Barbaria nordului Moldovei (III)

vineri, mai 30, 2014 17:36

Drum Tataraseni, BotosaniCum este “colhoznicul” votant de PSD? Incult, violent, bădăran, bolșevic. Violent mai ales cu animalele. Știți ce fac votanții PSD de pe aici? Le ucid cu o cruzime fără margini. Sau, în cel mai bun caz, le abandonează pe câmpuri unde vor muri de frig sau/și foame. Idioții ce în sondaje întregesc roșul neocomunist nu au nicio lege și niciun Dumnezeu. Pentru ei, momentele importante ale creștinismului sunt doar un prilej de beție cruntă. Vedeți ceva mai la vale cum a fost ucis un câine de javra de om votant de trei trandafiri. Acești infractori m-ar trimite pe mine sau pe tine să murim în Siberia, în trenurile morții, fără niciun regret. Religia iubirii aproapelui nu există pentru aceste gunoaie. Ajutorul social este tributul plătit de toți, pentru leneșii și incapabilii României de azi. Dacă faci 7 copii, de ce să-i crești cu bani de la mine? Până la urmă, ești om ca și mine, cu creier adică, și puteai să te gândești că, la prostia ta, nu vei putea întreține cei 7 copii, deoarece statul în crâșmă și creierul gol sunt o combinație nefericită. Mai mult, sigur unii din acei copii vor ajunge infractori, iar banii pentru statul la pușcărie vor fi luați tot de la “fraierii” cu 2 copii, ce muncesc de rup, pentru a-ți asigura ție și copiilor tăi “bine educați” un minim de venit.

PeSeDiștii criminali trebuie să înțeleagă un fapt evident: datul de pomană nu ridică această țară, iar cei pe care-i jecmănesc se vor ridica într-o zi și vor spulbera stânga neocomunistă din România. Nu mai vrem să plătim lenea și incompetența. Nu mai vrem taxe și impozite cu zecile pentru asistații care nu fac nimic, dar sunt buni de muncă. Nu mai vrem să plătim taxe și impozite din tot ceea ce câștigăm, în timp ce sectoare întregi de activitate nu sunt fiscalizate, adică nu produc bani la buget. Ce produce asistatul social pentru bugetul țării? Nimic. Dar primește tot felul de ajutoare. Celor care muncesc ce le dați, PeSeDiști nenorociți? Le furați munca și vă îmbogățiți cu nerușinare. Într-o zi o să vă ascundeți de furia noastră, precum criminalul de Ianukovici în Ucraina. Mămăliga mai explodează uneori.

Ați auzit de primarul PeSeDist Ghiță? Cel din comuna în care locuiesc, Havirna (Havarna) pe numele ei. Este la al patrulea mandat de primar sau viceprimar și, după o beție cruntă, are idei care-i ucid și ultimul neuron sănătos. Așa se face că drumul comunal de pe aici a fost transformat de Ghiță, care iese rar la portița inteligenței, în tarla gricolă, după ce o lamă a luat pietrișul de pe drum și l-a aruncat în șanț, iar pe drum, logic, a rămas pământ (vedeți imaginile de mai jos). Ploile din aceste zile au transformat drumul într-o mocirlă. Oare Ghiță știe aceste lucruri? Și dacă da, de ce nu se împușcă? Hai, tovarășu’, nu merită să trăiești cu neuronii muci de la atâta vodcă. Ce ar fi să te dea în judecată toți posesorii de mașini de pe aici ce merg prin noroi din cauza unui “inteligent” ca tine? Sau o fi fost ideea veceprimarului PeNeList, cam cu același coeficient de inteligență? USLamiștii lu’ Pește, voi chiar sunteți cu mintea întreagă atunci când vă vin tot felul de idei sau guvernați comuna doar pentru țiganii care distrug și fură fără frică? Doar Poliția e cu noi, adică cu ei, “Ieși afară, javră ordinară!”. Măcar un an fără PSD de-aș prinde în România, aș muri fericit. Se poate domnilor Băsescu, Blaga, Antonescu, MRU etc.? Ucrainienii s-au unit și i-au spulberat de rusofoni. La noi de ce n-ar fi posibil.

Pesedistu’ Ghita in actiune

Drum Tataraseni

Crestinul votant PSD in actiune

Caine ucis

Caine ucis

Caine ucis

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Barbaria nordului Moldovei (III)”

  1. In România, se instaurează dictatura analfabeților cu diplome | A șaptea dimensiune says:

    iulie 19th, 2016 at 8:12

    […] Barbaria nordului Moldovei (III) […]

Adauga un comentariu