Numele de fata al Universitatii Spiru Haret este Academia Stefan Gheorghiu

joi, mai 4, 2017 17:04

Ion Iliescu (KGB) si tovarăşul BondreaPentru cei mai tineri, Academia “Ştefan Gheorghiu” era locul unde primeau înaltă calificare viitorii torţionari comunişti sau se recalificau torţionari bolşevici aflaţi deja în exericiţiul funcţiunii. Cum a apărut Universitatea Spiru Haret, cea care a umplut România de analfabeţi cu diplome? Simplu: guvernul mafiei PSD-iste, Nicolae Văcăroiu (Votcăroiu, pentru cei apropiaţi), a emis câteva Hotărâri de Guvern prin care foştii comunişti au primit dreptul de a continua promovarea cretinilor (adusă de comunişti aproape la perfecţiune) pe cele mai înalte culmi de, vorba aia, neprogres şi necivilizaţie. Deşi parlamentarii de atunci ai opoziţiei (PNŢCD, PNL, PD şi cine mai era pe acolo) au respins, în câteva rânduri, propunerea guvernului Votcăroiu de a aproba Spiru Haret, mafia PSD-istă nu s-a lăsat până nu a dat undă verde imbecilizării României. Dar haideţi să vedem un scurt material pe această temă, apărut în “Academia Caţavencu”, nr. 247/1996.

După ce a fost respinsă de Comisia de acreditare, Facultatea de Filosofie-Jurnalism a Universităţii Spiru Haret a fost trecută, prin hotărâre de guvern, în rândul celor autorizate (se întâmpla în 1996 – n.m.). O nouă vizită a comisiei, pentru acreditarea propriu-zisă, a dus, din nou, la respingerea ei. Până când Guvernul (Văcăroiu – n.m.) o va acredita tot printr-o hotărâre, să vedem cine sunt cadrele didactice de acolo:

 • rectorul Universităţii, tovarăşul Bondrea, este fostul şef de cadre al Ministerului Învăţământului communist (pe stil Aneta Spornic),
 • tov. Gh. Cazan, decanul, e cel care a lansat sintagma “opera filosofică a tovarăşului Nicolae Ceauşescu”,
 • Alexandru Ionescu, fost redactor-şef la Scînteia (organul de presă central al Partidului Comunist Român (PCR) – n.m.) şi director general la Radioteleviziune şi Agerpres (agenţia de ştiri oficială a României comuniste – n.m.),
 • Ştefan Costea, fost profesor la Ştefan Gheorghiu,
 • Ion Traian Ştefănescu, fost prim-secretar (al PCR – n.m.) la Sălaj şi Dolj,
 • alţi tovarăşi şi “pretini”.

Iar toţi aceştia sunt pregătiţi (erau în 1996 – n.m.) să ridice pe cele mai înalte culmi învăţăturile ceauşiste.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Numele de fata al Universitatii Spiru Haret este Academia Stefan Gheorghiu”

 1. Universitatea Spiru Haret, cea care a distrus învăţământul superior românesc, a fost fondată de Aurelian Bondrea, pupincuristul Elenei Ceauşescu | A șaptea dimensiune says:

  mai 16th, 2019 at 18:14

  […] Numele de fata al Universitatii Spiru Haret este Academia Stefan Gheorghiu […]

Adauga un comentariu