Viorel Hrebenciuc, înc-o limbă şi mă duc

sâmbătă, septembrie 19, 2020 7:19

Viorel HrebenciucFostul puşcăriaş PSD-ist Hrebenciuc Viorel, a cărui avere, o importantă parte fiind trecută pe numele rudelor, a depăşit, la un moment dat, un miliard de euro, aşa cum reieşea din comunicatele DNA, avere obţinută din bani furaţi, din banii de spitale, drumuri, şcoli, ei bine, acest mafiot roşu a fost şi el, nici nu se putea altfel, unul dintre comuniştii de vază a tribului ceauşist, tribul acela primitiv care a înfometat şi izolat România.

Încă de tânăr, “guzganul rozaliu” Viorel Hrebenciuc şi-a dorit să iasă în evidenţă şi să trăiască fără să muncească, doar “fraierii” muncind în Românica, băieţii deştepţi intrând în politică, chiar şi în politica criminală a pantofarului Ceauşescu Nicolae. Aşadar, Hrbenciuc Viorel nu s-a dat în lături să-şi scoată limba moale şi să i-o înfingă adânc, în fund, dictatorului stalinist Nicolae Ceauşescu pentru oarece avantaje, aşa cum avea s-o facă şi după 1989, doar că, de această dată, fundul era altul, adică un fund cu arome de KGB-ist criminal, care în carnetul de student de la Moscova avea numele Ion Iliescu.

Pe vremea când nu exista Mafia TV (Antena 3 + România TV), iar tinerii inteligenţi cu curajoşi nu emigraseră încă din România, un grup de studenţi la Istorie, în Bucureşti, formau Miliţia spirituală. Mihai Burcea, Bogdan Biszok, Miclea Adrian, Mihai Bumbes, adică “miliţienii spirituali”, au descoperit limbile date dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu de către mafiotul roşu Viorel Hrebenciuc.

Revista ASE-ului, nr. 8 din 1974, articolul Autodministrarea, dezideratul nostru:

“Pe baza indicaţiilor tovarăşului Nicolae Ceauşescu la Conferinţa cadrelor şi activului de partid din învăţământul superior referitoare la participarea nemijlocită a studenţilor şi cadrelor didactice la buna gospodărire a bazei materiale a instituţiilor de învăţământ, a căminelor şi cantinelor, se preconizează o serie de măsuri care au drept scop antrenarea tuturor studenţilor în activitatea de autoadministrare a căminelor şi cantinelor, de gospodărire echilibrată a tuturor bunurilor de care dispun.”

În spatele acestei fraze destul de stupiduţe pentru un viitor strateg al PSD, se ascunde obligaţia studenţilor de a spăla vase şi a face curat în WC-uri! Adică, dacă nu le-ar fi spus tovarăşul Nicolae Ceauşescu, prin vocea tovarăşului Hrebenciuc, studenţii nu ar fi ştiut să facă nimic, nici să se şteargă la fund după utilizarea closetelor!

Înainte de a încheia articolul său de mare autoadministrator, Viorel Hrebenciuc îl mai încearcă pe dictatorul comunist Nicolae Ceauşescu cu o linguşeală, făcându-l să creadă, dacă ar fi citit revista cu pricina, că e un geniu al gândirii:

“La conferinţa cadrelor şi activului de partid din învăţământul superior, tovarăşul Nicolae Ceauşescu arată că: ”A-l învăţa pe student, pe elev să se gospodărească şi să conducă e un act educativ”.

Deci, dacă tovarăşul Ceauşescu a spus că a învăţa înseamnă a educa, cum să nu cadă de admiraţie studentul Hrebenciuc în faţa acestui monument de gândire? (“Academia Caţavencu”, nr. 654/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu