Puscariasii escroci, care ne-au furat de ne-au rupt 25 de ani, trandavesc in vile de protocol

sâmbătă, august 27, 2016 12:32
Posted in category PeNaLii

Dan VoiculescuPușcăriașii VIP trândăvesc în „vile de protocol”

Un pușcăriaș demn de toată isprava a povestit ce bine o duc în penitenciarele patriei câțiva condamnați de rang înalt – escrocii care ne-au furat de ne-au rupt vreme de 25 de ani! Printre VIP-urile ce au petrecut sau petrec ceva timp în „vilele de protocol” din pușcării s-ar număra Adrian Năstase, Gigi Becali și frații Becali, Cristi Borcea, Dan Voiculescu, Copos, Cocoș, Sandu, Iacubov etc.

Probabil că v-ați închipuit că cei enumerați mai sus, dar și multe alte VIP-uri, ar suporta alături de alți pușcăriași toate rigorile legii. Greșeală totală! VIP-urile au statut special, care se îndepărtează enorm de regimul de detenție normal pentru plebea condamnată!

Iată despre ce este vorba: ca să-l cităm pe fostul pușcăriaș, pe lângă penitenciarele din Deva, Jilava sau Poarta Albă ar funcționa și “vile de protocol”. Dar aceste oaze de liniște și relaxare nu sunt pentru cazarea șefilor din administrația penitenciarelor numiți cu delegație, ci pentru pușcăriașii de top. Printre cei de prin rang se numără judecători, procurori, șefi ANAF, politicieni, oameni de afaceri de top etc. Se spune că prima „vilă de protocol” a fost inaugurată în zona Bragadiru, de celebrul contrabandist Truțulescu.

În “vilele de protocol” trândăvesc în camere doi, trei sau maxim cinci “refugiați”. Aceleași om de bine ne-a relatat că în timp ce Borcea comandă zeci de kile de carne direct de la VacaMuuu, Voiculescu este procupat să facă rost de brânză franțuzească, frații Becali primesc trabuce tocmai din Cuba, Iacubov scrie mereu și nu vorbește cu nimeni, iara alții joacă table și remi în draci etc.

Evident, supravegherea “vilelor de protocol” nu respectă în totalitate regulamentul penitenciarelor. Stingerea se dă când vrea clientul, plasmele îmbogățesc toate camerele – pentru ca VIP-urile să fie bine informate -, frigiderele duduie ca să nu se strice bunătățile, aparatele de aer condiționat țin la răcoare corpurile ce poartă în dânsele caracterul escrocilor care ne-au jefuit în ultimii 25 de ani.

Mai mult, pușcăriașii de lux se pot plimba printre rondurile de flori “când vrea mușchii” lor de VIP-uri iar dacă au chef ies la muncă; dacă nu, lenevesc în camerele inundate de lux. Și multe alte minunății se întâmplă în asemenea spații cu regim special.

Culmea, la una dintre “vilele de protocol” facturile la curentul electric și satelit sunt achitate de o firmă particulară! Da, ați citit bine, doamna ministru Raluca Prună! Renumita “vilă de protocol” care deservește penitenciarul Poarta Albă, cea din Valu lui Traian, dispune de sistem video alimentat de la o antenă de satelit iar o firmă deținută de un om “milos” plătește factura lună de lună!

Acum înțelegeți de ce Năstase, Becali sau Copos au ieșit din pușcărie la fel cum au intrat: plini de tupeu, obraznici și lipsiți de respect față de omul onest? Păi după ce au furat zeci de milioane de euro și apoi au trândăvit câțiva anișori într-un așa-zis voiaj de pușcăriaș pe banii contribuabililor în “vile de protocol”, cum ați vrea să ne trateze VIP-urile patriei? Cu sictir, evident! (Sursa)

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Puscariasii escroci, care ne-au furat de ne-au rupt 25 de ani, trandavesc in vile de protocol”

 1. LEVI STRAUSS says:

  august 27th, 2016 at 16:28

  ciolos- UE , factor de mentinerea pacii, dar trebuie sa construim si instrumente pentru prosperitate.(…)___–___Pai, ce ba, ciolosvekule, te-a retinut cineva sa nu cresti prosperitatea romanilor? Ah, uitasem, ai facut-o pentru cei trei cabalieri ai apocalipsei, adica ti-ai marit tie salariu, apoi giohanalei de Sibiu si marelui parazit al natiei, „preafericitul”***…Adica voi „castigati” ( de fapt luati cu japca) peste 30 mii lei/luna, iar o famile de 4 -cu doi angajati- abia de fac pe langa(sub) aceasta suma, TOT ANUL!(2***) De fapt tu dai din fleanca de zor doar ca sa mai treaca-fara evenimente- si ultimele doua luni de mandat si ce va ramane in urma ta , se va vedea, istoria il va numi „dezastrul silent ciolosvek”( ***Asta dovedeste cat sunteti de fricosi si lasi, mai degraba conspirati cu popimea impotriva poporului decat sa puneti piciorul in prag si sa faceti o reala separate a puterilor in stat…vai de capul vostru de papitzoi amaratzi! ///2*** si -fara exagerare- aceste salarii sunt maruntis pe langa alte avantaje -deobicei mascate si ilegale- care vin odata cu „fonctia”, ca asa sta bine balcanismului, plocoane, peschesuri, spage,zeciueli, etc., etc., inclusiv indopari pe gratis pe la ospetele sasilor stramutati pentru a doua oara, ca vorba cea „unde-i bine, acolo e si patria”… cand iti va expira mandatul de „mare leader”, unde-ti vei gasi patria? …Ghici… Acolo unde ti se depun banii in cont-in Franta sau Germania- plata pentru ASERVIREA, VANZAREA SI DISTRUGEREA TARII…
  PS exact cand este pe picior de plecare, pe marele cilosvek l-a traznit idea cu prosperitatea romanilor, pana acum s-a ocupat de taiat hartii si cumparat opera de arta…Bravos ciolosvek, bravos!

 2. LEVI STRAUSS says:

  august 27th, 2016 at 16:32

  Motivarea condamnarii tortionarului Ficior: Ii batea, schingiuia si infometa pe detinuti. De foame mancau serpi cruzi

  Instanta Curtii de Apel Bucuresti arata, in motivarea prin care Ioan Ficior a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare,…”___–-___cateva zile in urma un tip (recidivist cu chestii marunte si medii) a fost condamnat la 35 ani inchisoare, pentru ca a ucis un caine…Si nu neaparat pentru” animal cruelty” ci pentru ca acest caine era K-nine, adica era ofiter de politie si in USA legea este asa cum trebuie, adica gheatza si otel, si nu se aplica dupa emotiile judecatorilor sau ale oamenilor politici…Desigur ca in cazul acestui ficior este cam ‘sarit” unul din principiile Justitiei, adica pedepsirea vinovatului, acesta, la varsta sa nu-l mai intereseaza nici daca il vor executa, insa sentinta trebuie indeplinita pentru celelalte motivatii esentiale si anume retributia facuta de societate(prin bratul legii) si mesajul transmis eventualilor amatori, repetand ca pedepsirea in sine si reformarea individului, in acest caz nu mai au revelantza.Iar pentru cei care au facut posibil existenta si „dezvoltarea” acestor indivizi, deasemeni Justitia ar trebui sa se grabeasca, astfe in putin timp, pe iliescu nici macar nu-l vor mai putea ancheta pentru genocidul comis si pentru initierea si dezvoltarea statului MAFIOTIC Roman, o posibila completa satisfactie a Legii ar putea fi obtinuta in cazul celor 4 mii de mari mafioti ai tarii(toate parlamentele, pres.-edintiile si pm-ii, plus alti cativa client grasi) situatie in care grosul trebuie pus in inchisori pentru minim 10 ani, iar cei 15-20 din varf, NUMAI LEGAL, executati in public, si -simultan- confiscarea integrala-chiar superextensiva- a averilor acestora, cea ce va insemna un minim de 250 Miliarde euro, suma cu care-ALATURI DE intoarcerea la MONARHIE CU APORT ENGLEZ- va transforma radical Romania, chiar in mai putin de 6 luni…

 3. Cornel Căruntu says:

  august 27th, 2016 at 16:43

  Domnu’ „LEVI STRAUSS”, din cele doua comentarii de mai sus, greu sa intelegi ceva. Ori scrii mai coerent, ori urmatoarele comentarii nu mai sunt aprobate.

 4. Gabriel Oprea, izmenarul penal | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2016 at 17:34

  […] Puscariasii escroci, care ne-au furat de ne-au rupt 25 de ani, trandavesc in vile de protocol […]

 5. Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 1st, 2016 at 13:07

  […] Puscariasii escroci, care ne-au furat de ne-au rupt 25 de ani, trandavesc in vile de protocol […]

 6. Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2016 at 12:41

  […] Puscariasii escroci, care ne-au furat de ne-au rupt 25 de ani, trandavesc in vile de protocol […]

Adauga un comentariu