Cum poti realiza o manichiura uimitoare in tonuri de bej

marți, iunie 21, 2016 20:32
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniIn acest articol, voi ilustra cum iti poti face singura, de acasa, o manichiura impecabila utilizand cosmetice profesionale, pornind de la 0, adica luand etapa cu etapa.

  1. Unghiile se pilesc toate in aceeasi directie. Evita miscarile dus-intors, mai ales daca unghiile tale sunt fragile. Chiar daca iti cumperi un lac de foarte buna calitate, datorita unei fragilitati mai mari, lacul se poate ciobi la scurt timp, ceea c ear fi pacat…
  2. Unghiile trebuie sa ramana perfect netede dupa ce ai aplicat lacul, aceasta fiind una dintre principalele conditii pentru o manichiura desavarsita.
    Pentru ca uneori imi tremura mana si mai “stropesc” vopsea si pe margini, am recurs la ajutorul unor benzi adezive transparente, pentru a proteja cuticulele. Poti face la fel!
  3. Trusa ta de manichiura trebuie sa contina si un lac baza. Dupa aplicarea acestuia, da un strat “nude” (il poti aplica chiar de doua ori consecutiv, pentru un rezultat asa cum iti doresti), pornind din centrul unghiei si ulterior umpland restul suprafetei unghiei.
    Pana aici, totul e bine! Continua la fel si pentru restul unghiilor!
  4. Pentru o fixare de nota 10 a lacului, foloseste un foehn cu aer rece, indreptandu-i in directia mainii. Cand toate unghiile s-au uscat, poti indeparta banda adeziva. Gata!
  5. Nu utiliza imediat o crema de maini!

Mie mi-a placut in mod deosebit sa incerc un lac semi-permanent Kiara Sky, dar tu te poti orienta si spre alte nuante bej, mai deschise sau mai inchise, in functie de preferinte!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu