Hotul Paul Lambrino, print inventat de securistii ce stapanesc Romania de dupa 1989

duminică, decembrie 13, 2015 10:28
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Paul LambrinoDeși nu a fost niciodată recunoscut de Casa Regală a României, așa-zisul prinț, de fapt un bastard infractor, era promovat de securistii ce domină politica și presa din România

De ce? Motivul era unul simplu: față de Regele Mihai, extrem de critic, într-o perioadă, față de acțiunile securiștilor și neocomuniștilor din România, hoțul Paul Lambrino se dovedea un prieten al mafioților, un apropiat al PSD-istilor, dar nu numai. Invitat deseori la posturile de rahat ale securistului pușcăriaș Dan “Felix” Voiculescu pentru a nenoroci limba română, acest jeg Lambrino, un cretin în adevăratul sens al cuvântului, împreună cu “prințesa” Lia, de fapt o creatură culeasă, probabil, de pe centura societății, începea să atace Familia Regală a României, spre bucuria securiștilor care prezentau “prostimii” un apropiat al lor, unul care “muncește, nu gândește”.

Condamnat definiv în Marea Britanie, “prinț” în România

Pe lângă infractori autohtoni (10% din populatia Romaniei, adică foarte, foarte mult este în nefericita ipostază de contravenient sau infractor, asta ca să vedem de ce nu trăim bine), România “inventată” de criminalul KGB-ist Ion Iliescu este și raiul infractorilor ce fug din calea justiției altor țări. Este și cazul acestui Lambrino, condamnat printr-o decizie definitivă a justiției britanice (https://www.flux24.ro/bonnie-si-clyde-de-romania-lia-si-paul-lambrino-au-tepuit-cu-47-milioane-lire-sterline-pe-un-jurnalist-britanic/), întărită de alta la fel de definitivă a unei instante din România.

„Înalta Curte de Justiţie – Divizia Queen’s Bench a decis, la 2 iunie 2010, ca Paul și Lia Lambrino să-i plătească lui Marco Houston 1,8 milioane de lire sterline. Decizia a fost luată în urma acţiunii în instanţă a lui Marco Houston, editorul publicaţiei Royalty Magazin , care a susţinut că i-a împrumutat pe prinţul Paul şi prinţesa Lia cu suma de 1,8 milioane de lire, pe care aceştia nu au mai înapoiat-o.”

Să mai spună cineva că Lambrino nu are onoare, precum orice prinț autentic. Acesta-i hoțul prezentat românilor de securisții care au făcut praf această țară.

Infractorul Paul Lambrino, prinț inventat de criminalul KGB-ist Ion Iliescu

Iată ce scrie jurnalistul Razvan Zamfir, pe stiripesurse.ro, despre mafiotul Paul Lambrino.

Paul Lambrino (sau Printul Paul) a fost inventat de fesenisti. De Iliescu si compania, mai exact, din ratiuni strict politice. Sigur, s-a nascut in 1948, dar pentru societatea romaneasca a inceput sa existe din 1990, atunci cand ne-a fost prezentat public. De fapt, Paul face parte dintr-o strategie mai ampla a comunistilor deveniti social-democrati de compromitere a reperelor interbelice. Au incercat sa opuna PNL partidul-caricatura Uniunea Liberala Bratianu (Bratianu-Cartof), iar PNT, Partidul Democrat Agrar din România al lui Victor Surdu. Asa cum Proclamatia de la Timisoara a fost dublata de Proclamatia de la Podul Inalt. Evident, celui mai important reper anticomunist, monarhia reprezentata de Regele Mihai, i l-au opus pe „printul Paul”.

Lia Lambrino, de la a cincia soție a unui avocat celebru la statutul de „prințesă” FSN-istă

Din nou jurnalistul Paul Zamfir: Pana sa ajunga „printesa”, Lia Georgia Triff a fost un simplu cetatean american cu origini romanesti. De fapt, cu un tata american si o mama romanca. (…)In 1972, Lia s-a maritat cu celebrul avocat Melvin Belli, cu 42 de ani mai varstnic decat ea. In ceea ce-l priveste pe Belli, sub aspect profesional, e suficient sa precizam ca i-a avut printre clienti pe cei de la Rolling Stones, pe Jack Ruby (asasinul lui Lee Harvey Oswald, asasin, la randul sau, al presedintelui Kennedy), pe boxerul Muhammad Ali, pe actriţa Zsa Zsa Gabor sau pe actorul Tony Curtis. Lia a fost cea de-a cincea sotie a avocatului. A fost cea mai scumpa dintre nevestele avocatului Belli si singura pe care acesta a denigrat-o public, acuzand-o inclusiv de legaturi amoroase cu arhiepiscopul Desmond Tutu si cu actrita Zsa Zsa Gabor. E luată de pe centură, cum se spune.

La alegerile prezidențiale din 2000, cele mai ciudate din istoria recentă a României, cu un pupincurist al Elenei Ceausescu ajuns în turul doi, alături de un KGB-ist criminal, în România eliberată de comunism (hăăă, hăăăă, hăăăă), Paul Lambrino a fost candidatul care, deși a depus o listă cu peste 300.000 de semnături de susținere (?), a convins numai 56.063 de cetateni sa-l voteze (de falsificarea semnăturilor s-au ocupat, evident, securiștii lui Ilici Iliescu)

Paul Zamfir: Acesta e si motivul pentru care Paul a fost, asa cum se lauda, „primul membru al familiei regale venit in Romania dupa 1989”. Chemat, nu venit. Timp de 10 ani, strategii fesenisti/pedeseristi i-au construit imaginea. L-au credibilizat, atat cat poate fi Paul de credibil. Apoi, in 2000, l-au eliberat in competitia prezidentiala pentru a lansa senzatia, cu accentul sau indelung studiat, ca ar fi o portavoce occidentala in Romania. A convins 56.063 de cetateni sa-l voteze, desi, surpriza, a depus la startul campanie, la BEC, peste 300.000 de semnaturi de sustinere. Gurile rele (sau informate) spun ca numarul mare de sustinatori initiali ar fi fost un gest de prietenie de la Ion Iliescu. Prietenie sau nu, cu oameni din anturajul viitorului premier Adrian Nastase si-a insailat Paul Lambrino reteaua de revendicatori. Bineinteles, reteaua a prosperat si s-a dezvoltat sub Traian Basescu, alt adversar declarat al monarhiei, apropo.

În Republica Securistică România (RSR), un interlop ca Lambrino participa la chermeze alături de Președintele Republicii, nimeni altul decât Traian Băsescu, cel care i-a botezat și un copil

Dincolo de multele lucruri bune făcute de Traian Băsescu în cei 10 ani de mandat, sunt și câteva mari greșeli ale celui provenit din FSN, alături de Ion Iliescu, Petre Roman sau Adrian Năstase. Nu știu dacă realizați, dar din cei 4 presedinți ai României, 3 a fost membri ai Partidului Comunist Român (PCR): Ion Iliescu, cu cele mai înalte funcții în PCR, școlit la Moscova, racolat de KGB etc., Emil Constantinescu, secretar al PCR la Facultatea de Geologie București și Traian Băsescu, membru PCR, în calitate de comandant de navă maritimă. În acest peisaj, un infractor ca Paul Lambrino a devenit vedetă, fiind prezentat românilor ca un apropiat al mai marilor zilei, personaj important și influent, adică. Chiar n-a știut Traian Băsescu, atunci când se pupa cu acest gunoi de Lambrino, despre trecutul lui? Despre legăturile lui „Paul al României” cu lumea interlopă? Ca președinte al României, trebuie să fii extrem de atent cu cine te tragi de șireturi, nu de alta dar s-a inventat demult fotografiatul, iar „o fotografie face cât o mie de dezmințiri”, cum bine spunea cel mai bun președinte al SUA din toate timpurile Ronald Reagan.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Hotul Paul Lambrino, print inventat de securistii ce stapanesc Romania de dupa 1989”

 1. Mihai Felix says:

  decembrie 13th, 2015 at 20:45

  Aceeasi strategie a fost si cu infiltrarea actorasului Duda si lansarea la apa a conceptului de Imparat al tiganilor doar imparat e mai mare ca si regele.

 2. Afaceri says:

  decembrie 17th, 2015 at 15:43

  Pentru asemenea hoti platim noi cei multi impozite… ca sa aiba statul roman sa platesca despagubiri.

 3. Dupa 1989, ne-au guvernat fostii securisti si comunisti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 21st, 2016 at 16:22

  […] Hotul Paul Lambrino, print inventat de securistii ce stapanesc Romania de dupa 1989 […]

 4. Biserica Ortodoxă, aliată de nădejde a ciumei roşii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 3rd, 2019 at 16:08

  […] Paul de România (legat de mafiotul Paul Lambrino, anchetat de DNA, vedeţi un material mai amplu aici); în acelaşi timp, va rămâne un înfocat monarhist, vizitându-l pe Regele Mihai, la […]

Adauga un comentariu