Crin Antonescu, cel mai chiulangiu parlamentar si in 2015

luni, ianuarie 4, 2016 12:02
Posted in category PeNaLii

Crin AntonescuCrin Antonescu: zero declarații politice, zero interpelări, zero întrebări, zero luări de cuvânt, zero proiecte de legi inițiate sau semnate

Un număr de 34 de senatori nu au depus în 2015 nicio interpelare, întrebare sau declaraţie politică, potrivit datelor publicate pe site-ul Senatului. Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu este ”campionul absolut” în anul care a trecut – el are la activ zero declaraţii politice, interpelări, întrebări, nicio luare de cuvânt şi niciun proiect de lege iniţiat sau semnat.

Condamnatul penal (cu suspendare) Tudor Chiuariu, ce a refuzat să-și dea demisia din Parlament, deși, fiind condamnat de justiție, este un infractor, nu a depus nicio declaraţie politică, întrebare sau interpelare în tot mandatul

Pe de altă parte, Tudor Chiuariu şi Corneliu Dobriţoiu, care au şi ei probleme cu legea, nu au depus nicio declaraţie politică, întrebare sau interpelare în tot mandatul. La fel şi Nicolae Neagu, care se poate ”lăuda” cu 3 declaraţii politice în 3 ani şi 2 luări de cuvânt în plen anul trecut. Şi fostul ministru al Muncii Mariana Câmpeanu nu a depus nicio întrebare sau interpelare în 2015, având la activ o singură întrebare în tot mandatul.

PSD-iștii, campionii chiulului în Parlament

Senatorii social-democraţi nu au utilizat aceste instrumente parlamentare în 2015 sunt: Ecaterina Andronescu (care nu a depus întrebări sau interpelări în acest mandat, are 3 declaraţii politice depuse în 2013), Neculai Bereanu, Leonard Cadăr, Aurel Duruţ (o singură luare de cuvânt în 2015, zero interpelări şi întrebări, o singură declaraţie politică în acest mandat, în 2013). Cătălin Croitoru nu are la nicio interpelare, întrebare sau declaraţie politică în ultimii 3 ani, iar în plen a luat cuvântul de 3 ori anul trecut. Cristian Dumitrescu şi Timotei Stuparu nu au avut nevoie de lămuriri de la Guvern niciodată în actualul mandat şi nici declaraţii politice nu au redactat. Dan Şova a fost absorbit de problemele cu justiţia, aşa că tot ce a făcut anul acesta în Senat a fost să ia cuvântul în problema dosarelor sale şi să îşi pună semnătura pe 4 proiecte de lege, alături de alţi aleşi. Mihnea Costoiu a fost în cea mai mare parte a anului trecut consilier onorific al premierului Victor Ponta, poziţie din care nu a considerat necesar să semneze interpelări, întrebări sau declaraţii politice.

Dumitru Pelican, rahatul de comentator sportiv eșuat în Partidul securistului pușcăriaș Dan „Felix” Voiculescu, are la activ o singură interpelare în tot mandatul, dar o freacă la tembelizor seară de seară (Antena 3 și Romania TV, evident)

În cadrul grupului parlamentar Liberal Conservator, tonul este dat de liderul Dumitru Pelican (PC), care are la activ în tot mandatul o singură interpelare. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a utilizat nici el acest instrumente în acest mandat, la fel ca fostul ministru Daniel Barbu (5 intervenţii în plen anul trecut). Anul trecut Varujan Vosganian şi-a pus semnătura doar pe o declaraţie politică şi pe patru proiecte de lege, alături de mai mulţi colegi.

Ilie Năstase, 100 case și 5 cuvinte în vocabular, nu a semnat nicio interpelare, întrebare sau declaraţie politică în acest mandat

La UNPR, Florina Jipă nu a semnat nicio interpelare, întrebare sau declaraţie politică în acest mandat, la fel ca Ilie Năstase. Ion Purec este autorul unei interpelări şi a unei declaraţii politice în trei ani. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Crin Antonescu, cel mai chiulangiu parlamentar si in 2015”

  1. In 2012, banii pentru protocolul lui Crin Antonescu erau obtinuti prin santaj | A șaptea dimensiune says:

    martie 18th, 2016 at 20:39

    […] Crin Antonescu, cel mai chiulangiu parlamentar si in 2015 […]

  2. Banii din datoriile altor tari catre Romania au ajuns la Dan Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

    iunie 9th, 2016 at 17:59

    […] Crin Antonescu, cel mai chiulangiu parlamentar si in 2015 […]

  3. Chiulangiul Crin Antonescu nu se omora cu munca nici atunci când era minstrul Tineretului şi Sportului | A șaptea dimensiune says:

    mai 8th, 2019 at 7:20

    […] Crin Antonescu, cel mai chiulangiu parlamentar si in 2015 […]

Adauga un comentariu