Tesla ar putea anunța o nouă dată de lansare a Cybertruck pe 26 ianuarie 2022

sâmbătă, ianuarie 15, 2022 16:49

Cybertruck
Tesla a șters toate referințele unei versiuni Cybertruck din 2022 de pe site-ul său. Această modificare vine înaintea unei actualizări a foii de parcurs a produsului, care indică faptul că Tesla ar putea întârzia din nou producția Cybertruck.

Cybertruck a fost programat iniţial pentru lansare în 2021. Dar Tesla a amânat recent producția până în 2022 și a eliminat opțiunile de preț ale EV de pe site-ul său. Compania a anunțat, de asemenea, câteva funcții și modificări noi pentru vehicul, probabil pentru că piața pickup-urilor electrice s-a schimbat semnificativ de când Cybertruck a fost anunțat pentru prima dată în 2019.

Din fericire, Tesla intenționează să dezvăluie o foaie de parcurs actualizată a produselor pe 26 ianuarie. Elon Musk a declarat anterior că va sări peste momentul din ianuarie, dar păre să se răzgândească după ce compania a eliminat opțiunile de configurare și prețuri Cybertruck de pe site-ul său web în decembrie.

Deși nu există nicio garanție că Tesla va anunța o nouă dată de lansare a Cybertruck pe 26 ianuarie, foaia de parcurs de produse a companiei ar trebui să ne ofere o perspectivă mai profundă asupra noilor caracteristici și prețuri ale pickup-ului electric. De asemenea, ne așteptăm ca Tesla să explice cum va trata Tesla clienții care au rezervat deja Cybertruck, înainte de a anunţa orice modificare a prețurilor sau a opțiunilor de configurare.

Aceste probleme legate de Cybertruck nu reflectă performanța generală a companiei. Tesla a livrat cu 81% mai multe mașini în 2021 decât în 2020, iar vânzările sale au eclipsat companiile rivale de vehicule electrice cu o marjă largă. Este doar în urmă pe piața camioanelor electrice, unde Rivian și Ford sunt în frunte cu concurență practic zero.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu