Filmele româneşti produse înainte de 1989 întreţin nostalgia bolşevismului criminal

joi, ianuarie 7, 2016 12:05

Sergiu Nicolaescu1 ianuarie 2016, B1 TV, cenaclul Flacăra ne îndemna “Să fim comuniști de omenie!”

Iar bolșevicii au fost, nu-i așa, de mare “omenie”. O dovadă în acest sens o constituie exterminarea elitelor românești după invazia sovietică, produsă în România după 23 august 1944. “Omenia comunistă” au simțit-o pe pielea lor un Iuliu Maniu, un Lucian Blaga (dat afară din Universitate), o Nadia Comăneci (care a fugit din lagărul comunist, unde „omenia” era la ea acasă), un Lucrețiu Pătrăscanu, poate singurul marxist care-și iubea și tara printre atâtea jigodii bolșevice rusofone (e cam pleonastică formularea, cine-i bolsevic e clar si rusofon). Evident că si la B1 TV, post de televiziune ceva mai suportabil, în care mai găsești și altceva decât rahaturi Latrina 3 și RO_Hoția_TV (România TV), există un puternic filon bolșevic, ce deformează imaginea unei sinistre dictaturi, în care omul era ținut ca într-un lagăr, „gulag” i-a zis bine marele Soljenitin, omul care a învins comunismul prin cuvânt.

În fiecare săptămână aproape, Prima TV, Pro Cinema, National TV, Kânal D etc. prezintă tovarăși ingineri, tovarăși prim-secretari ai Partidului Comunist Român în ipostaze extrem de umane (pe când realitatea era un pic alta)

Se știe că în dictatura comunistă exista cenzura, iar cultura era un mijloc de (de)formare a „omului nou”. În acest condiții, toate filmele din acea perioadă fac apologia dictaturii comuniste, într-o masură mai mare sau mai mică. Mă întreb ce roluri ar fi putut interpreta Draga Olteanu Matei, în opinia mea o femeie ce și-a pierdut iremediabil feminitatea, dacă nu ar fi jucat în tot felul de roluri propagandistice, unde lingea la greu fundul rosu și păros al unui partid finanțat de ruși, ce a sfârtecat această țară prin contributia hotărâtoare (ca să folosim limbajul de lemn drag bolșevicilor) la furtul, de catre rușii comunisti ai lui Stalin, Basarabiei, nordului Bucovinei și Ținutului Herța. Țoapa Draga Olteanu Matei ar fi putut juca eventual în roluri de menajeră, deloc sexy, care aduce tava o dată în timpul unui film.

Antenele securistului pușcăriaș Dan „Felix” Voiculescu nu prea dau filme românești, dar prezintă la greu filme țigănești, adică indiene

Și nu numai Antenele. Național TV ne ucide bruma de inteligență cu filme indiene și coreene (japoneze, chineze, Satan să-i pieptene), care au tot atâtea legături cu românii și cultura lor tradițională cât au și patronii Național TV (frații Micula) cu cinstea și corectitudinea. Acești Micula lu’ Pește, trăind prin străinătățuri, își spun, probabil, în sinea lor „Dă-i în măsa pe fraierii de români, toți sunt idioți, așa încât să le dăm filme indiene si coreene la greu”. Mă întreb daca aceste jeguri de Micula au auzit de filme europene sau produse în America (nu vorbim numai de SUA, sunt filme braziliene sau argentiniene excepționale, adică din cultura țărilor creștine) de ne prezintă tone de filme idioate, doar n-o să-mi spuneți că filmele țigănești, pardon indiene, au vreo dâră de inteligență.

Deși în 2015 au intrat în Europa aproximativ 1,5 milioane de pupincuriști ai lui Mahomed, pedofilul criminal sau criminalul pedofil, cum vreți, Prima TV prezintă un serial cu islamizarea ținuturilor creștine și cum erau uciși cruciații creștini de adepții lui Allah

Până și Prima TV, la care nu prea vezi țigani, a trecut la filme turcești, în care mohomedanii sunt cei mai viteji din parcare. De ce au murit românii în 1877 la Grivița, Plevna etc.? Ca să vedem azi la Kânal D și, mai nou, la Prima TV cât de drepți și buni luptători erau turcii, cei care l-au decapitat pe marele Constantin Brâncoveanu și au ucis peste un milion de armeni în ceea ce se numește „genocidul armean”.

De ce telecomanda nu prea te mai ajută în România tembeliziunilor care fac atât de mult rău

Dintre posturile românești nu prea mai ai ce alege. Au atins pragul cel mai de jos al inculturii și prostiei. Numai țigani, curve, dezinformare, politicieni idioți, știri irelevante, artiști îndoielnici. Desigur, poți opta pentru National Geographic sau pentru o întrecere sportivă, dar altfel televizorul este cea mai proastă opțiune. Problema nu o reprezintă cei 25% dintre românii extrem de ocupați, care se uită puțin spre deloc la televizor. Problema este ce fac tembeliziunile cu masa de votanți care o freacă la televizor. Ce educație fac acestor oameni? De ce îi îndobitocesc în ultimul hal, apoi se plâng tot ei, la televizor, de moralitatea din România. Aici ar trebui să intervină CNA-ul. Dar unde-i infractoarea Laura Georgescu, femeia plantată acolo de Puie Monta? A schimbat-o cineva? Evident că nu. Domnu’ Cioloș, PNL-ul, domnule președinte Iohannis, chiar vă doare-n cot de această țară? Chiar că nu realizați că doar o tară de oameni educați poate deveni atractivă? Nu realizați că televiziunile din România nu țin cont de nicio regulă, nu fac nimic spre educarea acestei nații?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Filmele româneşti produse înainte de 1989 întreţin nostalgia bolşevismului criminal”

  1. Manualul de isterie nationala | A șaptea dimensiune says:

    mai 3rd, 2019 at 14:49

    […] Filmele romanesti produse inainte de 1989 intretin nostalgia bolsevismului criminal […]

Adauga un comentariu