Deşi este plecat cu cercul, Dan Puric invadează tembeliziunile din România

duminică, decembrie 27, 2015 10:52
Posted in category Mass-media

Dan PuricDupă Dan Puric, fost turnător la Securitatea comunistă, un popor care votează 26 de ani infractori și regretă un dictator ateu, Ceauşescu, deși românii se declară creștini, ei bine, acest popor este “divin”

Dan Puric are imensul avantaj, față de oamenii normali, de a avea lipsă niște țigle la acoperiș. În aceste condiții, vede totul mesianic, atunci când vorbește, vorba lui nenea Iancu, de țărișoara lui. O țară “divină” de care fug toți medicii valoroși, toți specialiștii importanți, rămânând în ea țiganii, ciobanii, incompetenții, șpăgarii etc.

“Poporul român este un miracol divin”, cam pleonastic domnu’ Puric (or fi și miracole nedivine?), și de aceea votează politicieni corupți, pentru ca apoi acest Puric dus cu cercul să declare senin că politicienii au distrus țara, iar ciobanul român care și-a vândut votul pe o găleată roșie este nevinovat.

“Poporul român este produsul divinității”, mai afirmă Puric, de stai și te întrebi dacă e vorba de aceeași divinitate ce-a îndemnat preoții să toarne la Securitate, să dea șpăgi pentru a obtine o parohie (BOR este cea mai coruptă instituție, dacă o putem numi așa, din România). Sau o fi Divinitatea care i-o fi luat mințile infractorului Șova, votat de poporul divin al lui Puric, de-a furat pe rupte.

Fiind un creștin nepracticant, cred sincer că Hristos dacă ar veni în România s-ar arăta îngrozit întâi de unele practici BOR și apoi de ce mai fac “necredincioșii”.

Creștinismul autentic ortodox, domnu’ Puric, a murit în temnițele comuniste, odată cu preoții martiri care au preferat să moară decât să-și trădeze credința.

Din păcate pentru România, păcatele BOR de azi au dus la societatea imorală pe care o vedem. Parcă pe drumul cel bun în ultima perioadă, o dovadă că, în timp, ortodoxia românească poate redeveni ceea ce a fost odată: o călăuză autentică pentru acest popor.

Antena 3, Realitatea TV etc., după ce promovează la greu pupincurismul de partid, revin periodic la Dan Puric, pentru a ieși din rahatul politicii românești și a trece într-un SF de mâna a șaptea

Chiar și Robert Turcescu, în perioada în care avea emisiuni, îl invita pe Dan Puric să-și debiteze tâmpeniile. Mai văd pe Facebook tot felul de publicații naționaliste în care se face apologia “mărețului popor român”, sedus si abandonat de niste politicieni răi, care, dupa ce sunt votați o dată și fură de sting, mai sunt votați de 50 de ori. Cum poate fi “divin” un popor care se șterge la cur cu memoria victimelor comunismului Dan Puric? Cum poate fi divin un popor care acordă pensii și favoruri inimaginabile torționarilor din temnițele comuniste, în timp ce un medic are un salariu de mizerie? Cum poate fi divin un popor care nu respectă nicio lege sau normă morală, care aruncă gunoaie peste tot, care nu dă doi bani pe libertate, preferând sclavia? Divin este poporul polonez, de exemplu, domnu’ Puric, cel care le-a tăiat pensiile securiștilor, popor ce a dat Solidaritatea anticomunistă, popor care s-a ridicat din cenușa celui de-al doilea război mondial, fiind efectiv ras de pe hartă de cei mai mari criminali din toate timpurile, Stalin și Hitler. Ca să nu mai spunem despre diferența imensă de azi între Polonia și Romania.

Actualizare

Fost informator al Securității sub numele Cristian, Dan Puric, ne dă lecții la TV

„Potrivit adeverinţei emise de CNSAS în 2012, Dan Puric a fost recrutat de Securitate în martie 1976, pe vremea când avea doar 17 ani „în scopul supravegherii informative a elevilor din cadrul Liceului de arte plastice N.Tonitza” adică să-și toarne colegii de liceu. Puric a semnat angajamentul şi a primit numele de cod „Cristian”.

Iată ce scrie în dosarul său de la Securitate, citatele fiind consemnate de Dan Duca: „În ziua de 9 martie a.c. a fost contactat în vederea cunoaşterii personale numitul Puric Dan, elev în anul II la Liceul de arte plastice „N.Tonitza”. Din discuţiile purtate cu această ocazie a rezultat că este un tânăr sociabil, modest, comunicativ. A lăsat impresia unei persoane serioase, inteligente, cu o bogată cultură generală. Analizând activitatea şcolară, relaţiile cu colegii, a rezultat că este un nemulţumit de atitudinea delăsătoare a unora care învaţă slab, chiulesc de la ore, au alte preocupări. Se află în relaţii apropiate cu majoritatea colegilor cu care participă la diverse activităţi. Din cele discutate a rezultat că sus-numitul dispune de posibilităţi şi calităţi informative necesare într-o viitoare muncă informativă”. Adică să ne gândim puțin, Puric de la prima întâlnire cu securistul și-a pârât colegii că învață slab sau chiulesc. Ăsta e modelul lui de tânăr? Mulțumim, nu ne trebuie! Nu vrem ca ai noștri copii să fie ca Puric la 17 ani!

Ce ne spunea Puric aseară? ”Salariul meu la Teatrul Național e o mizerie. În bani vechi, e 24 de milioane, deci 2.400 de lei. E o mizerie. Cum poți să trăiești din așa ceva? (…) Joc pentru sufletul oamenilor”. Băi băiatule dar un milion jumate de români iau salariul minim care e sub 800 de lei net, dar medicii, dar profesorii? Ei nu câștigă și 7500 de EURO lunar din firmă.

Deci acest nerușinat cu nume de cod la Securitate Cristian vine și ne dă lecții despre cum ar trebui să ne comportăm? Chiar nesimțirea nu mai are limită în țara asta?”

Citeste mai mult la link-ul de pe subtitlu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Deşi este plecat cu cercul, Dan Puric invadează tembeliziunile din România”

 1. Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintarea statelor nationale | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2016 at 14:55

  […] Desi este plecat cu cercul, Dan Puric invadeaza tembeliziunile din Romania […]

 2. Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie | A șaptea dimensiune says:

  februarie 17th, 2016 at 20:05

  […] Desi este plecat cu cercul, Dan Puric invadeaza tembeliziunile din Romania […]

 3. Doar rusofilii facuti de mama Lenin si tata Stalin agita spectrul ortodoxismului | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2016 at 14:25

  […] Desi este plecat cu cercul, Dan Puric invadeaza tembeliziunile din Romania […]

Adauga un comentariu