somproduct.ro, saltele, fotolii, canapele pentru tine

marți, octombrie 14, 2014 20:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPentru voi, vizitatorii acestui blog (și cititori sper), am un pont ce merită reținut. Nu știu cum stați cu mobilierul din locuința dumneavoastră, sau de la firmă, dar sigur merită atenție un magazin online ce oferă saltele, fotolii, canapele, somiere, accesorii, lenjerie de pat, mobilier pentru copii, paturi, dormitoare, mese și scaune, la prețuri accesibile și de calitate. De exemplu, puteți opta pentru coltare extensibile pe site-ul SomProduct, ce vor face din camerele locuintei un colt de paradis. Mai jos aveți o poză cu colțarul extensibil Modena, ce “are un design simplu, fermecător, elegant ce invită la relaxare, fiind foarte comod. Şezutul este foarte rezistent şi nedeformabil datorită construcţiei din spumă poliuretanică, fapt ce garantează o durată îndelungată de utilizare. Coltarul Modena este alegerea perfectă pentru un living modern ce îmbina stilul cu practicul, acesta fiind extensibil se transformă într-un pat confortabil ideal pentru musafiri sau prentru utilizarea zilnică.”

Sau poate doriți saltele de pat fara arcuri, mai mult decat confortabile. De exemplu, salteaua BioFoam Small 16 cm conține materiale din Belgia, Germania, Ungaria și Franța, aveți un bonus de una sau două perne, este livrată direct acasă la cei care comandă în doar 24 de ore. O putem testa 60 de zile, iar dacă nu suntem mulțumiți o putem returna. Putem plăti produsul comandat în 12 rate fără dobândă.

O altă alegere inspirată poate fi următoarea: fotolii puf SomProduct, accesorii atat de utile intr-o locuinta. De exemplu, fotoliul taburet tapițat Cezar este “tapiţat cu stofă de calitate, rezistent şi uşor de întreţinut. Şezutul capitonat, realizat din spumă poliuretanică, este foarte confortabil, iar cadrul din lemn masiv asigură rezistenţa şi durabilitatea. Un accesoriu necesar în orice living, taburetul este multifuncţional şi poate fi folosit ca taburet, suport de picioare sau ca şi masuţa, dacă se aşează o poliţă de sticlă deasupra acestuia.”

Dragii moșului, e păcat să nu comandați asemenea minunății de produse, care vor face din locuința sau biroul dumneavoastră un loc și mai plăcut, și mai confortabil.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “somproduct.ro, saltele, fotolii, canapele pentru tine”

  1. Marius says:

    mai 5th, 2016 at 14:21

    Sunt foarte practice aceste fotolii puf, comode si le poti muta cu usurinta in ce loc vrei.

Adauga un comentariu