Samsung va continua să folosească Tizen pe televizoarele sale inteligente

marți, august 31, 2021 8:26
Posted in category IT

Televizor Samsung
În cadrul evenimentului Google I/O 2021, din luna mai, Samsung a anunțat că își unește forțele cu Google pentru a unifica sistemele de operare smartwatch ale companiilor într-o nouă versiune a Wear OS. Dar, în timp ce Samsung abandonează Tizen (ce este Tizen vedeţi aici) pe dispozitivele sale mobile, compania va continua să folosească Tizen pe televizoarele sale inteligente.

Știrile despre parteneriatul Wear OS de la Google și Samsung au dus rapid la zvonuri că Samsung va începe să utilizeze software-ul Android TV în televizoarele sale inteligente. Dar un purtător de cuvânt al Samsung a respins ideea, afirmând că „Tizen este în continuare platforma implicită pentru televizoarele noastre inteligente”.

Dacă sunteți un fan al software-ului de televiziune inteligentă Samsung, atunci aceasta trebuie să fie o veste bună. Dar Android TV este un sistem de operare excelent și se îmbunătățește mereu, datorită noilor funcții de personalizare. Android TV tinde, de asemenea, să aibă cele mai recente aplicații de streaming, înainte ca acestea să ajungă şi pe Tizen.

Poate că Samsung va rămâne cu Tizen, deoarece televizoarele sale inteligente au un succes atât de mare. De ce să schimbi un lucru bun? Și, la fel ca toți producătorii de televizoare inteligente, Samsung generează o mulțime de bani pentru urmărirea utilizatorilor și preluarea unui procent din profiturile serviciilor de streaming. De aceea, este posibil ca Samsung să câștige mai puțini bani dacă ar folosi Android TV. Desigur, toate acestea sunt doar speculații.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu