Un alt violator in libertate la Vaslui

miercuri, ianuarie 13, 2016 21:58
Posted in category Justitie

Violator VasluiCâștigătoare pentru România a premiului al-II-lea la Olimpiada Internațională de neogreacă (a primit în 2015 de la Ministerul Educaţiei distincţia “Meritul Olimpic”) violata de fiul unui patron local ce deține o școală de șoferi

Abia s-au stins ecourile violului comis de cele 7 bestii din Văleni că o nouă dramă lovește județul Vaslui: ea, 17 ani, virgină, câștigătoare pentru România a premiului al-II-lea la Olimpiada Internațională de neogreacă, a primit în 2015 de la Ministerul Educaţiei distincţia “Meritul Olimpic”.

El, 29 de ani, creator de modă, fiul unui patron local ce deține o școală de șoferi. Se întâlnesc la un club din Bârlad în ziua de Crăciun. El se oferă să o conducă acasă cu maşina. Merge cu mașina un kilometru pe câmp o lovește și o violează. În certificatul medico-legal se menționează că aceasta prezintă vânătăi pe corp şi o deflorare recentă.

După ce fata depune plângere la poliție, un întreg angrenaj se pune în mișcare pentru a scăpa beizadeaua de pușcărie: un ziar local prezintă fata ca pe o femeie ușoară. Orașul Bârlad e mic. Rușinea e mare! Bunica fetei este o cunoscută profesoară de desen din oraș, acum la pensie și care conduce o asociație locală ce practică terapia prin artă. (Citeste mai mult)

Intre timp violatorul a fost plasat in arest la domiciliu. Atat! Asta este dreptatea in Romania! Iar pe parlahoti ii doare-n cur de durerea romanilor. Trebuie fugariti in izmene la primavara, sa se ascunda ca sobolanii de furia romanilor. Ca sa nu mai spunem de Iohannis, cel mereu absent, mereu mut, mereu fara reactie. Bine, domnu’ Mutulica, noi de aceea te-am votat? Sa-ti tragi concedii fara numar, mariri de fonduri si de salarii pentru jegosii si incompetentii cu care te-ai inconjurat, de la Dan Mihalache la Lazar Comanescu, acesti agramati incapabili sa lege doua fraze coerente?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu