Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana

duminică, aprilie 9, 2017 10:03

Raiul comunistSituația armatei române, moștenită din comunism, este redată foarte bine într-un articol publicat de “Academia Cațavencu”, nr. 219/1996. Iată mai jos un fragment.

Nu știu alții cum sunt, dar noi, când ne gândim la țărișoara noastră, la formele de relief ale dânsei, parcă mai liniștiți suntem dacă știm că vajnica Armată Română e la post, cu pieptul la hotare și cu ochii pe liftele păgâne care altceva mai bun n-au de făcut decât să ne invadeze nouă republica. Și uite d’aia, din când în când, ne apucă așa un dor de documentare, da’ nu cu alt motiv decât acela că vrem să știm cum mai stă țărișoara cu apărarea împotriva inamicului, oricare ar fi el. Așa că, azi, vom încerca să vă arătăm cât de sigur e aerul pe care-l respirați.

Avion, mașină mică, când mai cade, când se strică

Prin 1992, adică moștenită de la regimul comunist, aviația română număra un efectiv de 20.000 de oameni, dintre care 10.700 recruți, iar avioane pentru dânșii existau după cum urmează.

MIG-ul, celula de bază a societății din două localități diferite

Două unități de aviație, dotate cu MIG 23, dispun de un singur avion de dublă comandă. Pe lângă această jumătate de avion, una dintre unități mai posedă un singur avion bun de luptă. Pe care, însă, n-are cine să-l zboare, pentru că piloții trebuie, în prealabil, să se antreneze un anumit număr de ore, pe jumătate deja citată (așa era în România KGB-istului criminal Ilici Iliescu, lins în cur și azi de partea cretină și idioată a acestei țări – n.m.). Numărul aparatelor sănătoase s-ar putea dubla, dacă ar fi bani să fie achitată reparația celuilalt avion de dublă comandă aflat, de câteva luni, în Bulgaria, reparat (bani erau, dar pentru îmbogățirea mafiei PSD-iste, nu pentru avioanele armatei române – n.m.).

Piloții altei unități, de astă dată de MIG 29, au acumulat anul trecut (1995 era anul, cu bețivanul agramat Văcăroiu prim-ministru, azi, în 2017, șeful Curții de Conturi, aceasta fiind cea mai bună dovadă că România a devenit prizoniera mafiei PSD-iste, ce va fi eliminată doar printr-o revoluție sângeroasă, doar nu vă imaginați că mafioții pleacă de bunăvoie, plictisiți de glumițele gen “Duie Mragnea” – n.m.) 1,5 ore de zbor. Sunt, ca să spunem așa, pregătiți pentru arăturile de primăvară. Într-o situație similară sunt și optimiștii care zboară pe MIG 21. Una dintre unități are doi piloți buni pentru misiuni de luptă. Practic, cei doi sunt în serviciu de alarmă permanent, de alarmele conjugale ocupându-se probabil alți luptători.

Dacă acest total de 4 – 5 piloți s-ar înălța într-o misiune reală de luptă, ei ar avea la dispoziție, pe lângă pixuri, rachetele aer-aer de tip AA-2 Atol și AA-7 Apex, expirate de câțiva ani (asta era dotarea armatei române în 1996, la 7 ani de la furtul revoluției de către gașca KGB-istă din jurul criminalului Ilici Iliescu, cel care a fost cel mai mare blestem pentru această țară din întreaga ei istorie – n.m.). Cu care, sigur, s-ar descurca mai bine, dacă le-ar azvârli cu mâna, căci antrenamente de trageri reale nu s-au mai făcut din 1990.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana”

 1. 25 de mari aberatii ale dictaturii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2019 at 18:46

  […] Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana […]

 2. Ce a introdus si ce nu a introdus dictatorul comunist Nicolae Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2019 at 18:40

  […] Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana […]

 3. Curajul de pe urmă al slugilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2019 at 7:46

  […] Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana […]

 4. Cum au dat-o in bara stalpii societatii romanesti | A șaptea dimensiune says:

  mai 9th, 2019 at 21:18

  […] Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana […]

 5. Ce inseamna a fi comunist | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2019 at 18:48

  […] Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana […]

 6. Ca sa ai politicieni curati, ai nevoie de o tara fara pupincuristi bolsevici si fara latrine care spala creiere | A șaptea dimensiune says:

  mai 11th, 2019 at 14:24

  […] Tara „construita” de Ceausescu: armata romana avea o dotare de tara africana […]

Adauga un comentariu