Video DownloadHelper, o extensie Firefox utilă

joi, noiembrie 11, 2010 19:12
Posted in category IT

FirefoxDacă doriţi să descărcaţi videoclipurile de pe YouTube sau Trilulilu, există o extensie Firefox numită Video DownloadHelper.

După instalarea extensiei, apare o iconiţă nouă în bara de unelte Firefox. În cazul în care pagina pe care navigaţi conţine fişiere media, iconiţa devine animată şi lângă iconiţă apare o mică săgeată. Un click pe săgeată deschide un meniu din care veţi afla ce fişiere media se pot downloada. Daţi click apoi pe videoclipul pe care vreţi să-l descarcaţi si selectaţi locaţia de pe calculator unde doriţi să fie salvat. Fişierul va fi salvat în format .flv şi poate fi deschis cu ultima versiune de Winamp. Dacă folosiţi alt media player ce nu suportă fişierele .flv şi doriţi să convertiţi videoclipul în format .avi puteţi să încercaţi Super Converter.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Video DownloadHelper, o extensie Firefox utilă”

 1. 5 moduri de a descărca videoclipuri de pe YouTube | A șaptea dimensiune says:

  iunie 6th, 2016 at 17:12

  […] descarcă videoclipul este .flv, dar, ulterior, puteţi trece videoclipul în alt format (vedeţi aici câteva idei de schimbare a […]

 2. Universul privit de la înălţimea trotuarului | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2016 at 16:21

  […] Video DownloadHelper, o extensie Firefox utilă […]

 3. Faţa nevăzută şi istoria puţin cunoscută a motorului de căutare Google | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2016 at 17:24

  […] Video DownloadHelper, o extensie Firefox utilă […]

 4. 15 momente importante din 2010 în domeniul IT | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2016 at 18:38

  […] Video DownloadHelper, o extensie Firefox utilă […]

Adauga un comentariu