In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara probleme

miercuri, august 3, 2016 11:12
Posted in category Justitie

PuscariasiCică închisorile sunt suprapopulate (wau, ce țară 99% creștină avem) și Ministerul Justiției se gândesțe la amnistieri și grațieri, nu la construcția de noi pușcării, cum ar crede unii fraieri care respectă legile țării.

Da, stimați alegători, parlahoții par să aibă puternice dureri în fund, sau în cot dacă vreți, atunci când vine vorba de bolnavii mâncați de viermi din spitale, de construcția de noi drumuri (se moare zilnic în România din cauza lipsei drumurilor sau a stării deplorabile a șoselelor), dar au mare grijă pentru ca nu cumva, ferească Domnul mafiot Tăriceanu, pușcăriasii s-o ducă rău. Adică să le cadă netul, iar Felix Voiculescu să nu-și poată debita aceleași minciuni vehiculate de Latrina 3 vreme de zece ani.

Ministrul Justiției nu exclude posibile amnistieri sau grațieri: închisorile sunt suprapopulate

Mă întreb cum ar fi pușcăriile din România dacă ar ajunge măcar 90% dintre infractori dupa gratii, nu 40% cum se întâmplă de obicei. De exemplu, marii infractori ai neamului, corupții care au furat miliarde de euro din banii țării, au arest la domiciliu sau control judiciar, modelul de justiție franceză de căcat, Franța fiind țara aia islamisto-infracțională, unde risti oricând să fii călcat cu camionul de ultimul dement pe care autoritățile statului francez îl lasă liber, precum face Românca în privința mafioților politici.

Iată mai jos câteva exemple de infractori care nici nu mai trebuie amnistiați sau grațiati, justiția rromânească, model francez, repet, nederanjându-i nici măcar un cartuș, acolo. Înainte de asta, ar mai fi ceva. Mulți se plâng pe Internet de faptul că statul la pușcărie costă bani publici și, nu-i așa, mafioții trebuie să stea în arest la domiciliu, adică în vilele de neamuri proaste, construite din bani furați. Cred că este o opinie greșită. Rezolvarea corectă ar fi următoarea: îi bagi pa pușcărie, apoi trimiți decontul familiei sau băncii unde-și au banii furați, iar de acolo recuperezi cheltuielile făcute. Dar varianta cea mai ieftină este glonțul. În acest caz, putem cotiza câțiva dintre noi pentru niste gloanțe ecologice, care să le facă ispășirea pedepsei mai plăcută celor care ne-au furat banii de spitale, de drumuri etc. Iată și exemplele promise.

Dacă nu murim pe șosele sau în spitalele infecte, avem sansa să fim furați sau uciși de infractorii care nici macar nu sunt prinși, iar dacă totusi sunt prinși vor fi amnistiați și grațiați. Mulțumim Antena 3! Mulțumim Tăriceanu, mafiot jegos, canalie ordinară! Mulțumim parlahoți, să vă bucurați de pensia aia specială, într-o țară de mămăligari, oriunde în altă parte ati fi fost fugăriți în izmene și v-ați fi ascuns ca șobolanii de furia oamenilor.

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara probleme”

  1. Sistemul, masonii sau iluminatii ucid caprele negre din muntii Rodnei? | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 3rd, 2016 at 15:15

    […] In Romanica, infractorii trebuie s-o duca bine, ceilalti pot muri de mana infractorilor fara problem… […]

Adauga un comentariu