Acasa la votantii mafiei PSD-iste

duminică, iulie 19, 2015 10:39
Posted in category Justitie, Mass-media

Votanti PSDLa alegerile din 2012, în Vaslui (considerat, de unii, cel mai înapoiat județ din România), USL-ul a obținut 64,48% dintre voturi, toți parlamentarii actuali ai județului reprezentând USL-ul de atunci. Situația este aceeași și în județul Botoșani, aflat prin apropierea Vasluiului, dar voi reveni într-un alt material cu situația din Botoșani.

Cei mai proști (și corupți) studenți la Drept ajung în Vaslui și se șterg la fund cu legile țării

O elevă de liceu, care se întorcea acasă de la cursuri, este violată de 7 brute. Știrea, prezentată și de televiziuni, despre drama acelei inocente, ce trebuie apărată de societatea țiganizată de azi (hăă, hăăă, hăăăă), a devenit subiect viral în media românească din cauza judecătorile de ca…t care s-au ocupat de acest dosar (în complicitate cu procurorii ce nu au făcut nici macar recurs). Adică, pentru cei care nu au aflat încă, judecătorii au decis eliberarea brutelor și judecarea lor în stare de libertate (deși o parte dintre ei si-au recunoscut fapta).

Acasa la votantii mafiei PSD-iste (acasă la cele șapte brute care au violat până la leșin o elevă). Poveste terifiantă din satul depravaților (cam așa-i peste tot în Moldova lui Ilici “KGB” Iliescu). “Așa-i trebuie! Am plâns când i-au arestat, fata e de vină!”, afirmă un votant al mafiei PSD-iste.

„Aşa-i trebuie, dacă s-a urcat în maşină cu şapte. Dacă era fată cuminte nu păţea nimic”, afirmă un localnic, în timp ce împarte o bere în drum spre moara din sat. Evident, bărbatul nu ştia că, de fapt, fata a fost acostată de unul dintre tineri, iar violatorii au fost convocaţi pe câmpul unde a avut loc orgia, prin telefon. Chiar şi când află acest lucru, Vasile, un bărbat de nici 40 de ani, nu este convins. „Fata e de vină!”, încearcă el să convingă, fără niciun alt argument.

Mai mult, ca orice mafioti veritabili, brutele provin din familii înstărite, doar PSD-iștii mafioți fiind înstăriți în satele Moldovei roșii și barbare. Provin din familii de gospodari ortodocși (hăă, hăăăăă, hăăăăă). Vedeți mai multe aici.

Scrisoare deschisă către monstruoasa de mă-ta

Și dacă tot mi-a plăcut, vă recomand o scrisoare deschisa. Iata un fragment: „Pentru tine mă-ta nu contează dacă are cratimă, e doar mami. Pentru noi e un monstru. E atât de monstruoasă că atunci când ți-au dat drumul din preventiv te-a luat acasă și te-a pupat și ți-a spus că totul o să fie bine, că de fapt nu e vina ta. Cel mult, poate anturajul, dar sigur că cea cu adevărat vinovată e tot EA. Că tu nu ai făcut nimic și până la urmă, ce mare lucru sunt cinci minute de sex așa cum i-ai spus tu. Așa că mă-ta, de la care nu mă așteptam nici măcar să știe să scrie la cât de monstruoasă e, intră pe net și începe să caute. Să demonstreze că tu nu ești vinovat și EA e o curvă. Pentru că EA a cerut-o, EA a căutat-o și, mai mult că sigur, i-a și plăcut. Iar acum vrea să îi facă rău puișorului ei. Așa că tu poți să stai liniștit că rezolvă mă-ta să scapi de acuzația de viol. Pentru cei cu sufletul sensibil, vă rog să faceți abstracție de cuvântul mă-ta și să îl înlocuiți cu unul mai blând: mami. Mami e voluntară și energică. Ca leoaica rănită s-a așezat între ăla micu`și agresoarea lui. Vipera care vrea să îi rănească puiul e o fată din Vaslui care a fost violată de șapte localnici și a avut curajul să reclame acest lucru la poliție.”

Cei șapte violatori: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani)

Să ne adresăm acum direct doamnei care a reușit să crească în bătătura ei un monstru de om și despre care cred că este de fapt mai rea și mai imundă chiar decât fii-su. Ea, ca și alți monștri care umblă liberi pe stradă, trăiesc cu impresia că violul este permis, că este o distracție pentru victimă și că agresorii nu au făcut mare lucru, poate un fel de distracție nevinovată. V-aș ura doamnă să vă violeze și pe dumneavoastră vecinii beți, vreo două zile la rând și să mai vorbim după, dar tare îmi e teamă că sunteți atât de mizeră moral încât nu înțelegeți nimic.

Violeaz-o pe mă-ta cinci minute, mă, psihopatule! Sigur o să-i placă!

Dar și mai mult mi-a plăcut un alt articol (avand titlul de mai sus). Iata un fragment.

„M-am gândit, mă, rataţilor, dacă are rost să vă vorbesc frumos, omeneşte. Dar, n-are. Vouă, mă, violatorilor, am să vă vorbesc exact aşa cum sunteţi învăţaţi în nenorocirea aia de cotlon din Văleni în care vă zbateţi şi acum.

Am să vă vorbesc pe înţelesul vostru de progenituri degratate genetic, de golănaşi jerpeliţi veniţi din familii în care rasa umană nu mai există de multă vreme în stare pură. Nu mai există din pricina alcoolului şi a prostiei care v-au intrat, din străbuni, în sângele ăla de violatori. M-am gândit dacă are rost să vă explic logic ceva, ca să înţelegeţi şi voi, masculilor feroce din mizeria aia de sat din Vaslui unde v-au fătat mămucile voastre (la care revin imediat), ce crimă aţi făcut. Dacă are sens să vă spun argumentat pe lege, pe tratate psihiatrice, pe manuale despre cei şapte ani de-acasă câtă groază şi scârbă de viaţă aţi injectat în sufletul şi în mintea unei femei, pe care aţi violat-o în grup, cu orele, mă, animalelor! M-am gândit, mă, viermilor, care doar printr-o eroare genetică de neexplicat semănaţi cu noi, oamenii, dacă ar trebui să vă vorbesc despre credinţă, despre păcatul îngrozitor pe care l-aţi făcut nu doar în faţa unei sărmane pe care aţi nenorocit-o pe viaţă. Dar şi în faţa unui Dumnezeu, despre care am convingerea că îi va fi până şi Lui silă să vă mai judece. M-am gândit, mă, psihopaţilor, să vă întreb ce, dracu, înţelegeţi voi la slujbele de duminică, la care aud că vă duceţi ca nişte adevăraţi oameni credincioşi de la ţară, aşa cum vă duceţi şi la violat.

Ce au învățat la școală asemenea brute? Nimic. Doar în școlile de azi nu-ți pui mintea cu toti retardații, ci îi lași să-și facă de cap. Altfel, ai abandon școlar sau, în Vaslui, un par în cap.

M-am gândit să vorbesc cu voi despre şcoală, despre ce naiba aţi învăţat, mă, jegoşilor, până la 18, 20, 23 de ani? Ce-aţi văzut, mă, la nenorociţii ăia de profesori care v-au „educat” şi v-au trecut clasa atâţia ani? Ani în care am convingerea că aţi fost la fel de animale ca şi acum. Ani în care dascălii ăia plătiţi din banii mei să vă înveţe pe voi, mă, idioţilor, măcar să vă scrieţi numele, s-au făcut că nu văd ce loaze sunteţi. Ce criminali în serie vă pregătiţi să deveniţi. S-au făcut că nu văd pentru că, Dumnezeule!, voi sunteţi copiii ăia din familii de gospodari, nu? Voi sunteţi băieţii ăia buni, cu maşini şi case mari în sat, nu? Voi sunteţi stâlpii satului ăla blestemat, care aţi furat ceva prin Germania, v-aţi întors acasă cu doi euro şi v-a explodat masculinitatea în voi, nu? Mamele voastre sunt ţaţele alea cu feţele tâmpe, urâte şi proaste ca dracu, întinse de tot satul, nu? Până au rămas gravide cu voi şi le-au luat nişte alcoolici, pe care i-au păcălit că sunteţi odraselele lor, nu? Mămicile voastre sunt toantele alea care-şi puneau fusta aia bună pe ele şi baticul legat în vârful capului şi alergau la şcolile voastre ratate, cu găinile tăiate, pârlite şi înfăşurate-n ziare, ca să-i ducă ceva bun lu’ doamna profesoara, nu? Aşa, ca să vă-nţelegeţi cu toţii frumos acolo, ca-ntre oameni gospodari de la ţară, să terminaţi şi voi câteva clase, mă, violatorilor!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Acasa la votantii mafiei PSD-iste”

 1. Un alt violator in libertate la Vaslui | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 13th, 2016 at 22:00

  […] Acasa la votantii mafiei PSD-iste […]

 2. PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 20:47

  […] Acasa la votantii mafiei PSD-iste […]

 3. Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 21:45

  […] Acasa la votantii mafiei PSD-iste […]

Adauga un comentariu