Televiziunile din Romania sunt controlate de mafia PSD

vineri, iunie 2, 2017 13:22
Posted in category Mass-media

PSDCu excepţia, poate, a postului Realitatea TV, acolo unde PSD-ul are mai puţină influenţă, deşi acolo apar alte personaje groteşti, precum mafiotul Viorel Cataramă, scos de la naftalină de Rareş Bogdan, dar nu pentru a explica despre ţepele date românilor şi statului român de acest aşa-zis om de afaceri, ci pentru a oferi lecţii de economie şi păreri de care e plină lumea.

În rest, Onania TV (Romania TV) are aceleaşi apariţii de rahat, în care personaje dubioase, de la cercetaţi penal până la limbrici onanişti, îşi împart ecranul pentru a arunca în DNA şi justiţie, în mod deosebit, cu scuipaţi. Pentru rahaţii de la Retard TV (Romania TV), Băsescu nu mai are dosare penale, cum au tot mâncat rahat cu polonicul nişte ani buni, atunci când Marinarul era la Cotroceni, ba a devenit un invitat aproape permanent, deoarece se încadrează perfect în peisaj: şi fostul Preşedinte al României atacă justiţia. Ca să nu mai vorbim de Elena Udrea, cea care a trecut, în opinia rahaţilor de la Onania TV, de la rolul de protejată a lui Traian Băsescu la cea de victimă a DNA-ului, justiţia nelăsându-i pe “sărmanii” mafioţi să se bucure în tihnă de milioanele de euro furate, chiar dacă românii obişnuiţi mor pe şosele de rahat şi în spitale cu viermi.

Iar dacă ajungem la cealaltă cocină infectă numită Antena 3, şi aici s-a modificat, oarecum, peisajul. Băsiştii cei răi au dispărut ca prin farmec, Traian Băsescu este amintit din ce în ce mai rar, dar au apărut personaje “demonice” noi: Laura Codruta Kovesi, Ciolos sau Iohannis. Justiţia este, în opinia limbricilor de la Latrina 3, singura problemă a României. Toate sunt bune în această ţară, doar că mafioţii, care controlează şi televiziunile, nu au linişte, datorită DNA-ului. Şi cum face justiţia abuzuri, şi cum procurorii cei răi nu respectă drepturile mafioţilor de a se şterge la cur cu legile României, şi cum puşcăriaşul Voiculescu este un sfânt, chiar dacă i-a lăsat pe români fără bani de drumuri, fără spitale dotate etc.

Din păcate, în acest closet a intrat şi B1 TV, post controlat, spun unii, de Elena Udrea. Şi aici zburdă mafioţii în fiecare seară de zici că-i Rahova nu televiziune de ştiri. Cred că nici în America din perioada lui Al Capone nu erau atâţia mafioţi pe metrul pătrat precum în Românica de azi. Sunt aşa de mulţi încât merg pe rând la tonomatele mogulilor. Şi cine se uită la tâmpeniile debitate de mafioţi la tembelizor? Aceiaşi idioţi care votează mafioţi cu ocazia alegerilor periodice, aceiaşi proşti şi inculţi pe care nu-i interesează cât au furat alde Voiculescu sau Ghiţă, dar se plâng de viaţa grea din Românica.

Nici TVR-ul comunist nu a reuşit să-i mintă pe români la infinit. Mi-e greu să cred că televiziunile controlate de mafioţi vor reuşi. Însă, până una alta, există 18% cretini cu drept de vot care au creierele spălate de televiziunile de căcat şi votează, cum s-a întâmplat în decembrie 2016, Alianţa Mafioţilor încă Liberi = PSD + ALDE.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu