Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXVII)

marți, aprilie 23, 2024 20:42
Posted in category Mass-media

Clanul PiedoneŞtiţi care-i asemănarea dintre Andrei Caramitru şi criminalul Putin? Ambii privesc lumea global, la nivel macro. Omul simplu nu contează! Rusul simplu poate să moară-n Ucraina, dă-l dracului de mujic, are Rusia destui, sau, dacă e român, poate să moară muncind pentru a plăti pensii speciale, dă-l dracului de fraier, dacă n-a fost capabil să fure ca baronii PSD+PNL îşi merită soarta.

Şi Stalin privea umanitatea la nivel macro, aşa încât nişte zeci de milioane de ruşi ucişi din ordinul său n-au prea contat în contabilitatea comuniştilor, care-şi doreau o Rusie mare şi puternică, precum îşi doreşte şi criminalul Putin, da’ clădită pe cadavrele ruşilor.

Chiar şi Ceauşescu, un dictator care ne-a ucis mai mult sufletul, pe care l-a pervertit în ultimul hal, aducând hoţia, linguşeala, corupţia la nivel de normă de viaţă, privea România la nivel macro. Pentru tribul Ceauşeştilor fără prea multă şcoală, românul simplu nu conta, nu conta că face foamea, stă în întuneric şi frig, importante erau miliardele de dolari ce trebuiau restituite Fondului Monetar Internaţional, miliarde împrumutate tot de dictatorul Ceauşescu, c-aşa-i în tenis: unii împrumută bani, apoi îşi pun sclavii să muncească până la epuizare pentru a-i plăti datoriile.

Andrei Caramitru ar fi dictatorul iluminat perfect: nu l-ar interesa corupţia şi hoţia din jurul său, ci doar PIB-ul. Nu l-ar interesa protejarea naturii, dă-o-n mă-sa de pădure, n-are decât să fie furată şi vândută, dacă aşa creşte PIB-ul ţării.

Şi încă ceva. Domnul fiu al celebrului actor Ion Caramitru, cel cu „Mircea, fă-te că lucrezi!”, din decembrie 1989 (şi limbricul Dinescu chiar a lucrat, da’ vom reveni la subiect) nu prea mai zice nimic de Biserica Ortodoxă Română (BOR), de când a fost amendat de Consiliul Ăla cu Discriminarea. Oare de ce?! Să fi devenit aliatul lui Şpagoveanu, cel care priveşte BOR tot la nivel macro, adică la cât câştigă el de pe urma BOR şi a naivilor care mai cred că un şpăgar şi un inculpat penal ca Teodosie Snagoveanu îi poate duce în Rai, deşi viaţa lor în România lui Şpagoveanu, Iohannis, PSD şi PNL e un Iad?!

Este o corupţie şi o mizerie în Justiţia regimului Iohannis+PNL+PSD care depăşeşte mizeria/corupţia din perioada Năstase.

Numirile tuturor mizerabililor care au ajuns miniştri după 2014, de la Dăncilă la Ciordache, au fost acceptate de Iohannis.

Trăim în epoca revoluţiei informaţionale: peste 6 miliarde de oameni, din 8 miliarde, au acces la Internet.

PSD-ist autentic fiind, candidatul orcilor comasaţi, Cîrstoiu, îşi direcţiona pacienţii de la stat la clinica privată a familiei.

Caracatiţa lui Piedone: 46 de rude, interpuşi, interlopi şi apropiaţi împart funcţii publice, salarii uriaşe, averi fabuloase.

De când a început genocidul ucrainean, statul român le-a dat firmelor ruseşti contracte care au depăşit 1 miliard de euro.

Andrei Caramitru: „Congresul SUA a votat pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în valoare de 61 de miliarde dolari.”

Congresul SUA a votat încă o lege prin care fondurile ruseşti îngheţate în SUA vor fi transferate Ucrainei.

Argentina a cerut oficial aderarea la NATO. Este prima ţară din America de Sud ce-şi doreşte statutul de ţară membră NATO.

Ortodoxia ucide România. Popă ortodox: fetele violate provoacă violatorii şi merită să facă puşcărie alături de ei.

După petardele de Crăciun, urmează poluarea (arderea cauciucurilor) de Paşti. C-aşa-i tradiţia cre(ş)tin-ortodoxă!

Estonia (cea mai digitalizată ţară din lume şi un sistem de educaţie super-performant): 16 % religioşi (minoritatea rusă).

Caramitru a ajuns în locul dictatorului Ceauşescu: doar PIB-ul contează, restul – corupţia, hoţia, minciuna etc.-, nu.

Religia, acel drog ce te determină să oferi banii tăi, timpul tău, uneori chiar viaţa ta, unor şarlatani: popi, pastori, rabini, imami etc.

Cerul Ucrainei nu este protejat, copiii Ucrainei sunt ucişi, deoarece în SUA există putinistul Trump şi trump-iştii.

Ce nu prea spun „analiştii”: Iranul atacă Israelul în numele Zeului musulman (Allah), care promite fecioare în Paradis.

În dictatura putinistă din Rusia, au adus popi cu icoane să scape de inundaţii, după ce au furat banii destinaţi barajului.

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Camera Reprezentanţilor din SUA va vota, sau nu, pentru ajutorul militar acordat Ucrainei.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu