Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan

luni, iunie 4, 2012 18:53
Posted in category Mass-media

Nicusor DanSe pare că orice idee nobilă este împroşcată cu noroi în România ţiganizată. Isus din Nazareth dacă ar veni în această ţară, ar fi răstignit a doua oară. Toate aceste gânduri mi-au venit cu după ce am văzut ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan. Dacă aş fi bucureştean l-aş vota pe Nicuşor Dan. Nu numai pentru că a fost olimpic internaţional, şi premiant, la matematică. Este un altfel de om, are un alt mod de a gândi. Mi-e greaţă când aud de Prigoană sau Dan Diaconescu. De altfel, cred că în spatele campaniei împotriva lui Nicuşor Dan este unul din ei sau, de ce nu, uselistul Sorin Oprescu.

Cine-l susţine pe Nicuşor Dan? Intelectuali de primă mână ai acestei ţări. Să credem ce spun reprezentanţii adevăratei elite a României.

Foarte multi ne intreaba cine mai e si baiatul asta cu parul valvoi, ca oricum n-are nicio sansa. Are o sansa daca noi toti il votam.
Liviu Mihaiu – jurnalist

Dupa multi ani si multe alegeri, in sfarsit, o sa votez pentru cineva (programul, ideile, implicarea), si nu impotriva cuiva (minciunile, smecheriile, gasca)
Dan Perjovschi – artist

Modestia cu care se prezinta, atit de altfel decit concurentii lui, dar si tenacitatea cu care a dus mereu la capat initiativele, pe care le ia pentru protectia unei parti de neinlocuit din orasul nostru, imi dau incredere.
Andrei Pippidi – istoric

Pentru ca SUNT CONVINSA ca nu are alt interes decat ala pe care-l avem si noi: ca orasul sa fie mai civilizat, mai frumos si mai confortabil pentru locuitorii lui.
Simona Tache – jurnalist

Nicusor Dan are marele atu de a nu semana cu nici unul dintre antecesorii si dintre contracandidatii sai. Nu incetez sa sper si sa pariez pe sansa exceptiei.
Andrei Plesu – scriitor, estetician, istoric al artei

[…]nu este nimic utopic in demersul lui Nicusor Dan. El propune solutii simple, care ar fi trebuit sa ne mobilizeze de mult: dezvoltarea transporturilor in comun, a mobilitatii dulci …
Ion Vianu – scriitor si psihiatru

Nicusor Dan merita sa fie sustinut, este un independent si un candidat anti-sistem. Nicusor Dan stie ce are de facut.
Neculai Constantin Munteanu – jurnalist

Este primul om pe care il votez cu placere. Are un program coerent, a dovedit asta prin ceea ce a facut pana acum.
Hanno Hofer – regizor, actor, scenarist si muzician

Poate e prima oara cand regret ca nu sunt bucurestean. Cred ca de la inceputul pluralismului incoace, ar fi tot prima oara cand as merge la vot cu intentia de a vota pe cineva, nu pentru a nu castiga un altcineva
Liviu Antonesei – scriitor si jurnalist

A condus cea mai de succes organizatie non-guvernamentala pentru politici locale – Salvati Bucurestiul. Merita sprijinul nostru.
Cristian GHINEA – politolog si jurnalist

Nicusor Dan e un om care se uita in ochii tai, nu in buzunarul tau. E un om care iti cere sa te ajuti, nu sa il ajuti.
Cosmin Alexandru – consultant branding

Trebuie sa-l ajutam ca sa poata sa castige primaria capitalei si sa vina si un primar care sa aiba grija de Bucuresti.
Ion Cristoiu – jurnalist

Cine-l denigrează pe Nicuşor Dan? Tot soiul de ‘ţigani’. Iată şi câteva exemple.

Blogul La colţu’ străzii îi reproşează că este împotriva homosexualilor. Mi-a plăcut comentariul unui cititor la respectiva postare: “Esti homosexual? Ce treaba are homosexualitatea cu strazile, cladirile, spatiile verzi, cheltuirea banului public?! Nicusor Dan nu candideaza la postul de Dumnezeu si este intolerant cu o parte din supusii sai…ce treaba are sula cu prefectura? de asta s-au inmultit cainii vagabonzi in Bucuresti…ca nu se puteau manifesta homosexualii public.” Iar domnu’ Bogdan Liviu ne prezintă un clip, făcut de ţigani, despre Nicuşor Dan. Clipul este o porcărie, poate fi găsit aici pe YouTube (se poate intra şi da ‘not like’), cum se întreba şi cineva într-un comentariu la acest clip: ‘Îmi poate explica cineva ce este mizeria asta ordinară pe care tocmai am ascultat-o???’.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan”

 1. Memoria scurtă a ciobanilor şi ţiganilor din România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:08

  […] Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan […]

 2. Ce trebuie să facă un tătar pentru a deveni ţigan | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:10

  […] Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan […]

 3. Ce mai fac țiganii în România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:12

  […] Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan […]

 4. Ce mai fac țiganii în România (II) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 17:16

  […] Ţiganiada împotriva lui Nicuşor Dan […]

Adauga un comentariu