Streaming-ul Netflix tocmai a devenit mai bun pe Google Pixel

sâmbătă, ianuarie 29, 2022 19:21
Posted in category IT

Netflix
După o lungă așteptare, Netflix certifică acum redarea HDR și HD pe dispozitivele Pixel 5a, Pixel 6 și Pixel 6 Pro. Actualizarea ar trebui să asigure redarea conținutului HDR și HD la calitate maximă a streaming-ului pe cele mai recente dispozitive Pixel.

Cei cu dispozitive Pixel mai vechi au şi ei asigurat suportul HDR și HD pentru dispozitivele Pixel 3 până la Pixel 5 (mai puțin Pixel 3a). Noua actualizare pur și simplu îmbunătățește experiența de streaming pe cele mai recente telefoane Google.

De obicei, Netflix certifică dispozitivele HDR la scurt timp după lansare. Deși nu suntem siguri de ce i-a luat companiei atât de mult timp pentru a certifica Pixel 6, aceasta ar putea avea de-a face cu procesorul personalizat Tensor al telefonului, care a prezentat provocări pentru alți dezvoltatori de aplicații.

Acestea fiind spuse, întârzierea certificării redării HDR pe Pixel 5a este puțin ciudată. La fel ca majoritatea telefoanelor Android, Pixel 5a rulează pe un cip Snapdragon, iar specificațiile sale sunt aproape identice cu Pixel 5.

Puteți verifica lista completă Netflix de dispozitive Android certificate HDR pe pagina de asistență a companiei. În special, lista de chipset-uri compatibile de pe această pagină de asistență nu include SoC Tensor.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu