De ce unii judecatori ar trebui spânzuraţi din scurt

vineri, iunie 26, 2015 12:59
Posted in category Justitie

JustitieÎn România s-a furat 25 de ani cu acordul judecătorilor, procurorilor și polițiștilor corupți

Aceștia sunt mai vinovați pentru distrugerea țării decât cei care au profitat de nivelul lor ridicat de corupție. Citeam undeva că, în SUA, ucigasii de copii au parte de un tratament special. Sunt atât de “iubiți” de ceilalți deținuți încât viața lor în pușcarie devine un iad. La fel se întâmplă în cazul violatorilor de copii. Și ar mai fi o categorie: polițiștii, judecătorii și procurorii corupți. Ei nu au, în SUA, tratament special, ca în Republica PSD-istă România. Sunt închiși în același penitenciar cu “victimele” justiției lor. Realizați cum stau lucrurile, dacă iei șpagă în SUA și ești prins (puțini scapă, cu tehnologia de azi). Așa și în România: ar trebui ca polițiștii, judecătorii și procurorii corupți să primească pedeapsă dublă și să fie închiși cu găinarii pe care i-au pedepsit exemplar, aceștia neavând posibilitatea materială să le dea o șpagă grasă. Numai astfel poți avea certitudinea că jegul de polițist corupt, gunoiul de procuror corupt sau rahatul de judecător corupt se gândește de cinci ori înainte de a comite o nedreptate. Mai mult, pentru aceste categorii, ar trebui interzisă ieșirea din pușcarie înainte de termen și, dacă se descoperă și alte acte de corupție în trecutul lor, în timp ce sunt în penitenciar, pedeapsa să fie marită corespunzător. Efectele acțiunilor unor asemenea indivizi asupra societății pot fi dramatice. De aceea, nici o milă față de cei care ne condamnă la sărăcie și subdezvoltare.

Ce caută Vasluiul în UE din moment ce locul său este în Africa, zona cea mai puțin umanizată

Vasluiul, alături de Olt, pare a fi cel mai căzut în cap județ din România. Dacă Oltenia este complet țiganizată, iar mafioții fac legea cu acordul unei populații analfabete și îndobitocite, Vasluiul aste județul unde prostia, violența și corupția formează o combinație mortală. Ca să nu mai vorbim de drumuri. Cei dornici de aventuri într-o lume barbară și necivilizată, să meargă la Vaslui. Inainte de a pleca, nu uitați să reactualizați testamentul și să verificați, dacă mergeți cu mașina, cât de serioși sunt cei cărora le-ați plătit RCA-ul și, eventual, CASCO.

Cum poți nenoroci o viață și nici măcar să nu fii arestat

Șapte boschetari idioți violează o fată de 18 ani. În America luau ușurel vreo 15 – 20 de ani de pârnaie, alături de fioroșii deținuți americani. Ce credeți că se întâmplă în Românica? Mai precis, în Vaslui. Nici măcar nu sunt arestați. NU, au avut arest la domiciliu, unde probabil de masturbau în liniște gândindu-se la momentul violului, iar acum au control judiciar. Adică fac o plimbare la poliție în fiecare săptămână. La fel cum aurolacii merg și ei periodic prin boscheți. Adică niște gunoaie care merită niște gloanțe în ceafă sunt considerați de niște jeguri de judecători băieți buni, care au rău de arest. Ce merită acești judecători care, probabil, au luat șpagă? Câte un glonț de fiecare, chiar dacă și gloanțele sunt scumpe. Dar punem mână de la mână și strângem banii. Ce nu facem pentru o Românie mai curată.

Procurorii lu’ Pește nici măcar nu contestă hotărârea judecătorilor

Decizia privind eliberarea din arest a violatorilor nu a fost contestată de procurori. Că doar jigodia de procuror, angajat la stat(ul degeaba) oricum își ia salariul. De aceea ar fi bună metoda aplicată în SUA: procurorii sunt aleși. Ai slujit bine comunitatea, adică te-ai luptat ca un leu pentru a-i băga la bulău pe infractori, ești ales, meriți încrederea oamenilor. Nu ți-ai făcut bine treaba, gata-i, te duci acasă fără job și fără bani. În Republica Infracțională România, procurorul protejează infractorul, doar n-o fi fraier să lupte pentru binele comunității.

7 violatori judecați în libertate

Citiți, la link-ul de mai jos, un material pe această temă. Iată un scurt fragment: “Şapte indivizi au decis cu bunăştiinţă să o abată de la drumul ei unde erau şcoală, prieteni, familie, planuri de viitor. Cei şapte bărbaţi i-au „deraiat“ viaţa acestei fete. Eu nu ştiu când va mai putea ea să râdă. Nu ştiu cum va mai găsi resurse ca să se bucure de viaţă. Nu ştiu cum va mai găsi linişte.”

România, teritoriu în care infractorii sunt protejați, iar oamenii nevinovati sunt victimele

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “De ce unii judecatori ar trebui spânzuraţi din scurt”

  1. Acasa la votantii mafiei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

    iulie 19th, 2015 at 10:39

    […] cu procurorii ce nu au făcut nici macar recurs). Adică, pentru cei care nu au aflat încă, judecătorii au decis eliberarea brutelor și judecarea lor în stare de libertate (deși o parte dintre ei si-au recunoscut […]

  2. Un alt violator in libertate la Vaslui | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 13th, 2016 at 21:58

    […] De ce unii judecatori ar trebui spanzurati din scurt […]

Adauga un comentariu