Tiganii, cea mai importanta cauza a denigrarii Romaniei in lume

marți, aprilie 7, 2015 19:48
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Antena 1 si Pro TV tiganizeaza la greu Romania

Cu patronii după gratii, adică sunt niște infractori ce au furat mulți bani publici, Antena 1 și ProTV vor ca România să se îndreapte spre o tiganizare totală. Aici nu-i vorba de rasism, ci de realitate. De exemplu, postul de rahat Antena 1 are non-stop, în emisiunile informative, știri despre țigani, irelevante, în cele mai multe cazuri, pentru durerile prezente ale acestei țări. “Guță are n amante, care se ceartă la Antena 1”, “Țiganul X are probleme cu dantura”, “Vedeta țigancă Y a fost la cumpărături” etc. sunt frecvente știri ce au un singur scop: țiganizarea totală a României. Nici Pro TV nu este mai prejos, deși ponderea emisiunilor țigănești pare ceva mai mică. În tot acest timp, România este etichetată în fel și chip de presa occidentală (vedeți mai jos) care ne consideră ultimii oameni de pe această planetă. În timp ce în România țiganii sunt protejați de o gașcă de mafioți ajunsă la guvernare pentru a fura, iar de fărădelegile țigănești nu ai voie să vorbești, țiganii infractori au adus România la cea mai proastă imagine exterioară de la existența ei încoace. Puneți-i pe țigani la muncă aici, în România, cereți-le să fie buni cetățeni, adică să plătească impozite și taxe și să nu mai distrugă această țară, pedepsiți-i drastic dacă încalcă legea și veți avea, politicieni de rahat care omorâți această țară, România demnă și respectată pe care ne-o dorim cu toții. Cât de mămăligar poate fi acest popor de nu este în stare să-și creeze o mișcare de extremă drapta capabilă să-i pună la punct pe țiganii ce distrug România și-i terfelesc imaginea??? Oare chiar a murit curajul în tinerii României??? Oare chiar ne-am țiganizat atât de mult și am fost îndobitociți de televizuni încât să nu mai fim capabili să apărăm România lăsată moștenire nouă de acei țărani primordiali ce-și cântau doina, nu maneaua, de hoardele țigănești care ucid, fură, violează, distrug etc.? Iată ce se scrie în presa occidentală plecând de la fărădelegile țiganilor și a unor români țiganizați și dezaxați.

The Sun: România, stat mafiot. Românii violează, ucid, jefuiesc

Un editorial din ziarul britanic The Sun atacă, din nou, România și Bulgaria. Deși începe într-o notă optimistă, spunând că există români, polonezi, bulgari, nigerieni, somalezi foarte muncitori, continuă prin a spune că a menționat special aceste naționalități pentru că ele îngroașă numărul celor din închisori. Ei sunt cei care răspund ospitalității britanice cu „violarea, uciderea și jefuirea” cetățenilor autohtoni.

„Înainte să-mi spună cineva că sunt rasist, uitați-vă la niște date”, scrie editorialistul Trevor Kavanagh. El continuă „România și Bulgaria sunt atât de corupte încât li s-a interzis să adere la UE după ce rapoartele Europol au arătat că sunt niște state mafiote. Crimă organizată, droguri, prostituție- toate sunt în floare. Execuțiile stradale sunt evenimente de zi cu zi.”

„Dar UE este determinată să-i primească în casa comună. Le-a dat doi ani să-şi facă curat acasă şi apoi le-a primit, chiar dacă Europolul a avertizat că sunt la fel de corupte ca şi înainte”, a mai scris editorialistul de la The Sun.

Trevor Kavanagh avertizează că deja zeci de mii sunt Marea Britanie. Ei conduc bande de răufăcători, dar și rețele de cerșetori, prin care-și umplu buzunarele cu banii obținuți de copii de la britanicii cu suflet. „Când copiii abuzați de romi sunt luați în grija statului, părinții lor sunt înnebuniți să-i recupereze. Nu din dragoste, ci pentru circa 250.000 de lire pe an pe care-i obțin din cerșit”.

Editorialistul britanic mai scrie „În timp ce unii fură portofele, familiile cu 10-12 copii stau pe beneficiile date de stat, beneficii la care nici măcar nu visează la ei acasă”. El recunoște că sunt mai mulți români și bulgari buni decât răi, dar „cei răi sunt inacceptabili în această ţară, unde imigraţia este cel mai exploziv subiect de campanie electorală, după economie.”

Sursa

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Tiganii, cea mai importanta cauza a denigrarii Romaniei in lume”

 1. Maria Günther says:

  aprilie 7th, 2015 at 23:12

   … Tocmai aș vrea să urmăresc pe România TV ce se spune despre Falconetti. Cum a îngenuncheat industria și mai cu seamă pe cea petrolieră, așa încât nici măcar cremă de pantofi nu se mai fabrică acolo. Din păcate, nu am noroc decât să prind câteva fraze, dar, poate că este mai bine. Doar mă întreb de ani, ce oameni sânt aceia care doar privesc lung ce se întâmplă în țara aia și numai discută. 
   ………. Discută despre țigani, care, până în 1987 când am plecat eu din țară, arătau cam toți ca cei din poza de mai sus… la modul că, mie cel puțin, cum nu-mi făcuse nici unul vreun rău, îmi stârneau compătimirea. Cred că nu este greu să te pui în locul unuia care din start este defavorizat, fără să vreau să le scuz deficiențele. 
   ……….. Apoi, discută tot despre țigani, care își zic rromi și le stă o gușăăă, dar nu le pleznește. 
   ……….. Apoi, țiganii urcă mai cu manele- mai cu manevrele încât în politică se pun laolaltă cu alte giugele… mai țigănele sau mai românele, vai de capul lor… dar totul rămâne încă la bisericele. 
   ……….. Și curvele azi își arată și bucile, dar tot nu-i nimeni să rupă ulucile! 
   ………… Ce să mai zic…  
   Poporul este cam leneș și mai degrabă pleacă în loc să priceapă că cu soarta țării se joacă. 

 2. Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 15:28

  […] Tiganii, cea mai importanta cauza a denigrarii Romaniei in lume […]

Adauga un comentariu