Actualizarea Google Pixel 6 din ianuarie 2022 sosește mai devreme decât se aștepta

duminică, ianuarie 16, 2022 16:35
Posted in category IT

Pixel 6
De la lansarea lui Pixel 6 la sfârșitul anului 2021, utilizatorii s-au plâns de tot felul de erori care afectează afișajul, cititorul de amprente și alte instrumente importante. Aceste probleme ar fi trebuit să fie rezolvate într-o actualizare din decembrie, care a fost anulată din cauza unei erori care a împiedicat apelurile de urgență. Acum, în ianuarie 2022, Google lansează actualizarea amânată pentru Pixel 6.

Actualizarea din ianuarie (numărul de versiune SQ1D.220105.007) ar trebui să rezolve unele probleme obișnuite ale Pixel 6 și Pixel 6 Pro, deși Google nu a publicat nicio notă de lansare pentru a confirma care erori au fost eliminate.

Această actualizare include câteva mici remedieri și îmbunătățiri care au fost introduse pe alte dispozitive Pixel pe 4 ianuarie. De asemenea, include toate modificările care au fost programate inițial pentru actualizarea Pixel 6 din decembrie 2021, inclusiv îmbunătățiri ale fiabilității senzorului de amprentă.

Google a lansat această actualizare puțin mai devreme decât ne așteptam. Compania a susținut inițial că actualizarea sa din ianuarie va ajunge la sfârșitul lunii.

Dacă sunteți utilizator Pixel 6, puteți fie să așteptați ca această actualizare să ajungă pe dispozitiv, fie să o instalați manual. Imaginea completă OTA și imaginea din fabrică sunt disponibile la Google Play Services. (Încărcarea imaginii OTA este mai ușoară și nu necesită o resetare din fabrică.)

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu