Urmaşi demni ai comuniştilor criminali, mafioţii din PSD au folosit, şi folosesc, din plin cenzura în România

joi, aprilie 16, 2020 8:28

Liviu Dragnea, avereAni de liceu, cu cenzură peste gură!

Anul 2004, România guvernată de ciuma roşie, miercuri, 21 aprilie, Călăraşi: s-a ţinut Ziua Liceelor. Un grup de elevi de la unul dintre liceele călărăşene a prezentat o piesă ceva mai îndrăzneaţă pentru zona geografică de care vorbim.

Piesa conţinea nişte replici mai tari, cum ar fi:

  • ”Eu vreau să plec dracului din ţara asta în care nu poţi să deschizi gura decât dacă ai buzele pregătite să pupi în fund partidul” (evident, PSD-ul era partidul la guvernare la acel moment – n.m.),
  • ”…o comună amărâtă fără câini, care din prostia oamenilor ăstora n-a găsit să se numească decât România. Sat România, comuna România, judeţul România, România!”,
  • ”Într-un an vreau să devin profesor. Să mor de foame. Peste doi ani am să spăl weceuri. Dar având diploma de A.S.E. Ne pasă ce visezi…”.

În sală era şi primarul PeSeDist Ţuţuianu, omul care nu pleacă de la “evenimente” până nu se termină ultimul strop de pileală şi, probabil, aştepta protocolul de la final.

Când a văzut piesa, primarul, deja “marcat” de ceva consumaţie anterioară, s-a ridicat în picioare şi a început să strige: “Opriţi spectacolul!”. Imediat, directorul Casei de Cultură, Danciu, un admirator al poeţilor PSD, le-a făcut un scandal monstru profesorilor care au permis şi încurajat un asemenea spectacol.

Culmea e că această reprezentaţie în direct a îngustimii minţilor oficiale din Călăraşi nu a fost regizată. Ea s-a desfăşurat spontan şi a demonstrat spectatorilor şi elevilor actori că fraza cu plecatul din România şi pupat fundul partidului era cât se poate de adevărată. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu