Ți-a întârziat zborul? Aerohelp te ajută să primești despăgubire de la compania aeriană

luni, decembrie 20, 2021 19:02
Posted in category Diverse

Intarziere zborOamenii preferă să zboare cu avionul când au de mers într-o altă țară, indiferent de motivul călătoriei. Costurile sunt cât de cât accesibile în unele situații plus că timpul economisit este foarte prețios. Problema este că nici măcar aici nu există o garanție că vei ajunge chiar la timp, pentru că deseori există întârzieri care îți pot da peste cap programul.

O întârziere de o oră sau jumătate de oră nu este chiar atât de problematică și poate fi trecută cu vederea, dar când ajungi să stai în aeroport ore în șir astfel încât devine un al doilea cămin pentru o mare parte din zi, disconfortul creat este major. Mai ales dacă ai planuri sau trebuie să ajungi la o cazare la destinație. Chiar dacă nu poate schimba nimeni situația și un zbor intarziat rămâne un zbor întârziat, iată că poți beneficia măcar de o despăgubire. Cei de la Aerohelp te ajută.

Află cum beneficiezi de o despăgubire pentru întârzieri

Aerohelp este o agenție care te ajută cu privire la toate demersurile necesare. Tu doar trebuie să știi să îi contactezi și câteva lucruri esențiale pentru a afla de la început dacă ești sau nu eligibil.

Zbor întârziat nu înseamnă orice întârziere, de câteva minute sau de o oră. Acesta se calculează în funcție de numărul de kilometri care urmează să fie parcurși și timpul în plus de așteptare. Astfel, pentru un zbor de 1500 km sau mai puțin este considerată întârziere o așteptare mai mare de 2 ore și acest număr crește, odată cu numărul de kilometri.

Ai nevoie de actele care să dovedească acest lucru, biletul de zbor și orele exacte la care a decolat și la care a aterizat avionul. Cu cât ai mai multe informații cu atât ești mai aproape de a primi despăgubire. Trebuie doar să completezi pe site informațiile și echipa Aerohelp te ajută mai departe. Se ocupă ei de demersuri.

În ce situații despăgubirea nu mai este posibilă

Dacă ești în aeroport și echipa îți oferă un voucher sau o reducere pentru un viitor zbor pentru a acoperi disconfortul creat de întârziere și tu îl accepți, atunci despăgubirea nu mai este posibilă.

Atunci se consideră că ai primit deja un fel de despăgubire și demersurile încetează. Accesează site-ul aerohelp.ro și descoperă mai multe informații, completează cererea și așteaptă răspunsul. Poate ești eligibil și beneficiezi de ajutor.

Contact:
help@aerohelp.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu