Să arătăm bine

duminică, aprilie 26, 2009 18:00
Posted in category IT

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu ştiu alţii cum sunt, dar când mă gândesc la vremurile în care germanii aveau televiziune prin cablu şi noi doar două ore de program TV şi alea de cacao, parcă-i înţeleg pe cei care plâng după acea perioadă în care, nu-i aşa, activistul bolşevic gândea pentru tine, iar tu, “omul nou”, puteai să te duci liniştit la crâşmă sau să te culci, visând la o lume mai bună şi mai dreaptă, pentru a te trezi a doua zi că trebuie să supravieţuieşti cu acea jumătate de pâine, doar atât fiind raţia ta, stabilită prin “marea grijă faţă de om” a partidului şi iubitului său conducător.

Şi dacă tot avem timp să medităm, putem încerca să arătăm şi bine. Astfel putem să transformăm o fotografie mai puţin reuşită în una amuzantă. Sau să-i punem personajului pe care-l antipatizăm tot soiul de defecte de “imagine”. Pentru aceasta, prin click aici, aveţi posibilitatea să vă creaţi propria animaţie obţinută dintr-o poză sau o succesiune de poze cărora le aplicaţi diverse efecte. Pozele le puteţi uploada de pe computerul personal (maximum 1 MB), le puteţi culege de pe internet sau le puteţi lua prin intermediul webcam-ului. Odată uploadată, imaginii i se pot aplica pe rând o serie de efecte precum: rotire, flip-uire orizontală, verticală, adăugare text, transformare în sepia, alb-negru, negativ, emboss, blurare etc. Apoi totul se salvează frumos şi se serveşte în anumite ocazii. Vă urăm poftă bună.

Citeste si articolul:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , , ,

5 Responses to “Să arătăm bine”

 1. Cum arăta un site cu ani în urmă | A șaptea dimensiune says:

  iulie 31st, 2016 at 13:48

  […] Să arătăm bine […]

 2. 100 shortcuts for windows | A șaptea dimensiune says:

  iulie 31st, 2016 at 14:12

  […] Să arătăm bine […]

 3. Cum să downloadezi filme de pe YouTube fără un program instalat | A șaptea dimensiune says:

  iulie 31st, 2016 at 14:44

  […] Să arătăm bine […]

 4. Cum se pot trimite fişiere de dimensiuni mari | A șaptea dimensiune says:

  iulie 31st, 2016 at 14:58

  […] Să arătăm bine […]

 5. O colecţie interesantă | A șaptea dimensiune says:

  iulie 31st, 2016 at 16:09

  […] Să arătăm bine […]

Adauga un comentariu