Starlink Internet are un singur inamic: pisicile adormite

miercuri, ianuarie 19, 2022 8:04
Posted in category IT

Pisica 404
Serviciul experimental de internet prin satelit Starlink al SpaceX este un succes. Utilizatorii sunt, în general, destul de mulțumiți de serviciu, iar SpaceX a lansat încă 49 de sateliți Starlink pe orbita Pământului chiar săptămâna trecută. Dar clienții Starlink au, totuşi, o problemă – pisicile adormite.

Antenele de satelit Starlink includ o funcție utilă de auto-încălzire pentru a preveni degradarea semnalului în zonele cu zăpadă. Dar pisicile și pisoii iubesc să se întindă într-un “castron” autoîncălzit.

Într-o fotografie distribuită de clientul Starlink, Aaron Taylor, pe Twitter, puteți vedea cinci pisici înghesuite pe un satelit Starlink încălzit. Toate aceste pisici au locuințe calde în care să doarmă, dar, după cum remarcă Aaron, preferă să stea în antena de satelit încălzită.

Pisicile nu au reușit să-l deconecteze pe Aaron de la internet, deși i-au încetinit puțin internetul. Din păcate, se pare că SpaceX ar putea avea nevoie să instaleze o tehnologie anti-pisică la viitoarele modele de antene satelit.

SpaceX sugerează amplasarea echipamentelor Starlink în locuri greu accesibile, cum ar fi acoperișul unei case. Potrivit lui Aaron, locația antenei sale Starlink (la sol, în exterior) este doar o soluție temporară.

Via ReviewGeek

Pisici antena Starlink

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu