Universitatea “Spiru Haret” – troaca înfiinţată de pupincuristul Elenei Ceauşescu, Aurelian Bondrea

duminică, aprilie 12, 2020 10:03
Posted in category Educatie

Ion Iliescu (KGB) si tovarăşul BondreaUniversitatea cu plată e cuplată şi cu şpaga

Ziariştii de la Evenimentul zilei, ascunşi sub pseudonimul Martorii, au încercat (se întâmpla în 2004 – n.m.) să vadă cum se pot lua examenele cu şpagă. Printre unităţile de învăţământ vizate s-a numărat şi Universitatea Spiru Haret, condusă cu clarviziune, înţelepciune şi aproape geniu de tovarăşul Aurelian Bondrea.

Pentru cei care s-au născut mai târziu, reamintim că Aurelian Bondrea, rectorul cu nouă prorectori, este cel care a organizat doctoratul tovarăşei Elena Ceauşescu, în calitatea sa de mare tartor prin Ministerul Învăţământului de atunci.

Cum trebuia făcut un anunţ public referitor la locul şi ora susţinerii tezei, Aurică Bondrea a dat o oră şi o sală diferite de realitate, astfel încât polimerizatoarea naţională a reuşit să treacă teza fără nici un ochi duşmănos, fără nici o întrebare stânjenitoare.

Atât de tare era iubit Bondrea de Elena Ceauşescu încât, după ce a fost înlocuit din funcţie, profitând de vizitele Ceauşeştilor în China, la întoarcere, savanta a dat ordin să fie repus în funcţie. Asta în ciuda faptului că demiterea lui Aurelian Bondrea a fost anunţată şi în Scînteia!

Cum să nu se ia şpagă în şcoala lui Aurelian Bondrea când el, săracul, s-o fi săturat să aranjeze doctorate pe gratis, plus pupături în cur la Ceauşeşti?! (“Academia Caţavencu”, nr. 645/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu