Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXVI)

miercuri, aprilie 17, 2024 18:28
Posted in category Mass-media

Clint EastwoodÎn timp ce în Românika unii ies la pensie la 45 de ani, c-aşa a început regimul criminalului KGB-ist Ion Iliescu în anii ’90, să dea legi cu pensionări anticipate şi reducerea vârstei de pensionare, rezultatul fiind 5 milioane de pensionari şi vreo 3 milioane de angajaţi care produc banii (nu-i punem la socoteală pe bugetari, deoarece ei primesc bani de la cei care produc), ei bine, în aceste condiţii, de ţară bananieră, actorul american Clint Eastwood, la 91 de ani, este activ în domeniul cinematografiei, ceea ce, evident, vă dorim şi d-voastră: la 91 de ani să aveţi vigoare marelui actor de filme western şi nu numai.

În România „educată”, avem cea mai needucată, cea mai coruptă, cea mai mizerabilă şi cea mai infamă clasă politică.

Pentru fiecare rus care-l critică pe Putin, există alţi 20 de ruşi care-l pupă-n fund. Asta e problema societăţii tribale ruseşti.

Acceptă oamenii aşa cum sunt, dar plasează-i acolo unde le este locul.

Al doilea oraş ca mărime din Ucraina este transformat în ruine, iar Trump-iştii criminali blochează ajutorul SUA pentru Ucraina.

În timp ce Trump-iştii criminali privesc nepăsători, Rusia efectuează atacuri chimice ilegale asupra soldaţilor ucrainieni.

Ăia care se puneau în genunchi pentru un negru ucis de poliţişti, nu se pun în genunchi şi pentru copiii Ucrainei ucişi de ruşi?!

AUR, PSD şi şoşocarii au la temelie analfabetismul funcţional, corupţia şi lăcomia unei Biserici Ortodoxe decăzută şi imorală.

Ţara lui Iohannis+Ciolacu+Ciucă: toţi olimpicii României din 2018 au plecat din ţară. Au rămas şoşocarii şi pupătorii de cadavre.

În timp ce geto-dacii jefuiau cetăţile romane, urmaşii lor, (gân)dacii-liberi, doar îi votează pe jefuitorii României, corupţii.

Aşa-zisa dreaptă americană defilează cu Biblia şi admiră crimele lui Putin. Iar ăştia nu sunt ortodocşi, ci catolici/protestanţi.

Când Allah vrea moarte şi suferinţă, iar fecioarele blonde îi aşteaptă pe musulmani în Paradis, Iranul atacă Israelul.

Filme de propagandă ale dictaturii putiniste din Rusia vor fi difuzate în cinematografe ale Ministerului Culturii din România.

Ce-a eşuat în mocirlă Andrei Caramitru: ecologiştii sunt răi, corporatiştii la fel, doar Trump e bun şi totul se rezumă la bani.

99% dintre rachetele şi dronele iraniene, care atacau Israelul, a fost interceptate. De către armata SUA şi a Israelului.

Religioşilor le este jenă de corpul lor (organele sexuale), însă n-au nicio jenă când fură, mint sau comit crime în numele Zeului.

70.000 de albi au fost asasinaţi în Africa de Sud după 1994, anul în care negrii au preluat puterea.

Albii au fost împuşcaţi, torturaţi până la moarte, ucişi cu bâtele, arşi, înjunghiaţi, mutilaţi.

Nelson Mandela, erou pentru unii, a fost un mare admirator al comunismului criminal. În timpul regimului său, un copil era violat la fiecare trei minute şi trei copii erau ucişi în fiecare zi.

În numai 3 ani (1997-2000), poliţia negrilor din Africa de Sud a ucis 1.150 de oameni, în timp ce, în 30 de ani de apartheid, regimul albilor a ucis 2.700 de oameni.

Nelson Mandela a lăsat în Africa de Sud o criminalitate de câteva ori mai ridicată decât a găsit-o. Dacă este judecat după realizările la conducerea Africii de Sud, admiratorul comunismului criminal, Mandela, are un bilanţ covârşitor negativ.

Ioan Rus (PSD), despre românii din Diaspora: „Au poate (…). De banii ăştia, copiii se fac golani acasă, iar nevastă-sa curvă.”

Copiii ucişi ai Ucrainei, ucrainienii torturaţi/mutilaţi or fi suficienţi pentru Dumnezeul ortodox al ruşilor tiranului Putin?!

În timp ce în Polonia violatorii sunt castraţi chimic (o injecţie şi-ţi trece pofta de violat, devii eunuc), în Românika primesc arest la domiciliu. Ca să nu mai spun că-n Thailanda, într-o vreme, poate şi astăzi, violatorii erau condamnaţi la moarte.

Ucraina eroică ştie că „Victoria este opţională, dar lupta este obligatorie”. Vine ea şi vremea asasinului Putin. Tic-tac…

Estonia, cea mai digitalizată ţară din lume, propune declararea Bisericii Ortodoxe Ruse drept organizaţie teroristă.

În 2024, pentru a fura în linişte şi a fi votaţi, PSD+PNL pompează 63 de milioane de euro în televiziunile mafioţilor.

A început procesul penal al lui Donald Trump. Pentru prima dată în istoria SUA, un inculpat penal poate ajunge preşedinte.

Cei mai răi oameni sunt ăştia cu icoane şi tricolorul la profil. Susţin un criminal, Vladimir Putin, şi ne-ar ucide fără milă, la o adică.

E bine în regimul Iohannis-USL. Bine pentru hoţii din politică, pentru infractori, în general. Şi Buzatu a ieşit din puşcărie.

Românaşii au dat vina pe Churchill pentru instaurarea comunismului. Da’ când plâng după fundul lui Ceaşcă, tot Churchill?!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu