Unde putem comanda online cărţi de vizită

miercuri, februarie 1, 2017 10:10
Posted in category Diverse

Carti de vizitaTrăim într-o lume destul de dinamică, în care informația este crucială. Trebuie în orice moment să fim pregătiți să oferim informații esențiale potentialilor noștri parteneri de afaceri sau unor potențiali prieteni, cunoștințe, amici etc. De regulă, în astfel de cazuri, avem nevoie de carti de vizita. O carte de vizită realizată de profesioniști va adăuga o doză de încredere, legată de persoana noastră, celor cu care venim în contact. De exemplu, dacă lucrați în domeniul auto, sau aveți o firmă specializată în astfel de lucrări, puteți comanda carti de vizita auto. Prețurile sunt accesibile, probabil unele dintre cele mai mici de pe piață, iar aspectul poate fi particularizat în funcție de nevoile fiecăruia. Puteți alege dintre mai multe modele, în funcție de culoarea preferată și aspectul preferat.

Și dacă tot veni vorba despre carti de vizita, nu ar strica puțină istorie. Primele cărți de vizită au apărut în Franța, în timpul domniei lui Ludovic a XIV-lea, “Regele Soare”, fiind folosite de aristocrați pentru a-și anunța vizitele, de unde și denumirea de “cărți de vizită”. Predecesoarele cărților de vizită actuale au apărut în Anglia, prin secolul al XVII-lea, așa-numitele “cărți de vizită comerciale”, prin care proprietarii unor magazine ofereau clienților informații despre adresele magazinelor și cum se putea ajunge mai usor la ele. Folosirea pe scară largă a cărților de vizită s-a produs, începând cu secolul al XIX-lea, în SUA, acolo unde mai toți oamenii de afaceri foloseau cărți de vizită pentru a-si populariza firmele. Pe lângă mediul de afaceri, în SUA se mai foloseau, tot în secolul al XIX-lea, cărțile de vizită personale, folosite în alt scop, nu cel al afacerilor. Spre deosebire de francezi, americanii considerau de prost gust să folosești o carte de vizită atunci când mergi în vizită la cineva.

În Europa din urmă cu sute de ani, cărțile de vizită aveau reguli stricte de folosire. De exemplu, atunci când efectuai o vizită, cartea de vizită trebuia lăsată servitorului, iar întâlnirea cu gazda era permisă numai după ce aceasta examina cu atenție cartea de vizită pe care i-o aducea servitorul. Sau, o altă regulă, un domn trebuia să poarte cartea de vizită într-un buzunar la îndemână, pe când o doamnă putea folosi o casetă specială.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu