Tiganii, cancerul Romaniei de azi

miercuri, octombrie 7, 2015 15:36
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Mai există CNA-ul în Românica? Jegul de Victor Ciorbea, avocatul poporului (PSD-ist), mai face și altceva în afară de apărarea pușcăriașilor ce merită un glonț în cap? Gunoiul de Mădălin Ionescu, de la postul islamist Kânal D, ce aduce în fiecare seară numai țigani pe sticlă, ar pune emisiunea lui de rahat copiilor săi spre a le face educație? Dacă 90% dintre țigani nu muncesc, nu au un job legal, sunt paraziți sociali adică, se poate numi această (încă) minoritate infracțională? Dacă țiganul Pepe are o adevărată mascaradă cu dezaxata Oana Zăvoranu, trebuie ca Măruță să aducă circul pe sticlă, chiar dacă este finul/nașul țiganului Pepe și este căsătorit cu tiganca Andra, membră a juriului “Țiganii n-au talent la muncă!”? De ce Andra e țigancă? Așa a spus altă țigancă din breasla muzicală. Și nu cred că mințea. Dacă țiganca Bahmuțeanu își ridică periodic poalele-n cap și, alaturi de jegul Prigoană, își rezolvă problemele la televiziunile de rahat, ceea ce n-ar face niciun OM normal, dar țiganii nu sunt Oameni, trebuie ca noi să înghițim rahatul Antena 1 și Antena 2? Sau aceste latrine ordinare trebuie dinamitate, arat locul, dezinfectat, exorcizat și arat pământul, cum au făcut romanii cu Cartagina, în antichitate.

Chiar daca suntem ocupati cu islamiștii criminali, să nu-i uităm pe țigani. Un fel de islamiști ce crucifică doar imaginea României în Europa și moralitatea în interiorul țării. Își vând fetele la 5 ani. Unde este legea? Țiganii, turmă infracțională fără lege, moralitate, credință, Dumnezeu, educație etc. Haideți să vedem cum au mai ciopârțit imaginea României sau viețile românilor acești țigani, denumiți artificial “romi” de către unul de-al lor: bolșevicul criminal Ion Iliescu.

Ce riști în Paris, orașul luminilor, dacă ai primit România în UE? Să fii jefuită de țiganii proveniți din România criminalului Ilici “KGB” Iliescu și a mitomanului plagiator Puie Monta.

Cum ne fac România de râs

O femeie care îşi scotea bani de la un bancomat din centrul Parisului a fost jefuită în plină stradă, miercuri, de două tinere de entine rromă din România. Mai mult, totul s-a întâmplat la o aruncătură de băţ de tribunalul în care, chiar atunci cele două erau judecate pentru furt calificat.

O serie de imagini incredibile, publicate de Daily Mail, care au surprins jaful le arată pe agresoare cum aşteaptă fără să atragă atenţia momentul în care banii sunt daţi de bancomat. În secunda următoarele ele se năpustesc, bruschează victima şi se postează la fanta bancomatului pentru a pune mâna pe bani.

Fără niciun fel de jenă după ce înhaţă prada cele două pleacă comentând, dar nestingherite, pentru că nimeni n-a sărit în ajutorul femeii, deşi în imediata apropiere se afla atât o secţie de poliţie, cât şi tribunalul unde se judeca procesul în care tinerele de entine rromă erau acuzate că fac parte dintr-o reţea de hoţi care opera la Paris.

Unde esti tu Tepes Doamne?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Tiganii, cancerul Romaniei de azi”

 1. Prietenul tobosarului mort la Colectiv: „Tiganii au buzunarit victimele” | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 20:48

  […] Tiganii, cancerul Romaniei de azi […]

 2. Victimele tragediei de la clubul Colectiv jefuite de țigani | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 5th, 2016 at 20:53

  […] Tiganii, cancerul Romaniei de azi […]

 3. Cum terorizeaza tiganii autoritatile statului roman | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 10:52

  […] Tiganii, cancerul Romaniei de azi […]

 4. Criminal eliberat de justitia de rahat ucide in bataie o tanara salvamontista | A șaptea dimensiune says:

  februarie 7th, 2016 at 21:56

  […] Tiganii, cancerul Romaniei de azi […]

 5. In Romania, organele de forta sunt castrate, iar infractorii fac legea | A șaptea dimensiune says:

  martie 6th, 2016 at 12:02

  […] Tiganii, cancerul Romaniei de azi […]

 6. Rosu Jana says:

  mai 19th, 2018 at 0:13

  Sunt din Buzau si traiesc o drama de 2 ani si 4 luni . In blocul meu ,eu fiind proprietar ,un tigan Atomitei si tiganca lui au inchiriat un apartament . La scurt timp din apartamentul de linga mina a disparut o tiganca cu trei copii , asta se intimpla cu trei ani in urma.Vazind ca tiganul Atomiteiinchir

Adauga un comentariu