Nostagicii comunismului criminal sunt (de)formaţi în băncile şcolii

marți, martie 11, 2014 22:01

Nazism = ComunismCel mai nordic oraș din România, Darabani adică, are în dotare și un liceu. Mai nou, acest liceu se numește Dimitrie Cantemir, nu prea se știe de ce, dar nu ăsta-i scopul materialului de față. Respectivul liceu are și o clasă în care se pregătesc viitorii informaticieni, unde se studiază limbaje de programare și alte asemenea. Iar respectivele noțiuni teoretice ar trebui să se aplice și în practică, doar de asta se învață. Iar locul cel potrivit pentru a aplica ceea ce învață viitorii informaticieni este, în opinia mea, site-ul liceului. Într-adevăr, liceul are și un site, https://liceuldarabani.ro/ pentru care s-a plătit, din bani publici, probabil, domeniul și se plătește hostingul (găzduirea). Nu sunt foarte mulți bani, dar dacă tot s-au băgat niște bani și ai și profil mate-info la liceu, site-ul ar trebui să fie o bijuterie. Numai că, în regiunea unde fundurile lui Ceașcă și plagiatorului mitoman Ponta sunt linse la greu, nu-i deloc așa. Să intrăm puțin pe site (click pe link-ul anterior).

La “Descrierea unității de învățământ” nu sunt actualizate datele, acestea fiind tocmai din semestrul I al anului școlar 2012 – 2013. Dar să trecem la alte pagini. Dacă dăm click pe “Învățământ primar” pauză, nu există nimic. Wau! La fel pe “Gimnazial”, “Liceal”, Profesional și tehnic”, ultimul nici măcar nu mai există în liceele din România, dar nimeni nu se complică cu asemenea “detalii”. Acele pagini nu sunt funcționale, adică nu găsim nicio informație, deși, repet, există profilul mate-info în respectivul liceu. Oare elevii și profesorii nu pot mișca niște pixeli pe site-ul liceului? Și ajungem la “Examene naționale”. Dăm click pe pagina frumos intitulată “Evaluare Națională” și, evident, nimic. Nici măcar un pixel acolo rătăcit. Nimic și pe “Admitere învățământ liceal”, “Bacalaureat” sau “Titularizare”. Mai există și alte pagini inexistente, dar nu mai insist. Ce învățăm noi din asta dragi locuitorii ai nordului Moldovei? Nici într-un caz că dezvoltarea internetului este mai importantă decât Revoluția industrială de la sfârșitul Evului Mediu. Oamenii serioși, inclusiv profesorii din orășelul Darabani, nu au legături dubioase cu Internetul, ci cu porumbul și nuditatea din creierul celor în jurul cărora locuiesc. Ce fac elevii de la mate-info? Păi, nu există facebook – ul, locul unde orice elev care nu știe tabla înmulțirii de la Liceul “Dimitrie Cantemir” Darabani (sunt foarte mulți și din ăștia) își poate etala mușchii, creierul gol fiind ceva mai puțin evident. Și uite așa România va împrumuta în continuare bani pentru plata pensiilor deși are mii de liceeni care abia așteaptă să pice Bacalaureatul. Cei din Darabani pot linge în continuare liniștiți fundul lui Ponta, doar FMI-ul va sponzoriza în continuare bugetarii PSD-ismului ticălos și criminal.

Dacă ar fi după cei din Darabani fiți siguri că cel mai criminal regim apărut pe Terra, comunismul, ar fi în floare, pe ei nici în … nu-i doare de milioanele de victime ale acestui flagel. Știți ce mi-a spus recent o colegă de serviciu din Dorohoi, alt orășel roșu la față și negru în cerul gurii, la afirmația mea legată de criminalitatea sistemului comunist? Spunea așa tovarășa: “Dar ce, azi nu mor oameni?”. Așa-i, tovarășa profesoară, și azi mor oamenii din prea multă băutură sau din prea multă violență, dar a compara deportările în Siberia cu greșelile medicale sau cu incapacitatea unora de a se hrăni este o mare greșeală. Realizați câți viitori pupincuriști are Ceașcă, educați de nostalgicii dictaturii comuniste. Dacă ar fi după ăștia, s-ar relua ciclul: Lucian Blaga la pușcărie, iar tractoristul analfabet în fruntea județului. Învățământul din România, prin asemenea personaje, este una din cauzele pentru care România este guvernată și azi de turnători la Securitate și fosta nomenclatură comunistă. Caracatița roșie nu a dispărut, ci și-a întins tentaculele în sistemul educațional din România. Îndepărtații pe cei fac apologia comunismului și în 20 de ani România va fi complet liberă de comunism.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Nostagicii comunismului criminal sunt (de)formaţi în băncile şcolii”

  1. un says:

    martie 13th, 2014 at 14:52

    nici o grija… ciclul deja s-a reluat, cu seful din fruntea judetului … :d

  2. România, cu ajutorul unora din învățământ, va rămâne o țară coruptă | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 1st, 2015 at 11:59

    […] Cum să arunci niște bani publici pe geam […]

  3. Cum ești umilit pentru un salariu de mizerie | A șaptea dimensiune says:

    august 20th, 2015 at 17:34

    […] Cum să arunci niște bani publici pe geam […]

  4. Barbaria nordului Moldovei (III) | A șaptea dimensiune says:

    august 22nd, 2015 at 12:01

    […] Cum să arunci niște bani publici pe geam […]

  5. gia says:

    noiembrie 11th, 2015 at 17:42

    M-am nascut in Dorohoi,cunosc bine zona stiu despre ce vorbesti,dar sa stii ca mai suntem pe acolo si din aia  care cateodata ni se umfla venele de la gat vorbind si explicand,e greu dar poate reusim sa razbatem.Si acu sa ma refer la site e super usor sa actualizezi si sa mai adaugi niste pagini,e lipsa de interes,indolenta cum zice barbatamiu :) poate cei de la Darabani acu il pun la punct :))

  6. USL: 77% din optiunile de vot in decembrie 2015 | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 21st, 2015 at 18:56

    […] Nostagicii comunismului criminal sunt formati in bancile scolii […]

  7. Despre dezumanizarea comunistă din Rusia interbelică | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 31st, 2015 at 20:58

    […] Nostagicii comunismului criminal sunt formati in bancile scolii […]

  8. Pentru ciobanii din România, legile sistemului educațional nu contează | A șaptea dimensiune says:

    februarie 11th, 2016 at 12:25

    […] Cum să arunci niște bani publici pe geam […]

Adauga un comentariu