Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani

sâmbătă, august 22, 2015 15:27
Posted in category Justitie

Tigani interlopiLa un pas de moarte deoarece “a îndrăznit” să-și apere iubita pipăită de țigani

Un culturist din Bucuresti a ajuns in stare grava la spital, dupa ce zece tigani l-au batut si l-au injunghiat in fata unei terase din Costinesti. Cearta a degenerat dupa ce Sabin s-a infuriat ca barbatii i-au pipait iubita!

Sabin Mihalache, un culturist de performanta din Capitala, a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut victima unui grup de agresori care voiau cu orice pret sa-i hartuiasca iubita. (Sursa (citeste mai mult))

În tot acest timp, Iohannis promulgă legi împotriva extremei drepte, nu cumva clanurile interlope de țigani să aibă vreo problemă

La fel parlahoții care să gândesc cum să-i scoată pe infractori din pușcării mai repede, durându-i în cot de siguranța românilor. La fel neocomuniștii din PSD, cei care urăsc România și pe români, de-i lasă la cheremul țiganilor infractori. La fel liberalii roșii care sunt înțeleși cu PSD-iștii să lase România la cheremul țiganilor, cei care fac legea în această țară.

De ce românii sunt un neam de căcăcioși?

În Ungaria, de exemplu, pentru fiecare ungur ucis, țiganii plătesc triplu sau chiar mai mult. De aceea, în Ungaria țiganii nu prea mișcă. În România, țiganii interlopi fac legea, în fața unei poliții neputincioase, lasată la cheremul infractorilor de parlahoții care vând zilnic România infractorilor. Dar unde este extrema dreaptă? Unde este spiritul lui Corneliu Zelea Codreanu? Când țara noastră este vândută țiganilor, noi ce facem? Stăm si bocim pe Facebook? Precum ultimele curve! Nu avem curajul să ne cerem țara înapoi! Nu avem curajul să înfruntăm Mafia Politică ce-i apară pe tiganii interlopi? Păi, atunci ne merităm soarta! Vom merge la o terasă cu prietena, țiganii o vor pipăi, iar noi ori vom fi înjunghiați de țigani, ori vom privi cum aceste scursuri umane fac ce vor, adică sunt stăpâni pe viața noastră, pe iubitele noastre, pe țara noastră. Celor care îndrăznesc să amintească de rasism și alte asemenea porcării, ar trebui să le spunem un singur lucru: țiganii nu sunt ciori pe dinafară, ci pe dinăuntru. Chiar și această comparație jignește ciorile, pasări nevinovate, ce înfrunta ploaia și frigul pentru câteva boabe.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani”

 1. raresm says:

  august 22nd, 2015 at 17:56

  4 idei:
  1. De culturisti sunt numai muschii. Compara un culturist cu un participant la strongest man.
  2. Partidele de extrem dreapta sunt extrem de periculoase si miscari precum noua dreapta trebuie STARPITE
  3. Un prieten de familie e casatorit cu o unguroaica si detine un restaurant in Budapesta. E vizitat saptamanal de clanul care il protejeaza (unul format atat din unguri cat si din rromi) ca sa-si incaseze taxa (10% din profit). Asa pateste fiecare afacerist din Budapesta.

 2. Cornel Căruntu says:

  august 22nd, 2015 at 19:03

  3 observatii la cele 3 idei anterioare (nu 4).

  1. La 15 ani, tiganii devin rromi (de ce nu romi sau, si mai de ce, de ce nu TIGANI, cum au fost dintotdeauna). 2. Ce are sula cu prefectura, adica ce are Noua Dreapta cu crimele tiganilor? Acuma, daca esti tigan sau simpatizezi aceasta etnie, ti se pare strigator la cer ca romanii isi mai cer si drepturile, culmea, in tara lor. Si le cer prin Noua Dreapta, fiin’ca PSD-ul, de exemplu, e ocupat cu tunuri financiare. 3. Iarasi, ce treaba au crimele tiganilor cu taxa de protectie. Daca la Budapesta mafia face legea (desi am mici indoieli), nu inseamna ca nevinovatii sunt injunghiati sau iubitele lor pipaite. In rest, recomand urmatorul experiment celor care-i apara pe tigani: locuiti undeva unde aveti numai vecini tigani si-o sa va iasa iubirea de tigani infractori (desi e pleonasm) pe ochi.

 3. Romania lui Puie Monta, o tara tot mai tiganizata | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2015 at 20:57

  […] Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani […]

 4. Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 20:55

  […] Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani […]

 5. Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 10:54

  […] Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani […]

 6. Criminal eliberat de justitia de rahat ucide in bataie o tanara salvamontista | A șaptea dimensiune says:

  februarie 7th, 2016 at 21:57

  […] Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani […]

 7. Tiganii, cancerul Romaniei de azi | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 21:30

  […] Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani […]

Adauga un comentariu