Țiganii mai ucid un român

sâmbătă, august 23, 2014 15:02
Posted in category Justitie, Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!Vina victimei: trăiește într-o Românie țiganizată. Cu o poliție care face pe ea de frica țiganilor (sau șpaga este mare) și, eventual, cu rahații din așa-zisa societate pentru apararea drepturilor omului, care nu mișcă un deget atunci când vine vorba de abuzurile mitomanului Ponta și guvernului său de trădători de neam și țară, dar sar ca arși când vine vorba de țigani. Unde este extrema dreaptă din România? Scuze, am uitat, România este o țară de mămăligari ce nu are extremă dreaptă. În România faci pușcărie numai dacă furi, precum Adrian Năstase, nu și dacă te aperi în fața țiganilor. Aceștia pot să te ucidă fără probleme, doar trăiești în Republica Țigănească România, fondată de țiganul Ilici “KGB” Iliescu. Și încă un lucru: ucigașul a fost prins. Dar nu va primi un glonț în cap, așa cum ar merita, ci niște ani de pușcărie. Vreo câțiva acolo, nesemnificativi. Și ca să vedeți ce justiție de căcat are această țară (mă piș pe modelul francez de justiție): un individ ce-și măcelărește soția cu 47 de lovituri de cuțit este condamnat la … 16 ani de închisoare (din care va face vreo 8, ieșind înainte de termen). România a devenit țara infractorilor: acest ucigaș care și-a tranșat soția nu merită să trăiască. Viața unui om nu poate costa doar 8 ani de închisoare și aceea ca la hotel. Nu, viață pentru viață. Ucigașii trebuie condamnați la moarte.

Etnicul tigan i-ar fi cerut, in mod repetat, proaspatului sau vecin, o suma de bani, drept “taxa de protectie” pentru ca s-ar fi mutat in vecinatatea casei acestuia.

O crima odioasa s-a petrecut in urma cu putin timp, in zona Garii din municipiul Buzau. Un tanar de aproximativ 30 de ani a fost ucis cu sabia intr-o altercatie cu un vecin de etnie tiganeasca, care ii pusese gand rau de mai demult.

Totul s-a petrecut in jurul orei 11:00 pe strada Trimfului unde locuia victima. Insotit de mai multe rude, barbatul de etnie tiganeasca a plecat de la domiciliul sau de pe strada Filantropiei, inarmat cu o sabie, hotarat sa comita moarte de om.

Conform publicatiei Ziua de Buzau, se pare ca cei doi aveau neintelegeri mai vechi. Victima cumparase o casa pe strada Filnatropiei, chiar langa barbatul mai “bronzat”, care l-a atacat.

Etnicul tigan i-ar fi cerut, in mod repetat, proaspatului sau vecin, o suma de bani, drept “taxa de protectie” pentru ca s-ar fi mutat in vecinatatea casei acestuia.

Tanarul de 30 de ani nu a avut nicio sansa in fata clanul tiganesc. El a fost taiat cu sabia, fiind lasat sa zaca intr-o balta de sange.

Tanarul de 30 de ani nu a avut nicio sansa in fata clanul tiganesc. El a fost taiat cu sabia, fiind lasat sa zaca intr-o balta de sange, spre disperarea rudelor care au sunat la 112. Victima s-a stins ulterior la spital, din cauza ranilor grave.

In altercatie, a mai fost ranit un alt tanar, acesta aflandu-se acum la Spitalul de Urgenta Buzau.

Pe urmele agresorului au pornit zeci de politisti si mascati, sprijiniti din aer de un elicopter.

Agresorul a fost prins si dus la audieri. Cazul este instrumentat de procurorul de caz de la Parchetul Buzau.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Țiganii mai ucid un român”

 1. ruxandra says:

  august 26th, 2014 at 22:23

  Numai la noi e tara nimanui,sincer va zic,am un prieten albanez,din Tirana,el mia spus ca la ei tiganii traiesc total separati de societate ,acestia nefiind lasati sa se apropie de nici un loc public…daca asta inseamna RASISM,atunci din toate puterile sustin ca sunt Rasista….tara noastra de kkt trebuie sa faca ceva in privinta asta

 2. România, paradisul infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 1st, 2014 at 12:48

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 3. Eleva de liceu premianta ucisa de tigani in Timisoara | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2015 at 14:45

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 4. Tiganizarea Romaniei a inceput inainte de 1989 | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2015 at 16:25

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 5. Spatiul public romanesc dominat de tigani (I) | A șaptea dimensiune says:

  mai 15th, 2015 at 15:24

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 6. De ce unii judecatori ar trebui spanzurati din scurt | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 8:14

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 7. PSD-ul tiganizeaza la greu Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 25th, 2015 at 12:06

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 8. Un sportiv roman injunghiat si batut de 10 tigani | A șaptea dimensiune says:

  august 22nd, 2015 at 15:27

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 9. Romania lui Puie Monta, o tara tot mai tiganizata | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2015 at 20:58

  […] Țiganii mai ucid un român […]

 10. Parlamentarii români actuali, primii care încalcă prevederile Constituției României | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2016 at 16:28

  […] Țiganii mai ucid un român […]

Adauga un comentariu