UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone a obtinut permisul auto ilegal

marți, noiembrie 3, 2015 19:38
Posted in category PeNaLii

Cristian Popescu PiedonePrecum țiganii analfabeți care au obținut permisul auto prin șpăgi, UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone, fără să participe la cursurile școlii de șoferi, a obținut permisul auto la 5 categorii (A, B, BE, C și CE) în doar câteva minute, în mod ilegal, prin trafic de influență.

Patronul şcolii de şoferi unde Piedone susţine că ar fi urmat cursurile de conducere, Constantin Tincă, – arestat în dosarul permiselor obţinute fraudulos – a povestit procurorilor că în octombrie 2007, într-o dimineaţă, a venit la el la şcoală omul de afaceri Cristian Constantin Grigoroiu, pe care îl cunoştea mai demult, împreună cu Piedone, şi l-ar fi rugat să-i dea o fişă de şcolarizare pentru prietenul său.

Tincă a mai declarat anchetatorilor că a eliberat în doar câteva minute dosarul de absolvire a şcolii de şoferi pe numele lui Piedone, în care a notat că acesta a efectuat 30 de ore de teorie şi traseu. În schimbul acestui „serviciu“, Tincă nu ar fi primit niciun ban. „Lasă că ne înţelegem noi!” i-ar fi transmis Grigoroiu patronului şcolii de şoferi. (Sursa)

Să mai spună cinevă că acest individ nu are o vină majoră pentru tragedia de la clubul „Colectiv”, din moment ce practică frauda și ilegalitățile la greu. Piedone ar trebui să aibă o minimă moralitate și să-și dea demisia din funcția de primar de sector. La ce șorici are, e greu de crezut că se va întâmpla așa ceva. Îmi amintesc de o stire din urmă cu vreo 15 ani, în care se povestea că, în Portugalia, s-a rupt un pod și un autobuz a ajuns în apă, murind câteva persoane (nu mai mult de 10). Ei bine, într-o oră de la aflarea știrii despre tragedie, ministrul transporturilor din Portugalia a demisionat, chiar dacă vina sa era minoră în producerea tragediei. Asta înseamnă moralitatea unui politician. Nu este cazul UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone, cel care, asemenea șefului său pe linie de partid, izmenarul Gabriel Oprea, nu are nicio remușcare pentru viețile curmate premator în vinerea neagră, în România guvernată de inculpatul penal Viorel Ponta.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone a obtinut permisul auto ilegal”

  1. In Romania, mafiotii sunt si despagubiti cu milioane de euro | A șaptea dimensiune says:

    februarie 14th, 2016 at 16:52

    […] UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone a obtinut permisul auto ilegal […]

  2. Criminalul de la Colectiv, Banicioiu, este numarul 2 pe lista PSD Iasi pentru alegerile parlamentare | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 30th, 2016 at 11:28

    […] UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone a obtinut permisul auto ilegal […]

Adauga un comentariu