicului, liberi sa te injunghie pe la spate!

Coruptia este arma folosita de rusi impotriva Europei.

Da, Doamne, inapoi romanilor armele pe care le-au confiscat comunistii in 1949!

Sursa: https://capitalismpepaine.com

Iată și un comentariu interesant la materialul de mai sus.

E singura solutie. Statele Unite s-a facut cu evazionisti ca John Hancock, cu golani de strada dati in urmarire ca Adams, cu rebeli ca Jefferson, cu generali exilati ca Washington, cu radicali ca Madison si afemeiati ce dadeau gata jumatate de sticla de whisky pe zi ca Benjamin Franklin. Insa TOTI erau dispusi sa moara pentru un IDEAL, pentru dreptul lor de a fi OAMENI LIBERI. Lucru care de milioane de ori mai important ca orice altceva.

Daca vreti civilizatie, sau drepturi, daca vreti LIBERTATE, atunci nu fiti niste carpe.

Vreti pace? Pacea este o fraudă comunistă. Pacea nu este o valoare în sine, dacă nu este însoțită de democrație, stat de drept, justiție independentă, sau o piață liberă care să-ți garanteze drepturile și libertățile.

Pacea nu înseamnă nimic în afara acestor valori.

Nu pace vroia URSS-ul pentru peninsula coreeană în 1950? Nu vroia URSS-ul să pacifice Vietnamul? Și uite că s-au băgat belicoșii ăștia de americani cu războiul lor!! Să bombardeze în numele democrației și libertății! Păi se poate așa ceva? Păi nu pace vor și sălbaticii din Statul Islamic? Cum să nu? Pace vor. – Daar al Islam! Casa păcii! O pace islamică!

Chiar și Putin vrea Pace. Nu mă credeți? Uitați-vă la canalele rusești. Nu e simptomatic faptul că cei mai mari tirani liberticizi din istorie au fost cu toții niște pacifiști?

Stalin a fost cel mai maaare pacifist. Numai porumbei ai păcii zburau ca muștele la rahat în jurul mustății sale stufoase pe placatele propagandistice care îl reprezentau.

Toți liderii Coreii de Nord de ieri și de azi au fost și sunt mari pacifiști. Fidel Castro, Hugo Chavez și restul marxiștilor din toată America Latină au fost și sunt niște pacifiști sadea.

Numai Occidentul e belicos, dar ei sunt pentru pace! Nu în Pace se murea în Gulag? O mare pace și o asurzitoare liniște domnea peste Gulag, în timp ce se murea.

O mare pace și liniște acoperă lagărele din Coreea de Nord, în care încă se moare! Pacea, în termenii definiți de ei, este o fraudă. Între pace și libertate, lumea civilizată, reprezentată de Occident, trebuie să aleagă lupta pentru libertate.

Restul îs pudori pentru fraieri.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Armeanul Vosganian, omul ruşilor”

  1. Romania nu mai importa deloc gaze de la rusi | A șaptea dimensiune says:

    martie 27th, 2015 at 18:39

    […] Armeanul Vosganian, omul rusilor […]

Adauga un comentariu